Utsidan räknas, insidan avgör!

T G I F !

Publicerad 2013-08-30 16:54:52 i

Herregud jag trodde det seriöst inte skulle vara så skönt med fredag som det verkligen är! Min fredag i skolan slutade på bästa sätt. Som jag har skivit tidigare så hade jag håltimme från 12.00 till 14.35 men när vi satt där och klockan var vid 14.00 tiden kom våran lärare och sa att hon måste ställa in lektionen på grund av att hennes killes pappa blev dålig och fick åka upp på sjukhuset och då kan man ju förstå att han vill att hon ska vara där hos henne, det kan ju vara något jätte allvarligt! Så jag drog direkt till busshållplatsen och väntade på bussen :) När jag kom hem tog jag det lugnt en stund innan pappa kom efter att han varit och hämtat syrran. När han kom var det bara att packa bilen och innan det släppa av mamma på stan för hon skulle ut på en AW med sina arbetskamrater :) Nu kollar jag på OC och sedan ska jag kollar på grey´s Anatomy. Jag kan verkligen rekomendera den serien hur bra som helst man ska abslout kolla på den från början från avsnitt 1 säsong 1 :) 
 
 
Just nu sitter jag och kollar på OC, jag är typ serie tokig. Jag kollar på alla möjliga olika serier som går på tv:en och även på datorn som tillexempel Pretty Little Liars (PLL)
 
Ett tips till er som gillar tv serier! Den här är verkligen super bra! Jag kollade igenom alla avsnitten denna sommar och nu kommer det nya avsnitt varje onsdag om jag inte missminner mig :) OBS jag tror inte det kommer ut några fler avsnitt förrän september eller oktober. Här kan ni kolla på PLL helt GRATIS: http://www.swefilmer.com/search.php?keywords=Pretty+Little+Liars+&btn=S%C3%B6k 
 
 
 
 

Varför ?!?

Publicerad 2013-08-30 13:35:45 i

Jag tror mer än halva Sverige äter taco på fredagar? Har jag fel? Men jag har typ ätit taco varje fredag sedan jag föddes, okej där överdrev jag lite men jag har ätit det kanske några fredagar för mycket! Tänk vad jobbigt det skulle bli att äta taco 7 dagar i veckan lunch och middag så känns det för mig som om jag äter det 7 dagar i veckan fast det bara är på fredagar :/

Nya skor :)

Publicerad 2013-08-30 13:27:01 i

Ibland lönar det sig att käka lunch med mamma:) Eftersom jag idag har hål från 12:00 till 14:35 så passade det superbra att ta med mamma på lunch på stan! Jag åt pasta med fläskfilé och mamma åt kycklingsallad. Sedan kom vi in på att många har börjat använda boots alltså vinterskor typ! Mamma hade sett ett par på fina skor sådana som jag velat ha förra året men då hade jag redan ett par som jag veta använda tills jag inte kunde ha längre! Men nu så tänkte jag vara i tid med ett par ny snygga skor! Det fanns två modeller av dom här skorna men det var en grej som skilde dom åt.
1. Priset
2. Den skinn biten som finns på sidan om skon som går uppifrån och ner!

Den skon jag köpte kostade 499kr och den andra 299kr

Direkt länk till den jag köpte: http://www.putfeetfirst.com/se/dinsko/Kvinna/Kangor_och_Boots/Kanga/p/282371

Dagens outfit!

Publicerad 2013-08-30 09:29:52 i

Nu har jag äntligen fått Wi-fi här i skolan så jag kan lägga ut mer inlägg. Innan var mitt internet väldigt segt för jag hade tydligen förbrukat min datasurf ha ha ha oj då :)

Idag i alla fall har jag lite varmare kläder på mig än igår :)

• Skjorta från bik bok.
• Jeans från H&M.

Nagelvaruhuset!

Publicerad 2013-08-29 17:06:42 i Naglar,

Här är en lite närmare bilder på mina nagelgrejer jag har fått hem skickade i onsdags :) Jag är super nöjd över allt som kom hem. Som jag skrev förr så är jag super nöjd över leveranstiden :) Vi beställde hem det på måndag kväll,ganska sent och så kom det redan på onsdag! Super lycklig och där kan jag verkligen tänka mig att beställa där igen. Sedan tyckte jag att priserna var bra dom var inte sådär himla mycket utan det var liksom mitt-i-mellan ! :)
 
 
 
All layers uv gel, All in one 15 ml. 69 kr.
 
Färgad uv gel, Barbie 5 ml. 49 kr.
Färgad uv gel, Neon yellow 5 ml. 49 kr.
 
Foliesplitter, crushe jewelry ca 3 g. 16 kr.
 
Folie splitter, corall rose ca 3 g. 16 kr.
 
100st naturella a-tippar. Levereras i tipplåda. 49 kr.
Lila penslar 7-pack. 89 kr.
 
 


 
 
 

Nya kläder

Publicerad 2013-08-29 16:35:25 i

Min mamma kom hem med lite nya kläder efter att jag var ner efter skolan och kikade på lite kläder. Jag la undan två tröjor, likadana sådana men i olika färger. En utav tröjorna var röd och en var marin/mörkblå :) Sedan sa jag till henne att det var en jättefin skjorta (jag gillar skjortor) som en skyltdocka hade på sig, men jag sa inte att jag skulle köpa den utan jag sa bara att den var fin för vi satt och snacka om butiker och fina kläder. Jag trodde aldrig att hon skulle köpa den för den var ganska dyr men hon gjorde det <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Svin kallt!

Publicerad 2013-08-29 11:02:34 i

Idag hade jag tänkt att ha långklänning på mig men det ändrades fort ska jag säga! Det är så jävla kallt ute alltså nu är det fan höst det är inte bra. Jag vill att sommaren ska vara längre! Istället blev det jeans och t-shirt!

Så jävla bra!!!!

Publicerad 2013-08-28 21:51:32 i

Alltså mitt lag det finns så himla mycket kärlek till dom ! Dom är så himla bra, jag blir så himla sugen på att spela. Jag HATAR att sitta på sida, och bara kolla på! Idag hade vi match mot Valbo vi började med att göra 2 mål sedan kom valbos två mål! Sista 10 min på första halvlek gick vi ner oss och krånglade till det lite ! Vi ryckte upp oss bra i andra och gjorde 3 mål till ! Hur grymt är inte det då?!???!!

nagelvaruhuset.se

Publicerad 2013-08-28 21:39:49 i

I måndags beställde jag lite grejer från nagelvaruhuset. Dom låg idag i brevlådan när jag kom hem! Hur snabb leverans var inte det då!?!?
Jag köpte:
• Foliesplitter- guld och korall 3 g.
• All layers uv gel- All in one 15 ml.
• Neon yellow uv gel 5 ml.
• Barbie uv gel 5 ml.
• 7 penslar (olika sorter).
• 100 st naturella tippar.

1 lektion!

Publicerad 2013-08-28 13:54:53 i

Gud vad härligt med bara en lektion kvar! Nu när det är skola kommer ni inte få några bilder utan bara text bilder är tillexempel när det är tidsinställda eller när jag bloggar från datorn :) Sista lektionen var tydligen matte och jag tror vi ska gå igenom någon matte diagnos vi gjorde i början av veckan :) jag hatar matte på det viset matte för mig är att räkna i boken och ha prov efter 1 kapitel osv :)

God morgon !

Publicerad 2013-08-28 09:42:01 i

Jag har nu haft svenska, på svenskan skulle vi intervjua med den vi satt med. Jag tyckte det var superkul att intervjua men att själv bli intervjuad var mindre kul, ha ha ha. Nu ska jag ha ett ganska långt pass turism. Jag tog hem mitt arbete igår och gjorde klart det för det finns ingen chans i världen att jag hade kunnat gjort klart det nu på lektion! Plus att jag inte har något internet kvar denna månad :) Men efter turism är det lunch och sedan har jag spanska, på spanskan har vi att vi ska skriva om oss själva, jag är så jäkla nervös för det har ju varit sommarlov och så där ! Min sista lektion för dagen är matte ! Whihoooo skit kul!!

Håltimme!

Publicerad 2013-08-27 20:07:17 i

Ibland är håltimme väldigt bra och ibland är det väldigt långtråkigt ! Som idag det var väldigt tråkigt att ha håltimme 1 timme och 5 minuter! När vi haft håltimme så skulle vi ha svenska och den enda vi gjorde var att skriva ett brev om oss själva och så berättade våran lärare lite om sig själv :/ (eftersom det var första svenska passet efter att schemat kommit igång). Jag måste säga att lyxshaken var väldigt god på max, jag tog med jordgubbssmak :)



Måste bara visa underbara tårtan vi fick på kräftskivan i lördags ! Den var så jävla god!!!!

Sen dag!

Publicerad 2013-08-27 16:00:00 i

Jag har fortfarande inte slutat än, jag sluat om ungefär 40 minuter vilket jag tycker ska bli skönt. Vi går ju länge idag för att vi började inte förrän klockan 12:05 vilket jag tyckte var rätt skönt :) Nu när jag har trampat hem så blir det nog att inte göra någonting för tisdag och fredag är dom två dagarna då jag inte gör någonting jag har ingen fotboll har har ingeting att göra vilket jag tycker är väldigt skönt för ibland måste man faktiskt ta de lugnt ;) Uppdaterar mer sedan när jag kommer hem vad som hänt under dagen, det vill säga några läxor med mera hahaha :D
 
 
 
Ursäkta för bilderna men jag tyckte dom var så himla söta, men ibland känner jag såhär!
 

Glitter look!

Publicerad 2013-08-27 14:30:00 i

Även denna är vågad och jag skulle aldrig kunna gå på stan såhär, det känns som om man kommer bli ut tittad. Men denna gång var det Linda som gjorde den. 
 
Hon använde:
 
Yves rocher Waterproof eyepencil

MUS glitter cosmonova

Isadora all day long mascara

Läppar/lips

MUS Lippencil frosted berry (no longer avaliable:()

Isadora Colorchock glossy lip stain Cabaret red

Kinder/cheeks

Apolosophy rouge Divine coral

MAC Mineralized skinfinish Adored

 

 

 

 

Vågad!

Publicerad 2013-08-27 13:00:00 i

Det är en otrolig vågad make up! Jag skulle aldrig våga att se ut så när jag går till jobb/skola/hadla! Detta är inte Linda som gjort men det är en tjej på hennes jobb som gjort till hösten!
 
 

Skol make up!

Publicerad 2013-08-27 12:00:00 i

Här är en make up som man skulle kunna ha i skolan om man är duktig på sminkning. Sedan tycker jag att man kanske inte behöver ha alla lyxa produkterna som Linda använder visst kan man använda om man har så dyra men det är absolut inget man måste :)
 
Här är produkterna hon har använt:
 
NYX HD eyeshadow base

MUS Marble eyeshadow Giallo Damasco

MUS MS Deadly

MUS MS Smog

MUS Marble blush Breccia

MUS Cake eyeliner black

MUS Eyepencil black

Isadora All day long mascara

Depend lösögonfransar nr 8

Kinder/cheeks

MUS Wonder powder Sinai

MUS Blush Fresh rose

Läppar/lips

MUS Slim lipstick 403

MUS gloss lips virgin

 

Jag har döpt den här till skol look för att den ser bra och neutral ut !
 
 

 

 

Make up!

Publicerad 2013-08-27 10:00:00 i

Här har hon gjort en enklare make up som är typ till vardags, alltså jobb/skola. Okej kanske inte skola men jobb eller faktiskt även kan jag säga den är nog snygg till allt ;)
 
Hon har använt:
 

NYX HD eyeshadow base

MAC eyeshadow palette Bare my soul

MUG eyeshadow Beaches & cream

MUG eyeshadow Envy

MUG eyeshadow Appletini

MUS Cake eyeliner black

Yves Rocher Waterproof eyepencil Grön

MUS long lash black

House of lashes Noir fairy

läppar/lips

MAC Cremesheen glass Just superb

Kinder/cheeks

Apolosophy rouge Divine coral

 

 

Brud make up! - Linda Hallberg.

Publicerad 2013-08-26 19:00:00 i

På videofyMe följer jag en tjej som heter Linda Hallberg. Hon är en otroligt duktig make up-artist och har blivit nominerad till:

Linda Hallberg är sedan 2006 utbildad make up-artist och har blivit utsedd till:

- Årets skönhetsblogg, VR Blog Awards 2010 (Hennes blogg: http://stureplan.se/bloggar/linda )

- Årets beautyblogg, VR Blog Awards 2012

- Nominerad till Årets make up-artist, Kosmetik Guld 2012

 

Linda jobbar inom företaget MUA ( Makeup Academy ) ( https://www.muasverige.com/index.php ) där säljer dom smink från ett märke från London.

 

Här har Linda gjort en ganska neutral brud make up:

 
Hon har använt:
 

Bas/base

Make up forever HD foundation

MAC mineralize skinfinish Adored

MUS Blush Chic

MUS MS Smog (Shading)

MUS Loose powder Milk

NYX HD Grinding powder True beige

Dior Diorskin Nude tan 004 Spicy

Ögon/Eyes

NYX HD eyeshadow base

MUG Eyehshadow Homecoming (silvergreybrown)

MUG eyeshadow Shimma shimma (light shimmer)

MAC pro longwear paintpot Vintage selection

Make up forever Diamond powder #1

MUS Eyepencil Seduced by the dark

NARS Larger than life long-wear eyeliner Rue Bonaparte

MUS Cake eyeliner black

Loreal volume million lashes waterproof

House of lashes "Hollywood glam" lashes

Läppar/lips

MUS Lippencil Fairytale dream

MAC Cremesheen glass Just Superb

 

"Normal look"

Publicerad 2013-08-26 17:00:00 i

Den här skulle jag faktiskt kunna tänka mig ha i skolan för den är inte någon som sticker ut och den liksom sjunker in i ansiktet fint. Den är är ju gjort dom ljusbruna toner och det är alltid fint tycker jag!
 
Hon har använt:

Bas/base

Clarins Skin illusion 110 Honey

NARS Blush Boys don't cry

Ögon/eyes

Pierre rene eyeshadow 59 (brun)

MUG Eyeshadow chickadee (orange)

MUG Eyeshadow beaches & cream (krämfärgad)

MUS eyepencil seduced by the dark

Isadora all day long mascara

Läppar/lips

MAC Cremesheen glass just superb

 

 

 

 

Naglar

Publicerad 2013-08-26 16:16:37 i

Glömde skriva att ikväll så ska jag beställa grejer till mina gelé naglar som jag gör ! Jag tror det blir både det ena och det andra ;)

Fotboll!

Publicerad 2013-08-26 15:20:51 i

Ikväll är det träning tidigare än vanligt faktiskt, redan klockan 17:30. Okej 30 min var inget att skryta om men ändå 30 min är 30 min! Hoppas att det blir 1 timmes träning idag för mitt knä vill inte riktigt med mig idag. Idag är en sådan dag då det går ont och jag känner inte för att göra någonting men att spela med lite värk idag i kanske 1 timme eller vad det blir det spelar inte mig någon roll för jag ska ju snart operera mig i alla fall!
 

Hej på er

Publicerad 2013-08-26 14:23:46 i

Ja då var den "riktiga" skoldagen avklarad, den blev ju helt underbar. Egentligen skulle vi ha slutat vid 16 men istället så fick vi sluta 13:45 ungefär. Dom har gjort om vårat schema för det schat som vi hade förr funkade inte eller det kanske inte var det, det kanske var att det var bara ett prov och att vi skule få något att gå på :) Inte vet jag något var det i alla fall :) Men tisdagar är dom absolut bästa dagarna och då menar jag schema mässigt för att jag börjar inte förän klockan 12:05 såklart går vi senare då men ändå! Sovmorgon gillar jag. Idag fick vi våra taggar så vi kan få en tallrik och komma in i idrottssalen :)
 
Det här är en tagg ( OBS! den ser inte ut så här! )
 
 

Sunny Alice; you will always shine

Publicerad 2013-08-25 16:51:00 i

Måste bara visar er en underbar bild! Detta har jag skrivit 100-tals gånger förr men jag tycker det är så underbart/sorgligt och jag har inte sett den här förr men nu såg jag den på hennes blogg. Sunny Alice: you will always shine, deet står det på hennes gravsten! Man blir alldeles tårögd! Tänk vad denna lilla varelse kunnat göra ut i världen !
 
P.S ! Gå in och läs hennes blogg! ( http://mybravegirlalice.wordpress.com/ ) Oerhört rörande att läsa hennes berättelse om sin dotter som fick muskelsjukdomen SMA typ 1, som det nästan inte finns någon som helst forskning om!!

Allt såg så bra ut!

Publicerad 2013-08-25 16:32:00 i

Allt såg så himla bra ut efter ungefär 20 minuter men sedan kom 1-1 målet och det stogs sig halvleken ut men sedan nu i andra så tappade målvkaten in bollen. Jag måste säga att det var lite klantigt! Men, men dom får gå för kvittering vilket kanske kan bli ganska svårt eftersom helsingborg ligger 2:a i tabellen och dom  är mycket skickliga!
 
                        
 
                            
                             
                      
 
 
 
 

Igår

Publicerad 2013-08-25 12:09:41 i

Igår kväll var verkligen helt otrolig, jag hade verkligen super kul! Det var vårat hur som började med den första drinken och mamma hade tagit fel på tiden när kräftskiven skulle börja, hon tog fel på hela 1 timme! Här är tårtan som vi fick till dessert igår den var verkligen hur fin som helst ;)
 
 
Jag har tittat runt på en ny vinterjacka för den jag har är verkligen inte någon fin jacka alls, den jackan jag tittat på är verkligen super snygg och jag blev kär i den på en gång! Jackan finns i fler färger men jag tycker svart är bäst för att den kan man liksom ha till allt vilket är väldigt bra för då behöver man inte tänka så mycket!!
 
Idag så ska jag sitta i solen hela dagen eller tills klockan 14.55 då Gefle IF spelar mot Helsingborg. Machen startar klockan 15.00 på Cmore Fotboll. Idag ska det blir vints! Dom har inte förlorat på tre matchen i rad (om jag inte missminner mig) :) Men Helsingborg kan bli svåra för dom ligger tvåa i tabellen, men tabellen är ju bara en tabell eller hur?! ;) Senare ikväll så ska jag grilla lite kyckling ;)
 
 
 
 
 

Underbar dag!

Publicerad 2013-08-24 15:46:48 i

Dagen har börjat på ett stålande sett, klockan 12 drog jag ner till Hagaströms IP (våran idrottsanläggning) där både "mitt" och syrrans lag hade match! Det är så dumt men våra matcher går samtidigt hela tiden! Våran match gick något bättre än vad deras match gick vi vann med 2-0 medans dom förlora med 3-2. För "mitt" lag så var det en ganska mål snål match, vi mötte stömsbro där vi brukar vara ganska bra framåt och göra en hel del mål. Idag tyckte jag att vi spelade en del på mitten visst var vi bra och hade en hel del chansersom vi hade kunnat satt. Men vi ska vara glada att vi satte 2 mål :) Vi har gått så himla mycket framåt med hjälp av så himla kunniga/duktiga tränare dom här 2/3 åren så det är helt enormt. 
 
Ikväll har våran länga kräft skiva vilket ska bli skit kul. Min familj ska dock inte äta kräftor utan vi ska äta räkor :) den här skräftskivan brukar vi ha varje år och det är verkligen super kul och att sitta och prata/äta tillsamans vilket man inte gör ofta eftersom man ibland har fullt upp med fotboll/skola och andra saker som kanske är viktigare än att prata med grannarna :)
 
 
 
 
 
 
 

23 augusti 2013

Publicerad 2013-08-24 10:30:00 i

Här är lite förslg på tröjor som är lite varmare nu när det börjar bli höst och lite kyligare :) Här är några plagg från olika sidor. Alla plaggen hittar jag på deras internet sida. Det finns olika prisklasser på dom här plaggen jag lägger ut. En del av plaggen som tillexempel säljs på bubbleroom kan finnas i snarlik design på H&M eller någon annan butik, man får helt enkelt gå in och jämföra de olika plaggen.
 
Här är några plagg jag gillar:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mina lärare <3

Publicerad 2013-08-23 15:00:12 i

Jag har nog fått världens gulligaste lärare som mina mentorer. Det jag gillar med mina lärare är att dom har humor och det gillar jag med lärare så dom inte är tysta och lite deppiga alltså allmänt tråkiga :) Idag är det ju fredag och på måndag så börjar alla kurser, det ska bli både roligt och spännande för man vet inte riktigt hur det funkar det där med alla kurser. Jag måste sedan säga att jag har kommit i en bra byggnad. Om jag inte missminner mig så finns det tre skolbyggnader (med klassrum) som tillhör borgarskolan. Jag går i den byggnaden som kallas västertull. Där går bara eleverna som valt sam (samhällsprogrammet) och HT (Hotell och turism). Även fast jag inte har så mycket erfarenhet av kompisar/syskon/släkt som har gått gymnasiet så har jag inte kunnat fråga någon. 
 
Igår gick vi en rundvandring runt skolans område där våra lärare visade oss matsal, idrottssal, utr idrotten vilket ligger vid strömvallen där Gefle IF har sin hemma arena, vi kan tyvärr inte vara på strömvallen utan får vara på kastplan (en liten gräsplan på sidan om).
 
 
 

Buss!

Publicerad 2013-08-23 14:13:16 i

Sitter på bussen hem från en dag som har varit en tema dag! Den har varit både intressant och rolig, man har fått mycket tips när det gäller cv och personligt brev! Nu skriver jag från telefonen och det blir inte riktigt lika bra så ni ska få lite mer utförligt vad vi gjorde idag!

Igår fixade jag ju lite tidsinställda till idag! Jag tycker det funkade super bra med dom, dom kom ut den tid det skulle och så. De resulterar att jag inte behövt tänka lika mycket på bloggen under dagen vilket jag gjort förut när jag bloggade från telefonen. För man har en viss press på sig att man måste lägga ut ett visst antal inlägg om dagen för att ni som läser min blogg ska bli "nöjda" visserligen har jag inte så stor blogg med 0 kommentarer och så men det blir nog bättre om ett tag :)

Jag hade inte tänkt att det skulle bli sånt långt inlägg men det blev det visst :) Ni får bilder när jag kommer hem:)

Kladdkaka

Publicerad 2013-08-23 12:00:00 i

Jag älskar att baka men det är inte så att jag gör det varje dag utan någon gång när det ska hända någon speciellt som om vi ska få gäster eller något likande. Den här gången gjorde jag en kladdkaka till min morbror som skulle hit och jobba (han är målare) med sin jobbarkompis.
 
Jag har ett jättebra recept på kladdkaka, här är receptet:
 
100 g smör.
 
2 ½ dl strösocker.
 
2 ägg.
 
1 ½ dl vetemjöl.
 
3 msk kakao.
 
1 tsk vaniljsocker.
 
Garnering:
florsocker
 
Till servering:
Frukt, grädde eller glass.
 
Gör så här:
 
Sätt på ugen på 175°. Smält smöret i en kastrull. Lyft av kastrullen från plattan. Rör ner socker och ägg, blanda väl. Rör ner övriga ingredienser så att allt blir väl blandat. Häll smeten i en smord och bröad form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Grädda mitt i ugnen ca 20 min. Kakan blir låg med ganska hård yta och lite kladdig i mitten. Låt kakan kallna. Pudra över florsocker. Servera med grädde eller glass det funkar även med frukt till kakan.
 
 

Smink

Publicerad 2013-08-23 10:00:00 i

När jag var i stockholm och gick inte på en del affärer (hahaha) så märkte jag att en hel del tjejer hade rött läppstift. Jag tycker det är ur fint, det blir ju lite som pricken över i:et på en sminkning som är med en snyggt målad eyelianer och snyggt målade/färgade ögonbryn. 
 
 
 

Trött!

Publicerad 2013-08-22 21:29:09 i

Nu är alla papper till sjukhuset ifyllda och klara :) det känns skönt. Lite som att nu är det nära operation! Idag är det bara 14 dagar kvar och jag blir bara mer och mer nervös!

Imorgon går vi längre än vad vi gjorde idag. Imorgon tror jag vi går till senast klockan 15:00 :) och snart börjar schemat på allvar och vi börjar dagen med matte ;)

Min mammas kusin la precis ut en ur fin bild på min vackra mormor när hon var i medelåldern :) Sedan la hon även ut en bild på min morbrors bröllop.

Från höger: min mamma, min mormor, min morfar, min mammas mormor och min mammas morfar :)

Ikväll, varnar känsliga läsare.

Publicerad 2013-08-22 19:40:00 i

Ikväll ska mamma och jag sitta och fylla i mina pappa till min operation (5 september) och sedan skicka in dom till sjukhuset. Jag är inte nervös för själva operationen det är mest för sövningen. Jag är övertygad att det kommer gå bra :)
 
Så här kan det se ut:
 
 
 

Skolan

Publicerad 2013-08-22 15:59:13 i

Jag vet att skolan kommer om några veckor verkligen vara igång då kanske man inte har tid med blogggen. Jag kommer att ha den igång men såklart så ska jag försöka att blogga. Men just nu så händer inte sådär jättemycket det riktiga schemat startar inte förrän på måndag (26/8) jag tycker det ska bli skönt, det är liksom att starta på riktigt för nu vet man inte vad som ska ske på dagarna utan de man har fått på ett ungefär.
 
 
Ikväll står träning på schemat och det är sista träningen innan helgen och jag tror/hoppas verkligen att jag blir uttagen till div 1 matchen på lördag. Annars blir man ju uttagen till div 3 matchen som är på måndag. Min tränare har även inviduella samtal under någon vecka nu så han tar ut en under en träning och sedan får man prata med han, (i vintras fick vi göra en utvärdering vad vi hade för mål för vår/höst säsongen.)
 
 

Slutfört uppdrag!

Publicerad 2013-08-22 15:25:00 i

Idag fick vi sluta lite tidigare än vad det var tänkt, egentligen skulle vi sluta vid klockan 14 men istället fick vi sluta 13.10 då när vi slutat gick jag ner på stan för att köpa ett busskort. Men för att fördriva tiden en stund innan bussen skulle gå så då gick jag in på vila, dom hade en jättefin topp som var volang formad nertill det fanns en röd och en blå. Jag la undan den för jag var inte säker på vilken jag vela ha så jag måste fundera så att ingen av färgerna blir slut ;)
Den ser inte riktigt ut så här, men nästan för den jag har kollat på har lite mer armar (kortärmad). Den har en silverdargkedja i ryggen och finns i färgerna mörkblå och röd.
 

Uppdrag busskort!

Publicerad 2013-08-21 22:01:00 i

Imorgon går jag till cirka klockan 14:00. Jag har inte riktigt bestämt mig om jag ska cykla till skolan eller om jag ska ta bussen! Jag tror att det lutar åt buss för att kunna köpa ett busskort där man fyller på eftersom :)

Idag har jag köpt nya hörlurar från happy plugs ;)

Första dagen :)

Publicerad 2013-08-21 11:06:00 i

Ja då är första dagen i gymnasiet avklarat! Gud så skönt. Jag måste erkänna att jag trodde det skulle vara mycket värre än vad det var ;) Först trodde jag att det skulle vara ett upprop i aulan där alla skulle säga "ja". Visserligen var det ett upprop men det var att man skulle gå till sina mentorer vilket gjorde allt mycket bättre :) klassen jag hamnade med är helt okej, vi är 20 stycken och varav det 3 killar :)

Vi fick även våra scheman idag. Jag gillar mitt schema det var inte sådär jätte långa dagar som jag trott utan det var till 16:00 nästan varje dag. Den tidigaste tiden vi slutar i veckan är på onsdag klockan 14:50 :)
Schemat börjar inte gälla förrän på måndag så vi har fått ett annat schema torsdag fredag och då blir slut tiden ca14:00 på torsdag och ca15:00 på fredag :)

 

New in!

Publicerad 2013-08-20 17:09:29 i

Nu ska jag ladda upp de kläder jag köpt nya. Jag är mest nöjd över tröjan eftersom jag letat efter en sådan och att det var den enda jag praktiskt taget köpte eftersom jag fick jeansen :)
 
 
 
Volang linne från bik bok 221kr (ordinarie 249kr hade en check från restaurangchansen med 20% på hela köpet)
 
 
 
 
 
Jeans, Slim Zip, GRATIS (ordinarie 199kr)
 
 
 

Hemma igen!

Publicerad 2013-08-20 15:40:57 i

Äntligen hemma men bara för ett litet tag. Jag sk anämligen åka upp och hämta min lilla syster på skolan vid 15.45 ungefär. Men oj vad jag har hunnit göra mycket idag på stan! Jag var in på bik bok och köpte mig en ny tröja till imorgon och då så fick man ett par gratis jeans. Jag har inte hunnit prova jeansen men jag tror dom kommer funka, jag fick välja mellan ett par blå och ett par svarta då varlde jag svarta för jag tycker jag inte passar i den sortens blåa jeans för jag har haft ett par sådana förr men har inte använt dom så mycket. Jag har i alla fall handlat lite men en sak som stod högst upp på listan var en hårborste och köpte jag en sådan ? Svar NEJ jag fattar inte varför men det blir ju lätt så när man har huvudet under armen. Ja, ja det får väl bli en annan gång då! Jag kommer lägga upp bilder här senare i eftermiddag/kväll.
 
Det jag köpte idag:
* * *Nagellack.
* * *Mascara.
* * *Tröja (byxa på köpet).
* * *5 st skrivblock.
* * *Almanacka.
 
Nä nu ska jag cykla upp och hämta syrran så jag kan få hjälp med lite bilder;)
 

Några outfit's jag gillar

Publicerad 2013-08-20 11:30:00 i

Jag gillar att söka på kläder och sätta ihop dom så det blir en outfit som passar ihop och framförallt ser bra ut. Det finns jättefina kläder som man kan kominera nästan hur som helst men lite koll måste man ha. 
 
 
 
 
 
 
 
 

Panik!

Publicerad 2013-08-20 10:00:00 i

Det är inte många timmar kvar tills jag börjar mitt första år på gymnasiet. Jag är ganska nervös. Det är upprop med alla personer i aulan och jag har ingen aning riktigt vart den ligger men jag tror jag borde se de för att det är ju många personer som börjar på borgarskolan Gävle på onsdag för det är ju inte så att det bara är ett program!! Första dagen tror jag vi inte ens går till lunchoch käkar den på skolan. Jag tänker i alla fall inte äta något för jag har bestämt träff med min kusin som går andra året på inriktning sam (tror jag) på Vasaskolan. Hon ville att jag skulle börja där men det känns som en pluggar skola och jag är absolut inte sådan. Men jag tycker det ska bli kul att börja lära känna nya personer, det är liksom som att börja om från början. Först splittades jag från min mellan/låstadieklass när jag skulle börja på högstadiet i tre år och sedan kommer den här splittringen som jag ska hitta nya vänner och lära känna dom i tre yttligare år, kanske jag hittar någon vän för livet.

Fullt upp imorgon

Publicerad 2013-08-19 23:16:00 i

Ja imorgon så har jag inte tid att ligga ute och sola jag har mycket att göra innan skolan börjar på onsdag. Jag måste till och med köpa egna skrivböcker att kunna skriva i ochså även pennor. När jag gick i låg/mellanstadiet och högstadiet så fick man allt sånt och man behövde bara fråga om man bövde en ny skrivbok eller penna/sudd!!
 
Jag tror jag tar bussen dit för att snabbt kunna komma hem.
 
12.30- Plocka/färga ögonbrynen hos Maya ( http://www.mayashudvard.se/ )
 
13.30- Tandläkaren och byta snoddar voch spänna
 
Emallan allt detta ska jag hinna köpa:
* * *Hårborste.
* * *Ny tröja till onsdag. ( eventuellt något smycke )
* * *Nagellack.
* * *?Mat?
 
Så här ser mina ögonbryn ut nu jag har sedan jag gick och gjorde första noppningen noppat min ögonbryn själv, jag kanske inte har följt själva formen till punkt och pricka men jag har försökt och sedan ska jag färga. Jag är så jävla nervös inför när jag ska färga jag vågar typ inte ens fylla i ögonbrynen med lite ögonskugga bara för att mörka dom lite. 

Fest/Vardags outfit!

Publicerad 2013-08-19 16:37:03 i

Jag tycker att fest outfit kan lika gärna vara en vardags outfit och vardags outfit kan lika gärna vara fest outfit :) det gillar jag jättemycket det  enda som man kanske behöver ändra är mycken och skor. jag har nedan gjort två stycken olika outfit's som båda två skulle funka som vardag och fest. Jag gillar kläder man kan variera så mycket och det finns nya "klädtyper" från år till år, tänk vad tråkigt det skulle vara annars om det inte kom nya kollektioner:)
 
 
 
 
 
 
 

Turkiet!

Publicerad 2013-08-19 14:00:00 i

Jag har varit i Turkiet två gånger och utav dom gånger jag varit där så var det första bättre. Det var bättre till att det var ett hotell med folk från Norge, Sverige, Danmark och Finland vilket jag gillade för då kunde man fråga och få ett svar på svenska det hotellet vi var på senast kunde knappt engelska utan bara tyska och franska. Jag tyckte det var ganska tråkigt.
 
Seven Seas Side FFFF:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sentido Perrisia FFFF+ :
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jag älskar skor!

Publicerad 2013-08-19 13:00:00 i

Jag älskar alla olika skor från klackar till platta skor. Här hemma vill jag gärna ha ALLA mina skor framme men tyvärr tycker mamma det är mindre kul när mina skor står framme.
 
Steve Madden: Demandd 499kr (tidigare: 899kr)
 
 
 
 
Klackhöjd: ca 13 cm.
Platå: ca 3 cm.
 
Ted Baker: Savana 5. 629kr (Tidigare: 1 249kr)
 
 
 
Klackhöjd:ca 12 cm.
Platå: ca 2,5 cm.
 
Buffalo: 312-1150 349kr (Tidigare 699kr)
 
 
 
 
Klackhöjd: ca 12 cm
Platå: ca 2 cm
 
Perfect Bella 259kr (Tidigare 849kr)
 
 
 
 
Klackhöjd: ca 12 cm.
Platå: ca 3 cm.
 
 

Rhodos, Ixia och Kreta =)

Publicerad 2013-08-19 12:00:00 i

Jag skulle jättegärna vilja åka till Grekland och Rhodos. Jag gillar att vara utomlands och resa runt och se olika hotell runt om i världen. Som nu har jag varit i Turkiet och nästa gång vill jag besöka ett annat ställe, som tillexempel Grekland =) Jag har varit i Rhodos förr men jag var typ 2-3 år och jag minns typ ingenting. 
 
Några fina hotell:
 
Rhodos:

ATLANTICA AEGEAN PARK FFFF+:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SUN BEACH RESORT FFFF:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kreta:
 

ATLANTICA CALDERA BAY FFFF:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Minimarket
 
 
 
 
 
 

ATLANTICA CRETA PARADISE FFFF+

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

God morgon !

Publicerad 2013-08-19 09:36:23 i

Nu sitter jag här vid mitt nya skrivbord och har precis lagt ner alla mina nagelgrejeri lådorna och nu sitter jag och kikar på Vakna med NRJ. Jag gillar det programmet jättemycket, men jag undrar skulle inte Titti och Roger ta över NRJ nu efter sommaren ?! Jag tycker Titti coh Roger är bra på att leda radio för när dom tidigare hade Riv morgon zoo. Nu leder  Markolio och Adam Alsing och en tjej som heter Britta programmet.
 
Här är bilder från lådor/hylla i nya skrivbordet:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kanske jag ska göra lite tidsinställda inlägg?? Det blir väl att sitta vid datorn hela dagen och kolla runt lite :) Men ikvälll är det i alla fall träning 18.00-19.30, på träningen sak vi väl gå igenom lite hur matchen gick igår på Hille. Den matchen var lite antingen förlorar vi och då är vi kvar på samma placering eller så vinner vi och går upp på 1:a plats i tabellen, och gissa vad!! VI LEDER ;)
 
 
 
 
 

Skruvat hela kvällen!

Publicerad 2013-08-18 22:56:54 i

Nu har jag kommit hem till mamma efter en helg hemma hos pappa då vi hunnit med att göra en hel del. Vi har gått på bio jag har spelat fotbollsmatch, suttit och njutit på balkongen och spelat lite spel. Men nu ikväll så har jag faktiskt med hjälp av pappa skruvat ihop ett skrivbord vilket inte var det enklaste att göra. Ibland ät Ikeas montera-ihop-grejer skit svåra för det är så många delar!

Hur många kramar finns det i världen?

Publicerad 2013-08-18 14:04:28 i

Igår kväll överraskade vi farmor med mat och bio. Hon hade aldrig varit på biografen i Gävle hon hade bara varit när dom gamla fanns (som nu inte finns). Vi var på filmen " hur många kramar finns det i världen? ". Ärligt talat vet jag inte om jag tyckte den var bra jag tror jag gillar " hur många lingon finns det i världen " bättre.

Nu på morgonen har jag i alla fall varit och spelat lite match. Som vanligt fick jag kliva av efter ett tag för jag fick ont i knät! Men nu är det inte långt kvar det operation. Idag är det bara 18 dagar :)

Videon nedan!

Publicerad 2013-08-17 15:38:08 i

Priser på videon nedan, videon innehåller grejer jag ska köpa och har köpt:

• Skor- 1 090kr (spara till)
• Jacka- 699kr (spara till)
• Face scrub- 69,90kr (köpt)
• Dagcreme- 69,90kr (köpt)
• Skrivbord (vitt)- 499kr (ordinarie pris 699kr) (köpt)

På skrivbordet var det IKEA familypris ;)

Valbo Köpcentrum :)

Publicerad 2013-08-17 12:47:28 i

Nu på förmiddagen har vi varit och köpt det där skrivbordet som jag la ut igår :) jag gick in på H&M och köpte scrub och dagcreme från Neutrogena. Scrub och dagcreme doftar granatäpple :)

Hårborste!

Publicerad 2013-08-16 18:00:00 i

Min hårborste som jag har nu är lite ja vad ska man säga...lite trasig här och där. Jag har på senaste tiden inte borstat mitt hår utan när jag har duschat så brukar jag låta det självtroka och det blir faktiskt inte tovigt heller utan det jag använder är balsam och det gör att det blir lent och fint det enda nackdelen är att mina "bebislockar" precis vid tinningen. 
Funderar om jag ska köpa mig en sådan här hårborste men jag vet inte;)
 

Inredning.

Publicerad 2013-08-16 15:00:05 i

Jag ska göra om lite i mitt rum köpa lite nya grejer så som tillexempel ett skrivbord, spegel och lampor. Jag har alltid drömt om att en liten smink "hörna" Ett krav för mig var att jag skulle kunna dra bordet så jag kan sitta och göra naglar i mitt rum. 
Två stycken ljusramper runt en spegel (en per långsida) :)
 
 
 
 

Victoria Secret dofter.

Publicerad 2013-08-16 15:00:00 i

Jag har en doft av Victoria Secret och på http://www.nordicfeel.se dom har faktiskt ganska bra priser! När jag var på väg till Turkiet Så gick jag in på den ganska ny öppnande Victoria Secret butiken, jag köpte då min första Body Mist och där kostade den 138 kr och på Nordicfeel kostade den 119 kr. 
 
Coconut Passion 250ml, 119kr.
 
Endless Love 250ml, 119kr.
 
Love Spell 250ml, 119kr.
 
Mango Temptation 250ml, 119kr.
 
Midnight Dare 250ml, 119kr.
 
Secret Craving 250ml, 119kr.
 
Srawberries & Champagne 250ml, 119kr.

Favorit spelare 13/14

Publicerad 2013-08-16 13:15:00 i

Snart drar SHL igång och shit vad jag har längtat! I år har många blivit draftade till NHL lag vilket är kul för dom som åker i väg. Men för vissa kan man tycka det är lite för tidigt samtidigt förstår man ju att det är en hel del pengar som lockar också för i SHL handlar det inte alls om liknande summor som i NHL. Som Elias Lindholm som jag tidigare gjort ett inlägg om för mig och säkert många gävlebor som tycker att han stack för tidigt.
 
Här är mina favoriter inför SHL 13/14:
Ryan Gunderson 13
 
Simon Bertilsson 15
 
Jonathan Granström 31
 
Andreas Thuresson 53

Tidsinställda!

Publicerad 2013-08-16 12:06:37 i

Nu har jag fixat 3 stycken tidsinställda blogg inlägg den första kommer klockan: 13.15 sedan är 15.00 18.00 dom nästa, jag tänker inte avslöja vad alla handlar om men det är allt ifrån skönhet till sport!

Outfit!

Publicerad 2013-08-16 10:48:09 i

Nu har jag kollat runt lite på olika hem sidor så som http://www.hm.com/se/ , http://www.ellos.se/ och så vidare. Jag tycker H&M hade de bästa höst kläderna. 
 
Det var inte lika bra väder idag som i går så jag tror att jag ska göra mig en hel del tidsinställda inlägg jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om men jag funderar nog ut någonting snart ;) Ikvälll i alla fall är det Gefle IF- HSK, jag tänkte åka ner och titta. 
 
Här är en snygg outfit:
 
 
 
 
 
 
 

Väder är allt!

Publicerad 2013-08-15 20:57:36 i

Imorgon hoppas jag på att det blir lika bra väder som det var idag så man kan sola hela dagen! Dagen idag har jag bara solat och lyssnat på bra musik, jag blir väldigt rastlös om man bara ska ligga utan nå ljud eller någont annat!!! Nu är det Ernst hans sista program för sommaren och sedan blir det nog ett jul program som han brukar ha!
 
 
 
 

Ibland är träning super kul!

Publicerad 2013-08-15 20:40:35 i

Idag har jag haft en hur jävla kul träning som helst! Vi började med uppvärmning (uppenbart) och sedan så blev det teknikring med tävling. Vi delades sedan upp i 4 lag och sedan blev det fotbollstennis! Hur kul som helst, vårat lag kom 2:a (vi slogs ut i finalen). Efter det kom det nästan det roligaste av allt! man hade en strut på huvudet och sedan skulle man dribbla en boll mellannågra kornor och sedan var det "bara" att springa tillbaka. Efter det var träningen slut, vi tränade cirka 1 timma för att imorgon klockan 19.00 har vi match mot Gefle IF på Strömvallen i Gävle. Jag har en bra känsla att vi kommer vinna, vi slogs ut av dom i semifinalen i DM F-16. Vi lär oss av våra misstag och vi kommer igen!
  
 
              
 
 

Den 15 augusti 2013.

Publicerad 2013-08-15 12:15:53 i

Idag tog jag lite extra sovmorgon! Jag som till 10:30 och sedan låg jag kvar och drog mig ett tag för jag tänkte att det inte var nå toppen väder. Men nu här jag tagit mig en frukost i solen, underbart! Igår spelade jag match som jag inte gjort på 2 månader det gick ganska bra faktiskt jag kände ingenting som första 20 ministrarna men sedan så började jag känna och då var det dags att kliva av! Sedan blev den tjejen som bytte med mig skadad så då fick jag hoppa in igen (vi hade dåligt med folk) och spela v.back men jag kunde inte riktigt spela som förr så jag blev forward istället och där skulle jag bara gå runt och "vila". Jag är glad att vi i alla fall vann med så några på bänken!

Match

Publicerad 2013-08-14 13:15:57 i

Ikväll ska jag kanske testa spela en match som jag inte har gjort på 3 månader, jag vet inte om jag kommer få spela men vi är lite kort om folk så träningen vi hade haft här hemma idag är liknande träning som att spela match. Vi spelar 2x30 minuter om jag inte har helt fel nu! Jag börjar som avbytare. Jag är väldigt nervös tänk om det händer något med knät som om det för sämras :/ Jag har förretsten fått en tid för operation, den 5 september ska jag opereras klockan 13.00 på sandvikens sjukhus. Jag är så jäkla nervös asså inatt så sov jag typ ingenting jag har vaknat tusen gånger!
 
 

Bålträning!

Publicerad 2013-08-14 11:43:38 i

Nu får ni några övnigar på bra bålträning som stärkerer bålen/magen. Man kan både göra dom här övningarna på gym och hemma! Om man är på ett gym kan man gärna lägga till lite tyngder, det är inget som säger att man behöver gå på det tyngsta vikterna. Man kan börja lätta och efter ett par gånger kan man trappa upp. Men man måste se till att man klarar alla upprepningar tillexempel 20x3 eller 15x3 det beror på hur tunga övningarna är för man måste göra rätt och orka hela vägen. 
 
Benhävningar, 20x3
 
Benhävningar, 20x3
 
Plankan, 30sx3
 
Situps, 15x3
 
Armhävningar, 10x3
 
 
 
 
 

Vad händer imorgon ?

Publicerad 2013-08-13 23:44:27 i

Imorgon tänker jag visa vad bra träning för bålen! Vad är bålen ?

Det här är bålen:

Bålstabilitet är viktigt för kroppskontrollen. Bålen består av mage, rygg, bäcken och skuldror som transporterar kraften i armar och ben till ryggraden. Bålen fungerar som navet i ett cykelhjul. Nedan hittar du exempel på några effektiva övningar som stärker bålen.

Finns det instabilitet i bålen kommer kroppen att försöka kompensera på annat sätt. Resultatet blir att andra delar av kroppen försätts i lägen som inte är optimala för vad rörelsen kräver, vilket kan bidra till skador som inflammationer och smärta i axlar och ländrygg. Genom att träna bålstabilitet fungerar kroppen på ett effektivare sätt och därmed minskas risken för skador med tillhörande smärta.

Exempel på bål övningar:
• Armhävningar.
• Situps.
• Fällkniven (då armar och ben möts i mitten).
• Plankan.
• Sidoplankan.

Min lunch!

Publicerad 2013-08-13 16:36:20 i

För några timmar sedan åt jag min lunch som jag var iväg till affären och köpte. Jag tänkte kanske att ni ville se vad jag åt för något !
 
Här är receptet:
 
2 paprikor (jag använde grön och röd)
4 "bandspagettibollar"
100g sockerärtor
1 avokado
1/4 salladsost
 
Sås
 
1 burk Creme fraiche
Någon nypa cillipeppar
1/3 av OLW's dip mix ranch
 
 
 
 
 
 
 
 
 

God morgon !

Publicerad 2013-08-13 10:28:03 i

Idag ska jag faktiskt ta mig ut och gå till affären för att köpa lite paprika och sockerärtor och ev bandpasta om vi inte har det hemma. Jag kommer dela med mig av recept och bilder sedan men den här rätten jar jag kommit på helt själv!
 
Nu sitter jag och käkar frukost och kroppen känns lite mör idag. Jag kollar på desperate Houswives jag gillar den serien synd att jag inte har följt med från första början. Men jag väntar på det riktiga programmet vilket är grey´s anatomy det är verkligen mitt favorit program jag kan verkligen inte missa ett avsnitt av det för då blir jag GALEN!
 
 

Hemma och helt slut!

Publicerad 2013-08-12 21:42:21 i

Nu har jag landat i soffan efter att varit på träning. Jag har hunnit både duscha och ätit och nu har jag inte många krafter kvar känns det som, det var inget mördar pass men det kvar jobbigt för det var träning så man hade puls hela tiden. Men det känns ända skönt att ha gjort ett sådant här pass. Jag kände i knät när den andra (vi spelade två matcher efter varandra) matchen spelades att det gjorde väldigt ont i knät men jag tog det lite lugnt då. På slutet sköljer vi ur kroppen för att få ut det sista ur kroppen. Idag hade vi en 7-mannaplan att träna på så det var inte en fullstor 11-mannaplan som jag gjort ritningen på, ni får tänka som en 7-mannaplan ;)
 

Vad händer idag?

Publicerad 2013-08-12 13:01:22 i

Vad händer idag? Ja det undrar jag också! Jag har absolut ingen aning vad jag ska göra idag men det känns som om det är en "titta-på-film/tv-dag" vilket jag tycker är väldigt skönt. Jag har ingen press på mig att behöva göra mig i ordning och inte behöva gå upp tidigt jag kan helt enkelt vara den jag är. Jag kommer vara parkerad i soffan hela dagen till resten av familjen kommer hem ! Nu har det börjat regna också så det är en perfekt dag att vila. 
 
Ikväll blir det träning, jag går bara och väntar på att jag ska få en tid att operera mig på så jag kanske kan bli bättre i mitt knä som jag har haft problem med i flera år. Men jag kan ju inte skita träningen nör jag kan spela till viss del! Visst kan jag inte köra fullt ut men jag kan göra lite i alla fall!
 
Jag sitter nu och tittar på "Tabatha's salon takeover" jagälskar det programmet och det var flera månader sedan jag kollade på det sist, men jag gillar det eftersom jag är intresserad av just sådana grejer han gör. Att hon bara går in med en jävla grisig attityd och sedan dom som jobbar på stället är som små slavar som bara gör vad hon säger. Det är ju lite kul! Sedan när dom öppnar salongen igen när dom har gjort om den helt så funkar den jättebra och dom blir mer professionella!
 

New in!

Publicerad 2013-08-12 12:40:00 i

Jag skrev igår att jag skulle lägga ut en hel del bilder på vad jag har shoppat och det håller jag fast vid, jag har nu knäppt kort på allt jag har köpt och tänkte lägga ut lite bilder och sedan priser på det jag köpt.
 
 
 
 
 
Jeans Shorts 430kr
 
 
 
Blus 430kr
 
 
 
 
Kofta 430kr
 
Jacka från H&M 399kr
 
Sedan handlade jag även 7-pack svarta halvstumpr från H&M för 79.90kr.

Nyheter

Publicerad 2013-08-11 23:03:32 i

Kolla vad jag har gjort ! Jag är helt chockad själv att jag kan fixa en header helt själv när jag har bloggat här tidigare har jag bara haft ett tema som finns på blogg.se som naturligtvis är gratis! Jag blev nästan galen när jag inte fick in allt på headern men sedan när man ändrade storlek och så vidare så blev allt super bra :) Jag ska ändra lite mer sedan men nu är jag nöjd med den som den är ;)

Imorgon !

Publicerad 2013-08-11 21:43:40 i

Imorgon är jag ensam hemma hela dagen och då ska jag ta systemkameran och knäppa kort på mina inköp som jag gjorde i stockholm och sedan ska jag lägga ut allt, jag ska även lägga ut bilder och min nya väska samt från minnesstunden för Alice.

Stockholm 6/8-13

Publicerad 2013-08-11 21:29:25 i

I tisdags var jag i Stockholm med mamma, syster och Elin som jag säkert skrivit tidigare. Men jag blev faktiskt lite besviken på en affär och det var DM retro ( http://dmretro.se/ ) jag hade föreställt mig en liten större butik. Butiken var inte större än mitt kök som vi har här hemma. Kläderna var inte heller så speciellt kul att titta på därför att många av kläderna var slängda på golvet och han som äger butiken och samtidigt jobbar där han såg inte ut att vara så munter han satt endast vid datorn. Det fanns bara två provrum, men jag tror att om några åker när dom blivit lite större så tror jag dom kan ha ett större sortiment ute i butiken och inte bara nått enstaka plagg som det inte finns tillräckligt med storlekar på i butik samt lager. När jag frågade två tjejer på ett café som hette "Vetekatten" och det fanns nästan ingen som visste vart Dm retro låg.
 
Här är bilder på kläder som jag tycker är fina men ej såg i butik:
 
Hanna dress 399kr
Miranda dress 399kr

Chloe Silver Bracelet 79kr

 Daniel Wellington- Southamton Rose (finns i killmodell och även en med blå istället för rosa) 995kr

F*ck sweater 359kr

 Cool cat t-hirt 249kr
Bullet shorts 449kr (ord 500kr)
 
 

Skit väder :(

Publicerad 2013-08-11 20:33:00 i

Sitter ute på altan i stugan med morbror och kollar på regnet och alla blixtrar ! Ibland tycker jag att det är himla mysigt med åska osv och ibland hatar jag det, idag är en dag då jag älskar det!(?) vi ska åka hem idag men det finns inte en chans i världen att man kan packa nu! Men det var tur att detta väder kom idag så att det inte kom igår då vi tog farväl av Alice !

http://mybravegirlalice.wordpress.com/

Alice har flugit vidare!

Publicerad 2013-08-11 00:24:18 i

Alice du är våran vackra solstråle, du kommer alltid vara det. Idag tog vi ett sista farväl av dig. Men ändå tror jag att vi kommer ses igen, en vacker sommardag kommer du med springandes över en sommar äng med en fin klänning på dig, på klänningen finns en massa solrosor. Idag när vi tog ett sista hej då så sa prästen när din vackra urna skulle sättas ner i jorden: "och nu är det Alice som släpper en tår från himlen" kanske hade han rätt i det för det kom bara någon droppe och sedan var det över !

Det var en väldigt fin dag att ha det på och Linda gjorde det super mysigt med Alice bästa grejer som ballonger och solrosor och massa färg. Det var inget vanlig minnesstund utan man fick ha sommar kläder på sig självklart fick man ha svart men det var en önskan att ha ljusa/sommarkläder !

God natt!

Publicerad 2013-08-10 00:54:52 i

Har faktiskt inte kunnat blogga idag på dagen för att jag har installerat om hela min morbrors dator eftersom den hakade upp sig när man skulle starta den så jag har haft fullt upp hela tiden kan man säga ;)

Imorgon har jag planer hela dagen ! Först så ska vi på minnes stunden för Alice, jag har hört att det ska komma 100 personer vilket är sjuk mycket folk! Det är till och med folk från utlandet, alltså svenska folk som mammas kusin är vän med som tillexempel hörde jag att det skulle komma en tjej från Italien upp hit till lingbo. Helt otroligt! När vi varit inne i kyrkan och haft urnsättning så ska vi ju till hembyggsgården här i lingbo och äta prinsess-tårta eftersom lilla Alice var en prinsessa ! När vi är klar där som jag kan tänka mig att vi inte blir på några timmar ska vi hem och käka köttgryta och potatis och samtidigt gratta kusin Hanna som fyllt 22 år. Hon fyllde 22 år 25 juli men vi hade inte tillfälle att fira henne då eftersom jag hade träning ! Sedan åker mina kusiner till Grekland på söndag morgon så dom måste hem och packa det sista. Men på kvällen när dom har åkt vankas det fisketävling i lingan! Hur kul låter inte det. Jag har inte frågat om jag får vara med och sedan vet jag inte om jag har något spö heller, det visar sig imorgon det. Nä alltså nu måste jag fan sova ska upp tidigt imorgon ! 11:48 ringer det i klockorna!

På väg :)

Publicerad 2013-08-09 12:51:47 i

Nu är vi snart på väg till stugan vi ska bara packa lite till sedan drar vi till stugan :)

Brynäs vs Leksand :)

Publicerad 2013-08-08 20:44:46 i

Nu har jag kommit hem efter att ha tränat i detta skit väder. Jag har hunnit duscha och jag har hunnit ätit. Idag har brynäs en tränings match mot leksand som jag skrev tidigare :) Jag började att kolla på 2:a perioden men när den var slut så var jag inte så sugen längre. Det är tidigt på säsongen och dom är lite "ringrostiga" så det var inte jättebra fart på dom som det är när dom är mitt inne i en säsong ;) Säsongen börjar ju faktiskt inte förrän i mitten av september. Jag är så himla taggad till SHL premiären :)
 
Imorgon ska jag i alla fall åka till Lingbo och åka på en minnesstund (som är på lördag) eftersom min mammas kusin-barn har gått bort, jag har gjort ett inlägg om det förrut jag tror det var i början av mitt bloggande här :) Det kommer bli väldigt sorgligt eftersom hon precis fyllt 1 år. Det kommer ungefär 100 personer till kyrkan och urnsättningen samt att vi sedan ska fika på Lingbo hembyggdsgård. Jag ber till väder gudarna att det ska bli fint väder jag har sett i tidningar och på texttv att det ska REGNA det vill vi inte ha den dagen då vi ska minnas Alice. 
 
Nu ska jag kolla på sommar med Ernst istället för hockey, mycket mer lockande att se inredning ! 
 

Regn regn...(!)

Publicerad 2013-08-08 16:39:15 i

Jag vädret idag var väl inget att hurra för(!). Idag har jag typ inte gjort något allt det enda jag har gjort är att varit och käkat lunch med morbror och sedan hjälpt honom med sin dator, han hade lite strul med internet och sedan så är jag ganska teknisk av mig så det är så roligt att hjälpa till med sådant :) 
 
Idag har även min underbara väska kommit hem, ja den som jag beställde och la ut bilder på här på bloggen :) Jag är vekligen suuuper nöjd över väskan, man kan ha väskan på två olika sätt alltså att ha en liten inneväska med dragkedja och sedan ta bort den helt och ha den helt öppen. 
 
Ikväll så blir det att träna 18.00-19.30 och sedan hem för att kolla på hockey då Brynäs möter Leksand i en intern match det ska bli kul. Snart börjar SHL (ELISERIEN) jag är så jävla taggad på det, de ska bli så himla kul. Det tråkigaste av allt var ju att Elias åker i väg och han var som den bästa spelaren som man kunde "lita" på som om vi "litade" allt på Jacob Silferberg och lite på Calle Järnkrok. Matchen går idag i Sandviken en bit utanför Gävle och d
en matchen går via webben och helt gratis då måste man passa på för vissa matcher kostar nämligen 69 kronor. 
 
 
 

Elias Lindholm !??!

Publicerad 2013-08-08 00:13:05 i

Jag är väldigt intresserad av hockey och mitt hjärta brinner för Brynäs IF ! Länge har det varit på tapeten att Elias Lindholm har blivit draftad av ett NHL lag. Jag tror han fyller 19 år i december(!), jag själv tycker det är fel att han lämnar men jag är ju inte värsta experten ;)

Förlåt, IGEN.

Publicerad 2013-08-08 00:00:25 i

Har verkligen inte orkat blogga idag. Jag var as trött på morgonen efter att varit i Stockholm en hel dag igår... Nu är jag i alla fall hemma efter att ha spelat en semifinal i flickor 16 DM. Det gick inte så jättebra eller vi spelade bra men GIF fick in ett jävla skit mål som vi borde ha tagit... Resten av kvällen blir det att kolla på iPaden, programmet jag kollar på hela tiden som jag tycker är väldigt kul är BIG BROTHER. Det finns många blåsta personer där, och jag kollar på förra årets program då tillexempel Annica, Marcelo och Hanna W var med :)

Sedan har ett nytt avsnitt av PLL (pretty little liars) kommit ut! Jag älskar den serien dock tycker jag att den här säsongen är ganska kass dom andra har varit sååå mycket bättre men det kan ju inte vara så många avsnitt kvar på denna säsong, hoppas inte :)

New in !

Publicerad 2013-08-07 22:11:59 i

I går kväll mellan blixtrarna så beställde jag hem en skit snygg väska. Väskan är ganska stor som ni kan se på måtten nedan :) Det funkar tyvärr inte att blogg från mobilen det är något fel :(
 
Måtten på väskan:
Längd: 32 cm
Höjd: 28 cm
Djup: 12 cm
Axelremshöjd: 22,5 cm
 
 
 

Ledsen !

Publicerad 2013-08-07 00:08:45 i

Jag är verkligen ledsen för att jag inte har uppdaterat er idag men det är så att jag har varit i Stockholm hela dagen med mamma kusin Elin och Ammis :) ! Vi åkte från Gävle busstation 7:30 och då kom vi fram 9:30. Det var en hel del folk på bussen. Jag har i alla fall handlat på hollister, bik bok och H&M. Sedan köpte jag även ett par coola solglasögon till Ammis ;) Det var lite jobbigt mitt på dagen att gå och vi satt och vila lite och sedan gick vi igen. Vi gick och kollade på Gucci, Louis Vuitton och Ralph Lauren :) jag knäpper kort på allt jag köpte idag imorgon och lägger upp. Jag gillar Stockholm som stad men man får så jävla ont i FÖTTERNA :) så himla nöjd över mina köp:)

6 år sedan och det känns som igår!

Publicerad 2013-08-05 21:17:00 i

Idag för 6 år sedan gick min älskade farbror bort på grund av sin elakartade hudcancer. När jag var riktigt liten alltså 2-3 år gammal då var vi ofta utomlands med farmor mormor Roger. Jag kanske inte kommer ihåg men en sak kommer jag ihåg därifrån det var att du var busig jag älskade det! Jag kom ihåg att jag inte riktigt vågade prata med dig på slutet av din tid här på jorden. Men jag vet att du ser mig varje dag och du är stolt över mig på hur jag vuxit upp. Du är en stjärna och är med vart vi än går, varje motgång och varje medgång.

Du kommer alltid finnas i mina tankar <3

God middag :)

Publicerad 2013-08-05 15:55:47 i

Idag är det strålande väder:) det var ju det igår också men då hade jag ingen ork till något så då var jag inne och gjorde två tidsinställda som ni fick igår :) Ii iväg och klippte Alma på morgonen :) Sedan vidare mot brämmen ;)

Make up

Publicerad 2013-08-04 18:00:00 i

Jag är inte den personen som lägger på mig ett tjockt lager smink jag gillar att se naturlig ut men med lite smink alltså bara 
- Foundation 
- Eyelianer
- Mascara
- Rouge
 
Jag använder foundation från make up store.
Mitt nummer heter MILK DD1 :)
 
 
Sedan använder jag H&M´s eyelianer jag gillar den för den är lätt att applicera på ögat :)
 
Mascara använderjag från L'Oréal jag gillar den för den ger en bra volym på fransarna :)
 
Rouge använder jag bara typ en gång per år och då lånar jag av mamma :)
 
 

Min stil :)

Publicerad 2013-08-04 16:00:00 i

Jag älskar kläder och skor men jag kanske inte följer dagens mode till punkt och pricka, så jag kanske är lite annorlunda men jag klär mig så jag triv i det.
 
Jag gillar att gå i jeansskjota för man kan har det både vinter som sommar, jag brukar på vintern använda svart linne under och på sommaren har jag gärna vitt linne vilket jag tycker ser mer fräscht ut eftersom sommar för mig är ljusa färger och gärna lite mönstrade byxor/tröjor.
 
Jag gillar tröjor med volang tyvärr har jag faktiskt ingen sådan tröja skulle gärna vilja ha en men jag vet inte om jag skulle passa i en, sedan hittar jag ingen sådan tröja i butik och jag vet inte som jag orkar skicka tillbaks osv.... den jag gillar mest av dom här sex olika tröjorna är den längst upp till vänster :)
 
 
 
Jag hittar aldrig några shorts som sitter bra på både bra runt låren och vid rumpan. Min letan går vidare men på tisdag ska jag till stockholm och då får jag hoppas att jag hittar något bra :) men jag gillar även shorts med nitar som dom här nedan. Ibland kan jag tycka att det blir lite dyrk för ett par shorts för jag menar 600kr för ett par short är det normalt??
 
 
 

Tidsinställda

Publicerad 2013-08-04 13:46:34 i

Nu har jag komiit hem från Sundsvall/Timrå som cup mästare i F14/15. Det var verkligen superkul att få vinna, det var extra kul eftersom det var första gången vi deltog i denna cup. Det kommer komma ett inlägg om hela cupen för nu ska jag lägga ut lite tidsinställda inlägg på lite tips från mig och så vidare :)

Stranden :)

Publicerad 2013-08-02 13:05:19 i

Äntligen lite internet. Det är verkligen dåligt internet i skolan :/ Vi ät segrare i våran grupp och därför har vi ingen mer match idag, däremot imorgon då har vi match 7:30 och det betyder att vi måste gå upp 5:30 det är ju mindre kul. Så nu passar vi på i det fina vädret och åker till en badstrand. Vilket är super skönt ! Ikväll skulle det egentligen varit disco men jag vet inte om jag ska gå eftersom vi ska upp 5:30 imorgon...

Instagram

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela