Utsidan räknas, insidan avgör!

Nyheter i Gävle!

Publicerad 2013-11-29 19:00:00 i

Om jag inte missminner mig så var det i onsdags när jag kikade igenom twitter så var det en del del vänner som lagt ut en bild på VS body mist! När jag sedan läste lite norggrannare så hade en salong fått in VS body mist. Jag älskar verkligen deras dofter. Dom lukar fräscht och jag blir i alla fall glad av dofterna. Synd att doften inte varar en hel dag som en "vanligt" perfym. 
 
Sorry nu gick jag i från ämnet. På hair city i Gallerian Nian i Gävle har dom börjat sälja Vicktoria Secret body mist, vissa kanske inte tycker det är så fantastiskt men helt ärligt tycker jag att det är super coolt! Jag menar det är inte många butiker som säljer sådanan produkter, inte vad jag vet i alla fall :)
 
Det var väldigt dyrt att handla det men jag tyckte det var så roligt att dom hade fått inte det så jag köpte 2 stycken. En kostade 169kr och två kostade 299kr.
 
Jag har total 3 body mist´s från VS. Den första köpte jag när jag åkte till Turkiet 4 maj :)
 
4 Maj 2013, Arlanda.
 
27 Novemer 2013, Hair City Gävle.
 
27 Novemer 2013, Hair City Gävle.

Skönaste låten :)

Publicerad 2013-11-28 12:57:01 i

Såg ett reklamblad i skolan med den här gruppen Movits. Såg dom på NRJ för några veckor sedan! Jag tycker dom är sjuktbra ! Älskar trumpeten ;)
 
 

Längtar till JULEN!

Publicerad 2013-11-28 08:00:00 i

Nu längtar jag till julen då man få baka pepparkakor och saffrans kaka :) Tänk en klick grädde när man äter denna underbara saffranskaka. Jag hoppas verkligen att tiden kommer gå lite fortare för i söndags var det ju exakt en månad tills det var julafton. Men igår var det ju exakt en månad kvar till julafton :)
 
 

Linda Hallberg!

Publicerad 2013-11-26 10:00:00 i

Jag brukar inte sminka mig sådär jättemycket men jag gillar att ha lite mascara och eyeliner (ibland foundation). Det kan också vara att jag inte har någon talang. Men jag skulle gärna vilja lära mig att sminka snyggt och jag tycker faktiskt att hon är väldigt duktig och man kan lära sig mycket tekniker av henne :)
 
 
 
 
Detta var bara en parantes som jag tyckte var lite kul att ha med!
  
Detta är en dröm sminkning jag skulle vilja göra! 
  
Snyggt med lite färg :)
  
För er som vill fixa till super snygga ögonbryn!

Today´s.

Publicerad 2013-11-26 08:30:00 i

En sminkning behöver inte vara så att man sticker ut i mängden. Man faktiskt köra en simpel alltså inte så mycket färg. Tycker även att man inte behöver ha en jättesminkning varje dag. Själv har jag inte foundation på mig varje dag utan när jag är extra trött så brukar jag bara ta mascara för då brukar jag i regel vara så jäkla trött när jag kommer hem. Då brukar jag inte orkar ta av mg det när jag kommer hem.
 
En snygg neutral sminkning:
 

Mellis <3<3<3<3

Publicerad 2013-11-25 15:31:58 i

Enligt mig så är mellis det godaste målet på hela dagen (förutom middag när man har tränat och är as hungrig) hahahaha:) jag har precis kommit hem i alla fall och käkar lite mellis! Jag äter:
• Fil och flingor.
• Mjukmacka med julskinka :) det är viktigt med protein!
• En banan. 
• 1 glas mjölk.



Just nu :)

Publicerad 2013-11-24 19:00:18 i

Jag kör en snabb uppdatering nu för det känns som jag har varit lite frånvarande på sistone fast ändå inte :) Jag ligger just nu och kollar på lite hockey. Älskar när det är hockey dag man blir liksom pigg i hela kroppen :)



Snö!

