Utsidan räknas, insidan avgör!

PLL :)

Publicerad 2013-07-31 13:34:19 i

Äntligen är avsnitt 8 ute av pretty little liars på swefilmer, älskar det ! Jag är helt fast :)

God natt :)

Publicerad 2013-07-31 00:09:59 i

Har varit en jättebra kväll ! Har varit med mina två klasskompisar som jag gick i samma klass som när jag gick i högstadiet som typ var för 2 månader sedan ha ha ha. Det var jag som drog igång idén om att käka för en av tjejerna ska flytta till Härnösand och jag vet inte om jag hinner träffa henne innan hon flyttar eftersom fotbollen har dragit igång och man hinner typ inget eftersom vi har ledigt endast 3 dagar i veckan. Så mina veckor består av 4 dagar fotboll och 3 dagar plugg/familj ( plugg när skolan har börjat såklart) :) Ja ja, vi åt på ett nytt ställe för mig som låg nästan vid tågstationen i Gävle. Det var ett mysigt litet ställe men dom hade inte jättemycket mat man kunde välja mellan...

Imorgon åker vi äntligen till Sundsvall och mid nordic cup :)
God natt :)

Hemma!

Publicerad 2013-07-30 15:36:39 i

Nu har vi lämnat av Alma hos mormor och vi är tillbaka i Gävle :) Vädret ser inte bra ut :/ Jag hoppas att det blir bättre väder till klockan 18 och resten av kvällen :) Jag ska nämligen ut och äta mat med två gamla klasskompisar för att en av dom ska flytta uppåt i landet :) Snälla väder gudarna låt det bli bra väder ;)

Fram och tillbaka!

Publicerad 2013-07-30 11:06:22 i

Idag så bär det av till lingbo (stugan) fram och tillbaka :) Eftersom jag och mamma ska åka på cup i Timrå och pappa jobbar så ska Alma vara med mormor till på fredag :) Sedan hem för att träna och äta sova och sen är det onsdag och iväg mot Sundsvall :)

Nu ska jag sjunga lite :)

Body mist !

Publicerad 2013-07-30 00:18:07 i

Jag älskar alla möjliga dofter av body mists. Jag har oftast på mig en från Vicktoria secret som heter Amber Romance. Jag köpte den när jag skulle resa utomlands den 4 maj eftersom dom öppnat en Vicktoria secret butik på Arlanda :) Sen har mamma köpt mig en body mist från hollister, älskar den doften den luktar liksom sommar :) Jag ska absolut senare köpa fler body mists men det känns som om jag måste använda upp dom två jag har nu :)

Maaat

Publicerad 2013-07-29 20:41:23 i

Nu har jag kommit hem från en stenhård träning som vanligt :) Innan träningen så satt jag och gjorde naglar vilket jag älskar att göra :) Nu blir det käk och sedan lite vila inför morgon dagens träning :)

Här är en före och efter bild :)

God morgon !

Publicerad 2013-07-29 12:15:02 i

Idag blir det en hemma dag, jag ska packa till Timrå cupen och ska fixa naglarna :) Vi kanske ska åka till Valbo och köpa lite grejer till cupen, vi får se. Ikväll så blir det träning mellan 18-19:30, jag älskar att säsongen dragit igång!

Men nu måste jag faktiskt börja lägga fram kläder om det ska bli någon cup för mig ;)

Är det rätt eller fel att ha 18 som ålders gräns för tatueringar?

Publicerad 2013-07-28 23:22:29 i

Jag tycker att det är fel att man ska behöva vara 18 år för att få sig en tatuering, om man har bestämt sig för en tatuerig och är helt hundra på att det är helt rätt för en själv tycker jag man ska göra en. Jag har en tatuering och jag är nu 16 år det var tufft innan jag hittade någon tatuerare som var villig att göra en tatuering på en som var underårig men hade föräldrarnas medgivande. Det spelade ingen roll, till de första stället jag var hos sa tjejen som jobbade där att dom hade bestämt sig alla tatuerare i Gävle att är man seriös ska inte tatuera på personer som är under 18 år. Det tog flera månader innan jag hittade en tatuerare men till slut så tipsade min klasskompis om en tatuerare som höll till vid Valbo ( en bit utanför Gävle ). Jag tycker det borde vara 16 som ska vara mini åldern :)
 
 
Den här texten har jag tatuerat in men jag valde en anna stil på min text lite mer skrivstil. Jag är super nöjd!

Friends Arena

Publicerad 2013-07-28 22:51:00 i

       
På väg till friends arena vilket var en bit där bussen vi åkte parkerades.
Framme vid friends arena och det kändes som om det var 100 grader varmt...
 
Jag har tillsammans med mitt fotbollslag idag varit och kollat på EM-finalen. Tyvärr var inte Sverige med dom åkte ut i semifinalen mot Tyskland som vann hela EM. Såklart hade det varit roligare om Sverige var med i finalen men jag trycker dom var gjort ett bra EM trots allt. Vi fick en jättebra plats, inte för långt upp och inte för långt ner. Vi satt på första etage i mitten och snett nedanför oss stog tv4 studion. Det var så himla stort inne i arenan och jag tyckte den var jätte bra och snyggt där inne, den påminner lite om en hockey arena då menar jag inte till plan och prublikmässigt men till de utanför/runt om. Om inte det var nog så fick vi åka brynäs bussen till och från Stockholm, det var folk som fotade bussen när vi åkte genom stan på väg hem. Det tyckte jag var lite kul, som om dom trodde det var brynäs laget var på turné till Stockholm.
 
I halvlek så kom Svenska damerna in på plan och gick ett helt varv kring plan för att tacka för supportet. Det skrevs tidigare i veckan om att svenska damerna mådde dåligt på grund av den tunga förlusten mot Tyskland, det kan jag förstå. Helt ärligt var det en tung förlust för en själv som satt i tv soffan och skrek sig hes. Jag kan säga att många av de svensak spelarna hade tårar i ögonen. Förbundskaptenen Pia Sundhage kunde inte hålla sig utan fick springa ut från planen, antagligen för att det var för mycket känslor.
 
 

Tyskland-Norge!

Publicerad 2013-07-28 18:53:31 i

Tänkte bara berätta att jag varit på final på friends arena. Jag uppdaterar er mer me bilder och sådär när jag kommer hem !

Naglar!

Publicerad 2013-07-27 22:49:37 i

När jag fyllde fick jag nagel grejer! Inte sånt man kan köpa på kicks, H&M eller matbutiker osv. Jag fick ett RIKTIGT med uv-lampa och gel, ja allt man behöver för att göra gelénaglar med "tippar". Jag har gjort några vilket resultatet blev jättebra !

Välkommen till min blogg!

Publicerad 2013-07-27 21:39:00 i

Mitt namn är Amanda och jag är 16 år gammal och ska till hösten börja i första året på hotell och turism. Jag har tidigare haft en blogg här men jag tog bort den efter några år för att jag orkade inte och det hände en del grejer inom min släkt och famlij som gjorde att jag aldrig bloggade och då kände jag att det inte var värt att ha den kvar. I alla fall så bor jag ungefär 6 km från Gävle Centrum/City. På fritiden gillar jag att spela fotboll och vara med min familj. Jag spelar med Hagaströms SK. och jag trivs jätttebra där, bra tränare och bra spelare, underbart helt enkelt ! !
 
Några dagar/veckor framöver har jag lite planerat:
 
31/7-3/8- Har jag cup i Timrå. 
 
6/8- Stockholm med mamma, syster och kusin.
 
10/8- Minnesstund för Alice (som är min mammas kusin barn) ni kan gå och läsa hennes blogg den hon startade när lilla Alice fick besketet SMA typ 1 ( det finns olika typer av sjukdomen 2 mindre farlig 1 farligaste). Här är hennes blogg: http://mybravegirlalice.wordpress.com/ 
 
19/8- Första dagen i nya skolan. 
 
Sedan kommer jag förhoppningsvis i augusti operera mitt knä för en trolig meniskskada. 
 
 
Instagram

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela