Utsidan räknas, insidan avgör!

Nyårsskor

Publicerad 2013-12-30 19:03:42 i Allmänt,

Här kommer skor utan klackar om ni känner för att inte ha klackar ;)
 
Skor från BRONX 749kr
 
 

Nyårsskor

Publicerad 2013-12-30 18:52:05 i Allmänt,

Jag skrev igår kväll att jag skulle lägga ut några tips på skor som är snygga till nyår. Jag kommer lägga ut klackar och ej klackar. Men jag kommer lägga ut det i två olika inlägg för att man ska ha lite koll så det inte blir lite rörigt. Själv kommer jag inte att ha några speciella skor utan antingen blir det träningsskor eller så blir det mina "ridskor". Eftersom jag bara ska vara hemma så tycker jag inte det är så speciellt :)
 
Skor från LUCA 499kr.
 
 

Nagelvaruhuset

Publicerad 2013-12-30 14:32:49 i Naglar,

ÄNTLIGEN! Har grejerna jag beställt kommit från nagelvaruhuset. Jag beställde dom den 25/12-13 och idag 30/12-13 kom dom! Min lycka är enorm;)

Grejerna:





Trött...

Publicerad 2013-12-29 23:32:40 i Allmänt,

Imorgon kommer jag lägga ut skor som jag tycker passar till jul som nyår men ändå till vardags. Jag kommer hela tiden komma tillbaka till att allt ska man kunna använa igen vilket inte bara är bra för plånboken utan för miljön. 
 
Men nu ska jag sova för jag är sååå jäkla trött!!!

Nyår!

Publicerad 2013-12-29 23:30:55 i Allmänt,

För dom som inte gillar att ha klänning (jag) tycker det är jättebra att det inte alls ser konstigt ut om man har byxor/kjol och en snygg topp. Snarare att det är skönare, men om man tycker klänning är bekvämare så ska man ha det. Jag brukar tänka så bekvämt som möjligt, det blir alltid bäst så. Det tycker jag i alla fall, tänk att gå i något man inte trivs i. Det känns ju inge bra alls!!
 
Mina byx/kjol och tröja tips:
Blus från SOAKED IN LUXURY 599kr
Byxor från LEE JEANS 995kr
 
Här kan ni köpa hela looken: 
 
Blus från RIVER ISLAND 329kr
Byxor från SALLY&CIRCLE
 
Här kan ni köpa hela looken: 
 
Blus från RUT&CIRCLE 199kr
Kjol från RIVER ISLAND 299kr
 
Här kan ni köpa hel looken:

Nyår!

Publicerad 2013-12-29 23:04:45 i Allmänt,

Och nu vidare till lite kortare klänningar som jag tycker är snygg till inte bara nyår utan till användning sedan också:) Vilket är bra att tänka på tycker jag för att det är inte meningen att man ska låta den hänga i garderoben och att man inte använder den. 
 
Korta klänningar:
Klänning från Madame Rage 349kr
 

Klänningen till nyår :)

Publicerad 2013-12-29 22:48:29 i Allmänt,

Jag är inte den som har klänning på jul nyår de enda tillfället jag kan har klänning är dop, bröllop och midsommar. Men i det här inlägget tänkte jag att jag skulle ge några förslag på några klänningar samt alternativ till de som inte vill ha klänning. 
 
Det första inlägget är långklänningar:
 
Klänning från WILDFOX 1 295kr
 
 

Idag

Publicerad 2013-12-29 20:09:32 i Allmänt,

Idag stod klockan på ringning klockan 08:30. Det var inte så himla tidigt men jag tycker det räcker för att vara lov och man ska pallra sig upp. Men vi åkte upp till sommarstugan i Lingbo för att kika till stället. I julhelgen var det några släktingar i grann huset som hade varit över till det övriga stugorna (vi är 4 släktstugor på rad) och när dom kom över så stod fönster öppet på två stugor, på våran stuga var entrédörren öppen samt duschrumsdörren upplåst. Vi stänger stugorna okt/nov och då låser vi ALLT. Vi har förmodligen haft ett litet inbrott men inget är stulet vilket var skönt. 
 
När vi kom upp idag blåste det som vanligt (det blåser alltid där) och jag njöt verkligen att vara där. Det ger ett lugn inom mig som liksom inte riktigt går att förklara. Här är några bilder jag tog nere från sjökanten och det är inget filter på dessa bilder. Helt underbara :)
 
 
 
 
 
 

Mellandagsrea!

Publicerad 2013-12-28 15:38:13 i Naglar,

Jag vet inte om jag är knäpp eller nått men jag tycker mellandagsrean suger. Jag var till Valbo idag och jag gick runt i lite butiker men jag hittade absolut ingenting. Helt ärligt tyckte jag mellandagsrean var skit. Rean består nästan bara utav kläder som dom inte får sålt...det enda som var plus med att jag var på Valbo idag var att jag köpte en elektriskfil till gelenaglar som jag gör. 

Runt jul letade jag isadoras glitter (för naglarna såklart) men då hade dom inget och jag letade och letade och precis före jul hade jag en nagelkund och då hade isadora ett erbjudande med ett nagellack och det här speciella glittret. 
Det blåa glittret fick jag när jag fyllde av min kusin.

Det nya glittret:




Patrik Möter.

Publicerad 2013-12-27 20:01:03 i Allmänt,

Jag tycker att han är rolig men ibland kan jag tycka att han kan bli lite jobbig i och för sig tycker jag göteborgare kan bli lite jobbiga ibland på grund av deras skämt och så vidare :) Det är roligt att se att han tror att han vet allt om alla det är ju lite kul kanske också lite spel för galleriet :)
 
Idag har jag typ suttit i en bil hela dagen jag hade träning 11-13 vilket var en seg start nu efter all julmat och liggandes i soffan. Sedan var mamma och jag till soptippen för att slänga iväg ett skrivbord, vi lånade min morbrors jobbarbuss. Vi fick oss lite lunch hos mormor också, jag har träffat henne varje dag från julafton. Jag älskar att vara med henne för det är så himla mysigt <3
 
                                             
 

Fotboll

Publicerad 2013-12-26 23:49:23 i Allmänt,

ÄNTLIGEN lite träning och få bort lite julmat, det ska bli sjukt skönt att röra på sig lite. Ska säga att det inte blivit sådär jättemycket rörelse nu när vi har lite ledigt det måste bli lite ändring på. Helt ärligt har jag nästan inte tagit mig utanför dörren men det blir lite mer av den varan imorgon då jag ska har träning 11-13. Sedan hem och duscha och dra till återvinningen senare på kvällen blir det nog att hämta min älsta kusin från jobbet för hon ska köpa en dator om den nu inte är slut. Men hon tänkte eftersom det är lite rea nu så kunde hon passa på. 
 
Jag skulle egentligen ha gjort naglar på en tjejkompis i klassen imorgon men hon avbokade i sista sekund det hade varit lite roligt att få en liten pratstund med henne eftersom det är väldigt socialt när man sitter där och filar och penslar på gelé osv :)
 
Riktigt snygga färger skulle vilja ha allihopa :)
 

Lilla-julafton.

Publicerad 2013-12-26 23:33:53 i Allmänt,

Som sagt hade vi lilla-julafton idag hos våra kusiner. Det sker varje annandagjul eftersom dom firar på annat håll på julafton än  hos deras pappa. Det var väldigt roligt jag tror dom inte hade pratat med varann vad dom skulle köpa till mig eller min syster. Jag fick nämligen 10 nagellack och en ögonskuggspalett. Jag säger inte att det är fel men jag behöver ju inte köpa nagellack själv på de närmsta 5 åren i alla fall hahaha :) 
 
Till mina kusiner (3 st) gav jag i alla fall en ljuslyckta, ody scrub och ett present kort på JC. Jag har alltid problem med att köpa julklappar. Det blir nästan som inpulsköp. Och dom här julklapparna kom jag på i sista sekund för dagen före julafton kom jag på att jag inte köpt till dom. Lite dålig planering av mig faktiskt hahaha, men det blev bra ändå.
 
Nagellack tills jag dör hahahaha :) OBS! Bilden är inte någon av nagellacken jag fick. 
 

Hockey

Publicerad 2013-12-25 21:30:00 i

Imorgon är det äntligen dags för brynäs att ta sig till arenan och dra på sig matchkläderna och ta fart mot nya 3 poäng. Det blir förmodligen jag och mormor som åker hem till oss och kollar på hockey och mamma åker med sin bror och hans jobbarkompis på matchen då han aldrig varit på hockey och vill inviga den "nya" arenan enligt honom. Hahaha. 
 
Imorgon spelar dom mot Modo. Det borde bli 3 poäng då för dom har varit dålig på slutet men vem vet det kan ju vara så att dom har hårdtränat nu på uppehållet om det inte är några som varit med i tre kronor. 
 
 
 

Just nu :)

Publicerad 2013-12-25 20:54:51 i Allmänt,

Just nu så händer det inte så jättemycket sitter i soffan och kollar på Så mycket bättre - återträffen. Jag tycker det är så himla bra men jag tyckte inte om det när alla hade sina dagar, jag tyckte det var väldigt, väldigt långtråkigt. Den bästa Så mycket bättre säsongen var när det var Petter, Petra Marklund (September), Lasse Berghagen, Lill-Babs, Thomas Di Leva, Christer Sandelin och Plura Jonsson. 
 
 
Imorgon har vi julafton med våra kusiner, det sker varje år och det är jättemysigt. I år var min uppgift att köpa till två av mina kusiner mamma tog en (mamma visste vad hon skulle köpa till henne).
 
Men en liten tråkig sak... Jag har alltid haft en bra relation och pratat med dom ofta (någon gång varje vecka). Men nu så händer det inte ofta. Och helt ärligt orkar jag inte ta kontakten hela tiden. Jag mår jättedåligt över att ovi nästan inte har någon kontakt idag även fast de har flyttat in till Gävle. Jag hoppas det kan bli förbättring man jag tänker låta dom ta "stafettpinnen".

Juldagen

Publicerad 2013-12-25 13:15:22 i Allmänt,


Nu är julen slut och jag är mycket nöjd över mina julklappar. Jag kommer knäppa kort på alla mina julklappar lite senare och lägga ut dom. Just nu känns det som jag behöver vila lite. Jag var upp väldigt sent igår. Just nu tittar jag på Ronja Rövardotter. Hon är så himla gullig :)

Sneak peak på en av julklapparna:


Dan före dan!

Publicerad 2013-12-23 22:45:22 i Allmänt,

Okej jag är som ett litet barn på julafton och jag kommer förmodligen inte kunna sova på hela natten. Jag hoppas på att jag får lite speciella saker. Eftersom jag känner att jag har det mesta så önskar jag mig typ bara nagelsaker eftersom jag har några nagelkunder på G :)
 
My wish list:
 
 
Sedan önskar jag mig också en vätska som behövs till detta
 
 
Mitt i allt detta så säger min syrra att hon mår lite illa och har lite ont i magen. Men hon är uppe och studsar och verkar inte vara så berörd att det men man vet aldrig det kan ju komma något i natt. Det är ju ändå MAGSJUKETIDER. Nu har jag slå upp magsjuka på 1177´s hemsida. Jag har (peppar peppar) inte haft det på flera år :)

Naglar

Publicerad 2013-12-23 00:15:26 i Naglar,

Vet inte om jag lagt upp naglarna jag gjorde för en vecka sedan ungefär. Men här är dom i alla fall. På den andra tjejen som gjorde fick jag inte så bra bild på så det är ingen ide att lägga upp den :)
 
Ni får en i alla fall :)


Jägarna 2

Publicerad 2013-12-22 23:59:44 i Allmänt,

Ojoj vilken film jägarna 2 var, jag har inte sett ettan men enligt far min behövde man inte se den för att se tvåan. I alla fall så började allt jättelugnt men efter en stund började allt trappas upp och allt blev så himla mycket värre. När det var 35 minuter kvar var det sim läskigast. Jag trodde seriöst att jag skulle skita på mig. Medan jag var lite rädd och satt med en kudde framför ögonen satt pappa och skratta åt mig. Han har sett filmen förr men det var ett tag sedan så man kan väl inte komma ihåg allt? 

Vi får se om det blir några mardrömmar inatt, oklart. Men jag kan verkligen rekommendera denna film till er som ej har sett den. Men ett tips är då att kanske se ettan också :)

Sweet dreams 

3 dagar kvar till jul!

Publicerad 2013-12-21 16:04:58 i Allmänt,

Helt otrolig men jag vaknade 09:05 idag vilket inte har hänt på flera månader känns det som men idag vaknade jag självmant. Vi tog det ganska lugnt på morgonen åt frukost kollade lite på nyhets morgon sedan var det bara att ta tag i julgranen. Det är tre dagar till jul och inte förrän idag satte vi upp granen hos mamma. Egentligen skulle vi ha satt upp granen igår men både mamma och jag var för trötta, och det tar ju en stund att sätta upp allt med kulor/glitter/ljus. 
 
Just nu är vi hemma hos pappa och ska vara där till måndag för att mamma ska hinna fixa lite saker. Ni vet föräldrar ska alltid vara ute i sista minuten. Och sedan för att det är pappas helg. Vi var inte hos honom i fredags eftersom han opererades i torsdags så lät vi han vila en extra dag innan vi kom hem till honom.

Äntligen lov!

Publicerad 2013-12-20 16:49:00 i

Herre vad skönt med lov nu. Det ska verkligen bli skönt att kunna sova ut och bara vila upp sig tills nästa temin. Jag måste säga att första terminen av 1:an på gymnaiet har gått så jäkla fort. Jag tror det kan bero på att jag har skaffat mig helt underbara vänner och jag kan verkligen lita på dom. Vi har jättemycket gemensamt. Min klass består av mest tjejer och 3 killar till en början var vi 4 killar men efter att en valt att byta linje vill Vasa och gå sam-inriktningen där så blev det en mindre. Sedan försvann de ytterligare en kille som nu går restaurang-inriktningen. Vissa kände att det inte var rätr för en efterman har gått ett tag och då måste man få göra ett omval. 
 
Mina lärare är helt underbara, det är inte så svårt att glömma deras namn för alla (4 st) heter nämligen LINDA med sin första bokstav i efternamnet. Dom är verkligen hur gulliga som helst. 
 
 
Under detta lov ska jag bli en bättre bloggare och jag ska försöka slänga in ett blogginlägg om dagen i alla fall. Och om det inte blir av så bedömer jag mig som en dålig bloggare. 
 
 

nelly.com

Publicerad 2013-12-20 16:36:00 i Allmänt,

Jag beställde ju kläder från både nelly och boozt i tisdags. Idag fick jag brev och ett sms att jag kunde hämta ut dom. Jag var jätteglad att jag kunde beställa hem kläder själv, det var första gången. Det där lät mig att låt töntig, jag vet men jag blev i alla fall jätteglad. När jag kom hem och tog ut allt ur plasten så upptäckte jag att knappen på byxorna jag beställt låg löst i påsen och inte på byxan där den borde ha suttit (ja, jag ska ha byxor på mig på JUL och NYÅR). Jag blir bara så jäkla less. Jag som hade sett framemot att få ett par snygga byxor till dom där speciella dagarna som fakiskt är. 
 
Jag har gjort detta misstag och ska ej göra om det. Jag ska aldrig mer köpa byxor online för det är sämre kvalité på dom än vad det är på dom man köper på tillexempel blå, H&M och JC. Men nu har jag lärt mig min läxa, jag känner faktiskt att jag blev lite besviken. Jag får gå ner till en klackbar imorgon och fråga om dom kan laga det. 

Tester

Publicerad 2013-12-19 23:08:55 i

Tror att det var förra veckan vi gjorde några tester inom fotbollen. Om jag ska vara ärlig så var jag lite nervös inför det testet för att det skulle var spänst, uthållighet och 10-meter. Men när det väl drog igång var det inte så farligt faktiskt den delen som var det värsta var uthålllighet. Gasssh vad jobbigt det var! 
 
Det här är uthållighets banan den bestod av 4 peresoner i taget. Vi köprde 4 set och 30 sekunder per gång och där emellan vila 1 min (60 sekunder) mellan varje set. Man har en kamrat som sedan räknade alla vänder man gjorde. Vi sprang i en 8:a vi vände först åt höger och sedan åt höger igen hahah fast vid den kona man startade. Det kanske blir lättare om man ser den. 
 
Uthållighet:
 
 
Dom andra testerna var det inga problem med. Det var bara att man skulle hoppa det högsta man kunde sedan skulle man på kortast tid springa 10-meter.
 

Hej på er!

Publicerad 2013-12-19 17:04:18 i

Ja det var ju ett tag sedan nu men det har varit väldigt mycket att göra i skolan nu. Men eftersom jag ÄNTLIGEN får jullov så kan jag vara mer närvarande på bloggen och inte bara ha tidsinställda. Visst måste man ha det ibland för att man vill hålla alla läsare så uppdaterad som möjligt. 
 
Idag i skolan...det har inte hänt sådär jättemycket. Vi har kollat på Sällskapsresan. Den är lika rolig varje gång skrattar alltid åt den bara för ibland tycker jag att dom är lite smått pinsamma. Som tillexempel när alla sitter på planet till Las Palmas, Stig-Helmer frågar Ole (ja, jag stavar rätt han är en norrman) hur han ska be om mer juice. Ole pekar då på en knapp som är ovanför deras huvuden. Stig-Helmer är tveksam men tar sin mugg och och för upp den mot knappen och tror att det ska komma ut juice därifrån. Så jäkla kul, jag vet att det ingår i hans "roll" men va fan så jäkla dum hahaha.
 
 
 

Hela kvällen på mig !

Publicerad 2013-12-19 15:24:34 i

Ikväll har jag hela kvällen på mig att blogga och skriva lite vad som jag hänt när bara dom tidsinställda har kommit ut. Jag lovar att berätta allt (nästan) hahaha. Kommer skriva om dom tre testerna vi gjorde med fotbollen "Lordi Lordi" hahaha

Match!!

Publicerad 2013-12-16 20:42:22 i

Måste börja med att säga att jag var sjukt nervös innan matchen drog igång i lördags! Eftersom jag inte har spela på så länge. Men jag tyckte att takterna satt i mig ändå (!SKÖNT!). Vi spelade 3x20min vilket kändes as bra då kunde man gå av vila och snacka ihop sig. Nu har jag äntligen berättat för min tränare att jag ska opereras inom kort igen. Jag har inte fått någon tid men jag väntar på en tid. 
 
Nu LÄNGTAR JAG TILLS JAG BLIR BRA!!!!!!

Nagelkunder

Publicerad 2013-12-14 23:20:35 i Naglar,

Imorgon kommer mina "första" nagelkunder. Jag har ju bara gjort på några i min släkt. Men nu tror jag att dom kommer ta "fart" lite mer. 
Imorgon (15 dec) har jag 2 som kommer.
27 december har jag 2 som kommer 
Och sedan har jag en tjej i mitt lag som ville göra. 


Imorgon ska jag försöka lägga i lite mer svart innan tjejerna kommer :)

Tidig uppstigning...

Publicerad 2013-12-13 23:20:26 i

Imorgon har jag larmet på 7:45. Det känns lite men så är livet som fotbollsspelare. Men jag är otroligt taggad till match. Det var sååå himla länge sedan jag spelade en match "på riktigt" och inte bara på en träning på mina lagkamrater. 

Sedan tänkte jag berätta att jag ska bli bättre på att blogga. Även fast jag bloggade i tisdags så känner jag att om man ska blogga måste man prestera ich skriva ett eller flera om dagen och gärna dela lite tips! Så det får bli nummer ETT för nu, blogga MERA!

Resultat

Publicerad 2013-12-13 23:00:32 i Naglar,

Såhär blev naglarna jag gjorde på mig idag. Jag är lite halvmissnöjd för attjag hade föreställt mig dom på ett annat vis.

Torr?

Publicerad 2013-12-10 20:00:00 i

Nu under vintermånaderna blir jag oftast mycket torr i ansiktet och då är det viktigt att smörja in sig. Just nu ser min hud ut som ett sandpapper och det känns som om jag har en massa småfinnar i hela ansiktet (vilket jag inte har utan är bara torr) Egentligen är det ganska simpelt. Jag använder bara två olika smörjor vilket funkar alldelses ypperligt för mig. 
 
Jag använder:
Den här salvan är ganska allt i allo salva. Man kan använda den till både hundar, katter och människor. Som ni hör på namnet så heter den ju TASS SALVA och använder det till tassar. Själv använder jag den till ansikte och läppar.
 
Nivea Body Milk, världens bästa uppfinning enligt mig. Den luktar sjukt gott och även den är en fet smörja. Jag brukar använda denna som en after sun och en hud lotion det står att den är för VERY DRY SKINN  och det är bara att hålla med där. Den är verkligen något man måste ha i badrumsskåpet.
 

I Gävle.

Publicerad 2013-12-10 17:53:45 i

Okej, Linda Hallberg make-up artisten var alltså i Gävle på REAL GYMNASIET. Jag tycker det är as coolt. Jag såg det på hennes instagram i eftermiddags. Hon är en liten förebild när det gäller make-up eller hudvård förhuvudtaget. Inte för att jag sminkar mig sådär jättemycket utan för jag beundrar hennes kunskaper om olika sminkningar så som dessa:
 
 
 
 
 
 

Nytt!

Publicerad 2013-12-09 10:47:38 i

Har suttit och pysslat lite nu på håltimmen och jag har fått dit instagrammen men det är inte riktigt som jag tänkt att det skulle bli. Jag skulle vilja ha en som rullar runt. Inte ha en "länk typ". Men jag är nöjd som det är nu för tillfället men headern stör mig mycket.
 
 
Kika gärna in på min instagram och se mina bilder på min vardag och kolla in på naglarna jag gör på fritiden.

Hål...

Publicerad 2013-12-09 10:07:29 i

Ja då sitter man i skolan igen och det är bara 2 veckor kvar av höstterminen och ärligt talat så tycker jag att det har gått as fort. Egentligen är det ju vårterminen som går så jäkla fort eftersom det är mer lov och lediga dagar på våren. Men tänk att jag har redan gått halva ettan typ ?!?!? det är helt sjukt!
 
 
Ikväll ska jag träna 17-18 och sedan så blir det häng i soffan och lite måndags film med Morden i Sandhamn.

Idag

Publicerad 2013-12-08 20:00:45 i

Idag har vi bakat pepparkakor och sedan har vi gjort ett pepparkakshus. Jag älskar att små pyssla med ett pepparkakshus tillexempel :) 

Här är resultatet på pepparkakshuset:







I know !

Publicerad 2013-12-08 18:26:30 i

Gud vad dåligt av mig! Jag ska sluta lova saker och ting. Lovade ju att jag skulle fixa en header men har tyvärr inte hunnit eftersom fredagen orkade jag inte. Lördagen åkte vi skridskor och sedan var jag och farmor på hockey. Och idag så har det varit en slappdag men ändå inte. Det jag kan lova är att jag ska få till det innan jul! 

Dagen!

Publicerad 2013-12-07 19:06:38 i

Idag har det hänt mycket grejer. Först åkte vi och åkte skridskor i B-hallen (bästa hallen efter A-hallen/lekerolen). Dom hade friåkning från klockan 8.00-10.50. Det var första gången min syster åkte och jag tyckte att hon klarade det jättebra. Det brukar ju vara lite skakigt i början men det syntes inte alls. Själv var det ju 2:a gången jag åkte och ärligt talat så skulle jag jättegärna vilja spela ishockey. Det hade ju varit as coolt, men det är mycket träning och så men jag tror jag skulle palla med det :)
 
Vi var även till länsmuséet, där hade dom en pepparkaks utställning. Jag hade trott att dom haft flera hus men det hade dom inte. Det blev faktiskt en liten besvikelse.
 
Detta hus tog 3 veckor att grädda i ugnen och 5 dagar att bygga!
Utställning på länsmuséet.
Här är den första läkerolasken.
 

Granatäpple vs passionsfrukt.

Publicerad 2013-12-07 14:53:11 i

När vi var iväg och handlade då såg jag granatäpplen och jag har alltid velat testat det. Och eftersom jag äter passionsfrukt så trodde jag att det var lite samma grej men NEJ det var det inte. Kan säga att passionsfrukt är mycket bättre än granatäpple, men det kan ju vara en smak sak också. Vem vet? ;)
Granatäpple.

Passionsfrukt.

Snö!

Publicerad 2013-12-06 09:30:57 i

Nu jäklar är stormen sven här. Jag tycker det inte är så jättespeciellt det är kul att det kommer snö så man kan få en vit jul (alla jular ska vara vita). 
Det var inte lätt att ta sig till skolan idag men helt fantastiskt att bussen lyckades komma i tid. Helt ärligt så trodde jag den skulle vara 5 min sen eller så. Men det var faktiskt helt okej plogat på vägen. 
 
Såhär såg det ut 1998:
 
 

Självmål

Publicerad 2013-12-06 09:25:41 i

För ett tag sedan gjorde brynäs ett likande mål och då drogs det en koppling till Tommy Sjödins självmål. Jag bryr mig inte sådär jättemycket om självmålet eftersom dom lyckades vinna i alla fall. Men vissa är det tråkigt att något sånt händer men ALLA kan göra ett misstag!

Idrott

Publicerad 2013-12-05 15:53:04 i

Fan. Jag lovade att jag skulle blogga men det blev fan inte av! Men det har inte hänt något jättespeciellt när jag inte har bloggat. Jag hade i alla fall en lite jobbigare träning igår men den överlevde jag också :) 

Idag:
Idag kom snön ! Äntligen! Som vi alla väntat på det här! Det har kommit någon centimeter i alla fall. Det är lite kul inte bara för barnen men man blir piggare på något vis.:) just nu är det lite regn och snö som kommer om varannat men snön ligger kvar än så länge. Det sägs att det ska bli någon typ av snöstorm imorgon (FREDAG
Sista lektionen idag hade vi idrott och det var skridskor. Oh herregud vad roligt det var! 

Hade inte nå mer än såhär att säga för nu! 

Det blir inget bloggande ikväll för jag tog inte med mig datorn hem idag!


Tröttnat

Publicerad 2013-12-04 13:18:38 i

Jag har lite tröttnat min header. Jag tycker den är för stor och den är allmänt ful. Jag hoppas att jag kan fixa den till helgen. 
 
Det här blev ett kort inlägg men jag skriver när jag har slutat skolan och varit på träning. 

Lättare!

Publicerad 2013-12-03 14:39:31 i

Nu har jag suttit med ett matteprov i ca 1 timme. Jag hade sån jäkla ångest inför detta prov så jag är glad att jag gjorde mer än uppgifterna på "E-delen". Men jag ska inte ropa hej än utan det är bara att hoppas att man klara det. Jag tror jag klarade E nivå i alla fall för jag kontrollräknade alla E uppgifter. HOPPAS!
 

Kost.

Publicerad 2013-12-03 14:00:00 i

Som fotbolls spelare är det viktigt att äta rätt och få i sig rätt mängd kolhydrater, protein och fett. Såklart är det viktigt för andra människor att äta rätt också men eftersom jag tränar så behövs det rätt kost för att bli starkare och orka hålla ett bra tempo och prestera på alla träningarna.
 
Man kan säga att man ska äta så att "vågen" är lika tung på varje sida och det är något man får ändra efter sig själv det är inget man kan säga att så och så mycket ska du äta, utan det är individuellt från person till person. 
 
Såhär ska eran "våg" se ut när ni har ätit "rätt".
Här har i som sagt ätit mer kolhydrater (pasta, bröd, potatis)
Här har ni ätit mer fett och protein (F=smör,olja osv) (P=kött, fisk och fågel)
 
Rätt mig om jag har fel men det var på det här viset jag fick det förklarat för mig igår under vårat kost-samtal vi hade med laget igår :)
 

Klänning från NELLY.

Publicerad 2013-12-02 11:00:00 i

Rebecca Stella har skapt en klänningskollektion hos www.nelly.se enligt min stil så är det inte riktigt min stil. Jag tycker inte riktig om att sticka ut jag gillar liksom att sjunka in i mängden. Men det finns vissa som gillar att skicka ut. 
 
Jag har klickat runt på några sidor och det är många klänningar som har öppna ryggar. Det verkar vara "inne" nu. På vissa klänningar kan det vara fint men jag tyker det inte ska vara helt öppet. Sedan så är det är man ju inte brun på vintern heller så jag vet inte hur snyggt det är att vara super vit och ha en klänning med öppen rygg...
 
 
Jag tycker att den blåa klänningen var finast men den här klännngen är väldigt öppen i ryggen.

Linne.

Publicerad 2013-12-02 10:30:17 i

Jag har fortfarande lite problem med att hitta någon fin topp. Men har har en fin tröja som är röd och är lite som den här:
Men jag vet inte det kanske inte passar till en kjol jag tänkt att ha...men vi får se. Det är en gåta. Fast egentligen skulle jag bara kunna ha mjukisbyxor och tjockbyxor eftersom jag inte ska göra något speciellt.
 
Jag vet inte helt ärligt. Har lite smått besluts ångest.
 
 
 

Kjol

Publicerad 2013-12-02 10:23:37 i

Sitter nu vid datorn och funaderar om man kanske ska beställa hem den här istället än för den på H&M. Men den på H&M är det ju lite bättre för att där kan man prova och det kan man ju inte göra om man beställer på någon hemsidan. Men då måste man också skicka tillbaka om man inte kan ha den och jag vet inte om det är värt eller om jag orkar det...
 
Den här kjolen är från M by M och kostar 299:-. Är det värt det?

Funderar

Publicerad 2013-12-02 09:55:58 i

Jag har ingen aning vad jag ska ha på mig på jul och nyår. Kan man ha samma kläder på jul och nyår? Eller måste man ha två olika outfits? 

Jag är ingen person som har på sig klänning eller så. Men jag tänkte att jag kanske skulle slå på stort. Hahaha

Jag har sett en snygg kjol på hm. Men när fan ska man ha tid att köpa julklappar då? Jag måste köpa julklappar inte nu till helgen men nästa. 

Om jag ska ha kjol så ska jag förmodligen ha denna:


Instagram

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela