Utsidan räknas, insidan avgör!

Levererar inte!

Publicerad 2013-11-16 21:23:04 i

Matchen mellan Portugal vs Sverige gick ju faktiskt bättre än vad jag har trott. Första halvlek var Sverige faktiskt mycket bra jag är lite förvånad att dom var så pass med. Men visst såg man att dom hade koll på Zlatan. Men första halvlek slutade 0-0 efter att Sverige haft ett par helt ok chanser som dom kanske har kunnat gjort mål på. Det var liksom lite 50/50 chanser. I andra halvlek så började dom mer tveksamt och själv tyckte jag att Ronaldo fick lite mycket plats :/

Idag var det hockey-dags igen, och det visade sig vara en skit dag för dom (ännu en dålig dag). Brynäs förlorade även mot Modo i torsdags med ganska mycket mål (tror 5-2) och idag förlorade dom med 2-6. I och för sig kan det vara för att dom har 8 gubbar på skade bänken men ändå egentligen är det inget man kan ta som försvar. Alla lag har skadade och ibland är det på de "viktigaste" spelarna och då gäller det att bita ihop, kanske ta upp någon från J18/J20. Ärligt så finns det en hel del bra spelare där!!