Publicerad 2013-11-23 19:13:33 i

Jag jag bara var ett år gammal (1998) var det väldigt mycket snö här i Gävle och mitt inne i stan tog dom sig fram med skidor för det var för mycket snö. Jag hittade en helt otrolig video på youtbe som dom hade filmat och lagt ut hur det såg ut då. För inte var det lätt att ta sig fram med bil. Jag kommer ju inte ihåg så mycket, eller jag kommer snarare ihåg någonting alls :) hahaha

Lika som bär :)

Publicerad 2013-11-23 14:00:00 i

Jag har inte tänkt på det här tidigare men kolla in detta! Jag tycker dom är sjuk lika och jag älskar att göra sådana här lika som bär :) Tillexempel så har vi ju Sanda (känd från idol) och Hulda (känd från BIGT BROTHER) dom är as lika :)
 
Här är Malin Åkerman och Sara Jönsson lika som bär:
 

Jens är ute!

Publicerad 2013-11-22 23:30:36 i

Det här känner jag är ett litet trist inlägg... Det är nämligen så att Jens Hult åkte ut ur idol (om någon ej tittat) det var så jävla trist. Jag var nästan 100% säker på att det var Elin eller Erik som skulle åka. Men den här gånger hade Jens och Kevin fått minst röster. 

Egentligen vet jag inte om det är dom som har minst röster som står sist kvar eller om det är så att den med högst röster och lägst. Jag tycker det hade varit intressant. Men rent spontant så tror jag att det är dom med minst röster som står kvar. 

Om jag får välja så skulle jag vilja ha Elin och Kevin i final. Jag tycker det kan bli lite av en rysare. Jag menar båda är lika duktiga och som jag skrev i ett tidigare inlägg att jag gillar inte själva stilen på Rapp. Därför ser kag hellre två som jag gillar i final. 

Jag kollade lite på "idol extra" (om det heter så) och jag älskar det programmet dom är mer avslappnade där för dom har liksom släppt allt var nervositet heter. Men i alla fall så intervjuade dom Bard och A.Bagge och enligt dom är dom inne på samma spår som mig. Det är lite kul faktiskt. Jag har ju sagt hela tiden att KEVIN står i final. Och vem vet han kanske gör det är bara en tävling kvar sedan är det final i Globen. Det står ju lite på spel om man säger så...

Det känns som om Kevin och Jens har blivit as bra polare, det är as kul att se. Fotbollsspelare vs en snickare liksom. Coolt. Lite udda. Fränt. Hur mycket mer ska jag beskriva det? ;)

OBS! Var det någon som upptäckte Laila Bagge Whalgrens nagellacksmålning. Det var endast 4 naglar målade (?tumme till ringfingret?) ha ha ha ha ha roligaste!

Oj nej det var ju absolut inte meningen att inlägget skulle bli såhär långt om bara idol, men är man insatt och bar en idol/förebild så kan det lätt bli såhär långt !


Tack och god natt!

Funderar...

Publicerad 2013-11-22 23:00:00 i

Mamma frågade mig ikväll om jag inte önskade mig en tatuering till. Först så kände jag att nja det kanske inte var läge men det låg ändå att gro innanför skallen.Så jag greppade telefonen och började googla. Jag har velat haft någonting i nacken stjärnor eller hjärtan. 
 
Tänkt mi någonting såhär:
 

Idol :)

Publicerad 2013-11-22 21:53:36 i

En vanlig fredag är såklart att kolla på IDOL, det är lite av ett favorit program till mig. Så jag sitter fast spikad i soffan varje fredag, från klockan 19:55 sitter jag där och dom där 5 minutrarna känns som 25 år typ :) Mina favoriter i kvällens idol är Kevin (såklart), Jens och Elin. Jag älskar deras röster och jag tycker båda dom är så värda en final. Jag struntar i att Bard gillar Erik Rapp, jag gillarhan inte. Han har inte den typen av röst som jag gillar, han verkar vara en jättegullig kille men det är inte något agg mot hn som person :)
 
Skrev tidigare idag att jag längtade efter att ha min affärkommunikations lärare, men idag om en vikarie. Vi fick tyvärr ett tråkigt besked, hon är sjukskriven på heltid fram till Januari/Februari. Jag tycker det är jättetråkigt för att hon var speciell, i och för sig så är det bara den här terminen ut och denär inte så himla lång tid kvar på. Men jag förstod att det var något konstigt. För i tisdags när vi hade henne så lät och så himla ledsen plus att hon kom sent för hon hade varit på sjukuset. Stackars Veven det måste ha hänt något hemskt:(
Godate läsken jag har druckit, den luktar godis. Och det gillar ju alla eller hur ?! ;)
Älskar ost-krokar :)
Mmmmmmm...Marabou choklad :)
 

Frukosten måste ÄNDRAS!

Publicerad 2013-11-22 12:01:20 i

Jag misstänker att jag äter för dålig frukost för att min mage kurrar hela tiden. Igår var den en marknadchef från Brynäns mitt under hennes "prat" så kurrade min mage så jäkla högt. Som tur var tror jag att det bara var mina bordsgrannar som hörde min mage, det var ändå lite konstigt för jag tyckte att det ekade högt jättehögt :/
 
 
 
Nu står lunch på schemat och jag är så jäkla hungrig och sedan blir det AFFÄRSKOMMUNIKATION. Man längtar verkligen till varje fredag för att det är så pass slappt och chill :) Jag älskar verkligen dom lektionerna för vi har världens mest underbara lärare.Veven. :) 
 
 
 

Tips tips tips :)

Publicerad 2013-11-21 22:44:57 i

För er som inte hittar en bra concealer så har make up store en jättebra sådan. Jag använder den dagligen och älskar den! Den täcker verkligen det man vill täcka :)

Sverige borta.

Publicerad 2013-11-20 14:00:00 i

Jag tror ingen har missat att Sverige spelade den sista och avgörande matchen i Play-off mot Portugal. Tyvärr måste jag säga gick det så där… lite tråkigt faktiskt. Det hade varit grymt kul om Sverige hade kommit till VM i Brasilien :) . Men alla gånger blir det inte som man har tänkt… Det var i alla fall grym stämning över hela friends arena och alla som var där måste ha fått gåshud när Zlatan gjorde sina två mål. Ja nu är det över och man måste gå vidare.

Ungefär denna "Keep calm...." gick runt igår på twitter, den var lite kul eftersom den stämmer delvis :)

 

Några i min klass är inte ibland ett jättefan att koncentrera sig på lektion. Så därför har alla blivit drabbad av det, och jag tycker i och för sig att det är rätt att man straffar alla istället för en. Så det har blivit så här att lärarna tar in alla mobiler, det är nya platser (förr fick vi sitta vart vi vela) och INGEN musik. Det här med musiken tycker jag kan vara en svår grej att inte få ha eftersom jag jobbar bäst med musik i öronen. 

 

 

Nervös!

Publicerad 2013-11-20 13:21:13 i

Jag är så jäkla nervös inför ikväll. Jag ska nämligen träna fotboll för första gången sedan operationen. Alltså egentligen behöver jag inte vara så nervös men herregud jag är det ändå! Det är inte så lätt. Jag kommer ha tajming som är lika med noll och jag vet inte om jag kommer vara rädd för att gå in i vissa situationer. 
 
Jag är glad att det inte är så jättemycket folk idag för  98-orna är i stockholm och kommer inte hem förrän ca 19.00 och träningen börjar ju 18.00 och 2 timmar framåt och dom hinner egentligen bara snöra på sig skorna och sedan så är träningen slut... Så det blir bara några 99-or och någon till :) 
 

Heja Sverige !

Publicerad 2013-11-18 20:24:10 i


Jag tyckte det var lite roligt att sätta dit olika snoddar så det blir lite kul. Imorgon spelar ju Sverige mot Portugal. Det är en super viktig match och om dom ej vinner så blir det inget vm i Brasilien. Jag tror att det är ganska kört! Helt ärligt alltså! 

Sjukt rolig app...

Publicerad 2013-11-17 22:29:23 i


Vissa tycker det är lite överflöd men va fan jag tycker den är as ball! Man kan verkligen visa känslor över det! Hahahahahahahahah 

Här är några som jag har fått till:





Den här sista bilden är verkligen sann, även fast jag inte förlorat en hel dags jobb så har väl något jobb försvunnit då och då. Lätt att man blir sådär arg då :)

Vinnaren är dragen!

Publicerad 2013-11-16 23:00:00 i

Tyvärr så var det inte jag som vann tävlingen som Frida hade, det hade varit jättekul om jag vunnit den men ärligt talat trodde jag inte det skulle vara så många som deltog som 16 stycken (?)! Jag tänkte eftersom hon inte har några kommentarer så trodde jag inte det var många som deltog! Om någon har missat ser hennes blogg ut såhär:
 
Hon har en egen nagelsalong och där kan man boka tid och hon är verkligen JÄTTEDUKTIG på naglar och man får jättemycket inspiration om man som jag är :)
 

PLL

Publicerad 2013-11-16 22:05:00 i

 Humor utav två av skådespelarna i Pretty Little Liars (PLL)
 
 
 
 

Vem orkar vänta ?!

Publicerad 2013-11-16 22:00:00 i Naglar,

Kan det bara inte blir den 20:e december ?! Jag tänkte att jag skulle låta mina naglar vila så dom inte blir förstörda (dom blir väldigt förstörda utav gelén) så jag brukar göra göra naglar och låta dom sitta 2-3 veckor och sedan vila i ca 1 månad, då brukar dom vara i "vanligt" skick. Trott eller ej men man blir beroende av att ha snygga naglar. Vissa kanske inte blir det men ärligt talat så blir jag faktiskt det.... Bedöm själv om det är bra eller dåligt :)
Imorgon sk ajag förmodligen ge mamma ett par snygga naglar och dom kommer förmodligen ser ut något såhär :)
 
Här var naglarna ungefär 2 veckor gammla.
Om jag inte kommer ihåg fel så vid detta tillfälle var naglarna ganska ny gjorda.
Samma här tror jag naglarna var ganska nygjorda :)
 

Levererar inte!

Publicerad 2013-11-16 21:23:04 i

Matchen mellan Portugal vs Sverige gick ju faktiskt bättre än vad jag har trott. Första halvlek var Sverige faktiskt mycket bra jag är lite förvånad att dom var så pass med. Men visst såg man att dom hade koll på Zlatan. Men första halvlek slutade 0-0 efter att Sverige haft ett par helt ok chanser som dom kanske har kunnat gjort mål på. Det var liksom lite 50/50 chanser. I andra halvlek så började dom mer tveksamt och själv tyckte jag att Ronaldo fick lite mycket plats :/
 
 
Idag var det hockey-dags igen, och det visade sig vara en skit dag för dom (ännu en dålig dag). Brynäs förlorade även mot Modo i torsdags med ganska mycket mål (tror 5-2) och idag förlorade dom med 2-6. I och för sig kan det vara för att dom har 8 gubbar på skade bänken men ändå egentligen är det inget man kan ta som försvar. Alla lag har skadade och ibland är det på de "viktigaste" spelarna och då gäller det att bita ihop, kanske ta upp någon från J18/J20. Ärligt så finns det en hel del bra spelare där!!
 
 

Bästa Kevin :)

Publicerad 2013-11-15 15:47:45 i

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Vet inte om jag har fått med alla men jag har fått med en hel del! Oh lordi lordi! Kolla vad snygg han är vilken blick, vilket leende och kolla in håret! Jag älskar det verkligen! Tänk om man bott i Sundsvall och träffat på denna snygging ! LORDI LORDI!
 
 
 
 

Portugal vs Sverige

Publicerad 2013-11-15 15:29:01 i

Idag är äntligen det match. Dom här närmaste 2 matcherna kommer gälla liv eller död. Okej kanske inte liv och död men om dom vill komma till VM i Brasilien. Det ska bli spännande att kolla på 2 av världens bästa fotbollsspelare på samma plan. Denna match kan bli som en match i matchen. Låt tiden gå lite fortare :)
 
 

Så jäkla skönt!

Publicerad 2013-11-15 15:24:04 i

Det är väldigt skönt att det är fredag idag. Jag har varit trött hela dagen idag och jag vet egentligen inte varför. Jag lägger mig som jag brukar men det kan ju bero på att det är fredag eller(?)! ;)
 
Idag i skolan har det inte hänt så jättemycket, vi hade våra vanliga lektioner som vi brukar ha på fredagar. Till lunch idag var det pizza, skolans pizza är exakt som billys pizza (om det inte är det hahaha)
 
 
 
 

Today's make up!

Publicerad 2013-11-13 22:00:55 i

Dagens make upp gjorde jag så jag såg fräsch ut! Inte bara mascara. Detta använde jag :)







Pain in the ass!

Publicerad 2013-11-13 21:35:48 i

Kom hem för cirka 40 minuter sedan efter att ha haft öppethus på skolan. Jag tyckte  det var as kul att representera mitt program. Just nu ligger jag utslagen i min säng och orkar inte röra mig en meter till. Jag fick jätteont i ryggslutet eftersom jag inte är van att stå så mycket :) I september hade vi teambuildning i Hemlingby och efter den kändes det som att man kom närmare alla i klassen men nu efter den här dagen har vi kommit ännu närmare! Jag har till och med börjat kalla vissa "brosaaaaan" och "Nisse" och jag kallar inte vem som helst för Nisse ! Men oj vilka roliga 3 år jag kommer få. Älskar det !


Beslutsångest

Publicerad 2013-11-12 20:00:00 i Naglar,

Jag tänker göra naglar till jul. Men problemet är att jag vet inte hur naglarna ska vara. Ska dom vara spetsiga, runda, bara lite rundade i kanterna? Ska jag har glitter, färg eller naturligt vita?
 
Skulle vilja kunna göra dessa naglar men det ser lite svårt ut :) 
 

 

Tävlar!

Publicerad 2013-11-12 19:02:40 i

Jag är nu med och tävlar i en tjejs blogg. Jag tycker den är intressant eftersom jag får mycket idéer när det gäller naglar och så. Jag går inte stylist eller något sånt där utan jag går ju hotell och turism, men på min fritid utöver fotbollen och skolan gör jag naglar på vänner och bekanta! Jag hoppas verkligen att jag vinner denna tävling för det ser ut som om det är bra produkter!


http://blogg.improveme.se/fridajonsson/



Bästa låten just nu!

Publicerad 2013-11-11 19:29:21 i

Den otroligt begåvade Lorde sjunger royals. Den här tjejer är bara 16 år (lika gammal som jag) och har en fantastisk röst! Tänk om man hade en sån röst! 

Fars dag!

Publicerad 2013-11-10 09:15:00 i

Idag är det farsdag och det ska vi fira! Jag tycker det är viktigt att man ger sin pappa något, jag menar dom gör ju ändå så mycket för en. Jag hade lite panik förra helgen för jag trodde farsdag var förra söndagen men som tur var hade jag ännu en vecka på mig. Men jag köpte ändå något förra helgen. 
 
Jag köpte:
x2
x2
Jag köpte den längst till höger.
Sedan köpte jag ett kniv-set med 3 knivar. Jag tycker han har lite dåligt med bra knivar.

Nätmobbning!

Publicerad 2013-11-09 19:56:00 i

Jag läser en del bloggar varje dag och när jag går in och kikar på deras kommentarer och då kan jag se att det är många hat kommentarer. Jag fattar inte hur folk orkar lägga sig i hur man ser ut och hur man ställer sig till olika grejer i livet! Jag kan bli arg på dom personerna som skriver spydiga kommentarer och att dom tror att dom vet så jättemycket. Jag kan förstå att vissa bloggare kan bli så himla arg och ledsen. Jag har aldrig blivit utsatt för något sånt här för jag har inte några kommentarer på min blogg, men jag har hellre inga kommentarer än att ha massa folk som nätmobbar! Jag tror jag skulle bli ledsen och kanske inte skulle blogga mer! Men jag tycker det är starkt att dom som blir så otroligt trakasserade på sin blogg orkar hålla igång ändå.
 

Bästa Veven !

Publicerad 2013-11-08 16:32:03 i

Man måste ju bara älska min affärskommunikations lärare. Hon är å otroligt söt! Henne namn är Inge-Gerd, jag började ju senare än vad dom andra eftersom jag hade spanska från början men orkade inte med det eftersom jag knappt kunde något allt! Men när hon pratar vevar hon väldigt mycket med armarna så jag tycker det är jättekul, man har aldrig tråkigt på hennes lektioner man får sig alltid ett gott skratt!
 
Vi fick i alla fall sluta tidigare eller ganska mycket tidigare, vi började klockan 13:10 och då fick vi till bara våra prov och jag gick BRA = VÄLDIGT BRA! Sedan hade vi som en läxa eller uppdrag att göra. Det var att man skulle göra en power point med fem bilder och olika grejer i. På den uppgiften fick jag BRA igen och det var ju lika med VÄLDIGT BRA! Nästa vecka ska vi börja med excel har inte riktigt koll på vad det är men på måndag eftermiddag har jag full koll!
 
 
 
 

Sorry!

Publicerad 2013-11-07 22:10:51 i

Jag har inte riktigt haft tid att blogga på sistone för nu har jag träningar 3 ggr i veckan. Men tänkte dra lite snabbt vad som hänt under veckan imorgon fredag. 

Tänkte börja med att lägga ut bilder med texter som den här:


Spar spar spar...

Publicerad 2013-11-05 20:00:00 i

Jag sitter och föreställer mig om en snygg outfit med en kavaj och ett par snygga beiga byxor samt en vit eller blå gant skjorta! Jag sitter ofta och föreställer mig om olika outfit´s i mitt huvud, det kanske inte blir lika snyggt i verkligheten men i mitt huvud är det skit snyggt!
 
 
Ni får bara denna bild för jag kan tyvärr inte lägga ut dom bilderna när en modell visar upp skjortan, bilderna blir så himla små och jag tycker att man inte ser hur den ser ut så ni får dom "VIKTIGASTE" detaljerna på skjortan:)
 
 

Letar kavjer!

Publicerad 2013-11-05 17:43:35 i

Just nu sitter jag och kikar runt på lite kavajer. Jag behöver nämligen tills nästa onsdag för att vi ska ha öppet hus och då ska vi klä up oss, plus att dom flesta som jobbar inom hotell och turism yreket har kostym som sina arbetskläder. Vi ska sedan ha en vit skjorta till så vi ser lite proffsiga ut!
Här har jag hittat några, vissa budget och vissa lyx:
Tiger Of Sweden - 2 995:-
 
H&M - 200:- (ordinarie 399:-) det finns tyvärr bara storlek 34 kvar...
 
Vila - 499:- Evento Blazar.
 
 

Want!

Publicerad 2013-11-05 13:00:00 i

Älskar dom här byxorna! Dom ser så jäkla sköna ut. Stora ner till och smala upp till! Jag skulle lätt kunna gå med ett par jenas som är lite större ner till. Visst tycker jag dom byxorna som är tajt ner till är snygga också!
 
Nu menar jag inte att jag vill ha såhär extremt vida men lite är snyggt! Dock vet jag inte om jag vågar ha dom i skolan :)
 

Lite sen med detta kanske :)

Publicerad 2013-11-05 10:00:00 i

Jag gick in på Linda Hallbergs blogg och hon hade gjort ett par häftiga HALLOWEEN sminkningar. Jag är ingen expert på olika sminkningar för huvudettaget men jag skulle göra lite roliga häftiga sminkningar.
 
Här är några coola sminkningar från Lindas blogg:
 
 

Första träningspasset!

Publicerad 2013-11-04 20:18:03 i

Nu har jag äntligen gjort första tränings passet med laget gjort, det var ju länge sedan jag tränade med dom nu. Jag har ju bara kört på mitt program vilket var såååå tråkigt. Nu är det fullt ös med träningar 3 dagar i veckan. Det ska bli jätteskönt eftersom efter 1 månad till vila med ingen träning alls!
 
Nu ska jag kolla på drömkåken och dom har lovat ett litet "gräl". Tänkte att jag kanske ska lägga upp lite tidsinställda till imorgon !
 
Om jag ska dra dagen lite snabbt kan jag säga att jag har fått ännu ett nytt schema och dom har tagit bort våran sovmorgon på måndagar och lagt dit en engelska lektion, efter engelskan har inte alla men en del har språk och då får dom som inte har språk en håltimme på ca 1 timme eller lite mer! Ibland blir man bara så himla less! Bara för att komvux har fått ett nytt schema! Och då måste vi gå efterdom istället för att dom ska gå efter oss som är yngre och går Hotell och Turism utbildningen nu. Dom kunde gått dom kurserna när dom gick på det här programmet!
 

Det satt långt inne....

Publicerad 2013-11-03 22:47:40 i

Det satt långt inne men Brynäs lyckades vinna derbyt mot Leksand! Vi fick med oss två pinnar i alla fall! Här är bilder från kvällen:



As grymma platser!

Just nu:

Bara två kapitel kvar av engelska boken! Sedan blir det en bokredovisning även den på engelska!

Love this text!

Publicerad 2013-11-03 09:00:58 i


Vissa bilder med sådana här texter gör en bara så himla lycklig! Man kan egentligen inte förstå hur lycklig man blir eftersom dom stämmer in så sjukt bra! På "we heart it"-appen så finns det massa liknande texter...vissa är så självklara och att man kan känna så i sin egen livsstil ! Coolt ! ;)

Svårt att ta ett beslut...

Publicerad 2013-11-01 23:21:35 i

Läkarbesöket i dag var inte riktigt som jag hade tänkt mig, det blev prat på en gång om ännu en operation vilket kändes väldigt tidigt eftersom jag nyss opererat mig känns det som. Men det är ju faktiskt 2 månader på tisdag nästa vecka. I alla fall tror jag att jag har beslutat mig för att jag ska gå igenom denna operaton. Det kommer ta 4-5 månader innan jag får vara med i en fotbolls match igen, men jag känner att det är värt det. Eftersom min läkare sa att  jag endå måste göra denna operation för att när knät hoppar ur led (hamnar på sidan av knät) så slits det på brosk och till slut då så får själva knäskålen något problem och då kanske det är svårare att fixa till det, det kanske leder till att jag slutar helt. 
 
Läget just nu är i alla fall att jag har fått en kortisonspruta som kanske ska dämpa ömm-heten som jag har i knät! Men OJ vad ont det gjorde med sprutan i knät! Satan vad det spände i knät!
 
Inte blev det någon vidare bra dag för Brynäs heller! Dom FÖRLORADE NÄMLIGEN MOT DET LAGET SOM LIGGER SIST. DET SÅ HIMLA TYPSKT BRYNÄS! Hoppas dom kan gå och vinna på söndag när det är derby och att jg ska gå!!
Instagram

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela