Utsidan räknas, insidan avgör!

Återbesök!

Publicerad 2013-09-30 19:00:00 i

Idag fick jag ett brev från sjukhuset och det är dags för ett återbesök. Det är långt kvar än men jag har ändå fått en tid och det känns som jag då är en lite, liten bit på vägen. Jag har fått tid den 1 November 9:30 det är en fredag. Nu efter denna vecka tar fotbollen ett uppehåll på ca 1 månad och efter det börjar innomhus säsongen med styrka och så vidare. 
 
 

Träning!

Publicerad 2013-09-30 17:28:31 i

Jag skrev tidigare under dagen att jag skulle träna när jag kom hem och på sätt och vis så blev det så. När jag slutade gick jag ner på stan och köpte månadskort till bussen. Det var värsta kön inne på pressbyrån, det var många äldre damer där som skulle byta ut sitt kort till det nya kortsystemet. När det äntligen var jag så löste allt sig super bra! Jag gick upp på söder för att gå upp till mormors lägenhet. Innan vi till sist kom hämtade vi syrran. Så idag blev min motion att ta en härlig höst prommenad med Rosso. Nu vilar jag lite och kollar på tv:en och väntar på att resten av min familj ska komma hem från sista träningen för säsongen. Sedan ska vi iväg på ett besök hos mormor!
 

Nedräkning!

Publicerad 2013-09-30 14:00:26 i

Snart är det äntligen säsongs premiär för GREY'S ANATOMY! Som jag har längtat efter denna serie!!!!!


Skjuts!

Publicerad 2013-09-30 13:00:03 i

Det är alltid skönt att få skjuts till skolan. Idag fick jag skjuts till skolan för mamma skulle städa mormors lägenhet, hon har opererat ny axelled. Under sommaren har ju hon bott i stugan och nu när det är höst och kallt är det dags att flytta hem. Jag tycker det ska bli skönt att ha henne hemma för hon kommer nästan alltid och kollar på hockey hos oss. Det är något jag älskar, vi är tillsammans vilket är viktigt för mig. Det var ett tag sedan som det fanns lite konflikter inom familjen om det ena och det andra. Men allt är nu som bortblåst!



 
Godmorgon Rosso!

Plattång!

Publicerad 2013-09-30 10:00:00 i

Toni & Guy PLATTÅNG (SIBA 699kr)

•Flytande plattor 
•30sek uppvärmning
•LCD-display

Babyliss PLATTÅNG (SIBA 590kr)

•iCurl-system kombotång
•Platta & Locka
•2 temperaturlägen
•Uppvärmning på endast 60 sek
•Keramisk beläggning
•Skonsam behandling
•Värmematta medföljer
 

Toni & Guy PLATTÅNG (SIBA 399kr)

•12 värmeinställningar
•Keramikplattor
•Låsbart värmeläge
 
 

Babyliss I Curl ST70 (SIBA 395kr)

I Curl kan användas både som lock- och plattång. I Curl har nanobeläggning för skonsam styling och termostat för snabb uppvärmning till 2 olika temperaturer. Klar att använda inom 20 sek. Max temperatur 230 grader. Värmetålig matta medföljer.
 
 

OBH Nordica Björn Axén Miniplattång (SIBA 285kr)

•Plattång
•Temperatur 200 grader
•Flytande plattor
•Endast 15 cm lång
•Snabb uppvärmningstid

Uppvärmningstid 60 sekunder. 
Temperatur 200 grader. 

 


 
 
 

Plattång!

Publicerad 2013-09-30 09:00:00 i

Jag har länge velat köpa en plattång för att jag delar nu med mamma och ibland så känns det jobbig om hon är iväg på jobb har hon oftast den med sig och då så blir jag lockig i håret. Idag har jag varit och kollat på olika men jag tycker dom är små eller så är dom väldigt dyra. Jag vet inte om den är värd pengarna för jag har ju ingen att kolla mellan. Jag kommer lägga upp två inlägg med Elgiganten och SIBA, dessa med olika plattänger. 
 
  
BaByliss Plattång GPB007E. (Elgiganten 299kr)
  • Temperatur: 180°C
  • LED-indikator
  • Värmetålig förvaringspåse

OBH Nordica Artist Plattång 3064 (Elgiganten 390kr)

  • Justerbar temperatur 120-230 grader
  • Ionic-beläggning
  • LCD-display

Philips Care & Control Plattång HP8344/00 (Elgiganten 490kr)

  • Ge ditt hår snabb vård med ionic-balsam
  • Klar att användas på bara 30 sekunder
  • Digital temperaturinställning med reglerbar värme för att passa alla hårtyper

Remington Plattång Silk S9600 (röd) (Elgiganten 995kr)

  • Temperaturlägen 150-235ºC, Turbo Boost 240ºC
  • 10 sekunders uppvärmning
  • Automatisk avstängning efter 1 timme
 
 

Bilder

Publicerad 2013-09-29 21:38:50 i

Helgen:
Som ni ser så har det inte blivit så mycket bloggande i helgen. Saken är den att jag har varit hos pappa och när jag är hos honom (varannan helg) så vill jag verkligen vara där. Jag vill inte vara en datanörd som liksom inte gör någon annat än att sitta vid datorn. Allt har sin förklaring :) Men jag har inte varit helt oaktiv, jag har ju faktiskt lagt ut lite bilder på mat hihi. Jag tänkte att jag skulle göra lite tidsinställda. 
 
Idag:
På förmiddagen var jag och pappa och körde lite fyrhjuling (jag körde inte) ;) Sedan byte vi så syrran fick åka en stund. När dom åkte iväg så gick jag en prommenad. Jag tyckte det var skönt men ändå lite kallt. Vantarna var på:) Efter lunch åkte vi till valbo köpcentrum. Jag behövde verkligen ett par nya JEANS! Denna gång valde jag att köpa ett par mörkblåa. Jag hittade även en snygg TRÖJA. Jag kommer be mamma att knäppa mig ett par kort som jag kan lägga ut här på bloggen. När man är i valbo så är ett måste att gå in på IKEA och köpa deras goda mjukglass. När vi kom hem så tog jag en lång skön dusch. Vi blev bjudna på middag hos farmor och det blev fläsk, potatis och sås, det är så jävla gott!! 

Bra dag!

Publicerad 2013-09-28 11:00:00 i

När jag vakna gick jag ut på twitter och kikade och hela twitter bestod utav 1D konsert i Sverige nästa år. Själv har jag aldrig varit ett fan av 1D eller Justin Bieber. Nog om det, grattis till all tjejer/killar som fått biljetter. Idag så ska jag åka och kolla en loppis och efter loppisen ska jag heja på mitt lag! Om jag inte missminner mig så är det näst sista matchen. Nu är det nyhetsmorgon-mys som gäller.

Butiken man glömmer...

Publicerad 2013-09-27 19:16:00 i

...Butiken man glömmer som egentligen har en hel del fina/bra grejer både skönet och mode. Som förra veckan så gick jag in och köpte torr schampo och hårborste och med hög kvalité. Visst är det kanske lite dyrare men man behöver inte köpa grejer där varje dag. När jag är ute och köper julklappar/presenter så brukar jag faktiskt glömma att dom har en del där man kan köpa köks grejer, inredning men även böcker!
 
I åhléns butiker finns:
**Mode.
**Skönhet.
**Inredning.
**Barn.
**Underhållning.
 

Freeeeeedag.

Publicerad 2013-09-27 17:26:20 i

Ja men då var det fredag igen och veckorna rullar på nu, det står inte på förrän det är jul. Om jag ska vara ärlig så längtar jag till julen men så känner jag varje år och några dagar efter jul vill jag helst ha vår...Jag tror många kanske känner så. Hösten är tråkig för den är så himla gå man blir inte nå glad av den. Men jag vill ändå säga att det är väldigt fina färger på hösten :)
 
Dagen idag har varit bra,vi har jobbat på som vanligt. Från 12:00 till 14:35 hade jag håltimme vilket jag tillbringade till att plugg. Det var jobbigt men den grejen lära vara klar till på måndag och jag hade absolut inte lust att plugga nu när det klart och jag kan njuta av helgen vilket är sååå skönt. Sista lektionen jag hade idag var egelska, vi har börjat kollat på en film som heter P.S I love you. Vi har bara kollat i ca 1 timme och jag tycker faktiskt den är bra men också lite sorglig. Jag brukar inte gilla filmr som man bara kollar på stöt vis (alltså bara engelska lekionerna) idag fick vi kolla utan text vilket vi inte gjorde första delen. 
 
 

Mycket nu...

Publicerad 2013-09-26 15:24:00 i

...Även fast jag inte tränar med laget så tar dom en stor del i min vardag eftersom jag kollar på alla träningar och i stort sätt alla matcher. Jag försöker hänga med så mycket som möjligt för att inte tappa så mycket när dett gäller kontakten med laget. För när jag kommer tilbaka vill jag liksom inte kännas som om jag är ny i laget och skulle börja lära känna tjejerna igen. Det skulle jag tycka var för mycket. Mitt lag består av en större del 98:or och en 96:a, några 99:or och två 97:or(jag är en av 97:orna). Jag har ingen "naturlig relation" (jag har inte gått i samma klass som någon av dom) till 98/99:orna om ni förstår vad jag menar. Nu har jag känt ett längre tag att jag liksom är lite utanför, vissa pratar inte ens med mig. Är jag osynlig? I laget har vi haft inviduella samtal, jag tycker dom är mycket givande och jag tycker dom ger resultat på alla. Vi som speare och lag har gått framåt jättemycket efter mer seriösa träningar (då menar jag inte att vi inte har haft seriösa träningar förr) och alla förstår att detta lag ska gå framåt och bli något större, jag tror inte jag pratar för mig själv om jag skriver att samtalen är värdefulla. Men jag sitter än och funderar hur man på ett bra sätt kan komma in i ett lag och ha någon att prata med PÅ RIKTIGT. 
 
Nog om det nu. Först vill jag säga att jag inte varit så aktiv på grund av det jag skriver hr ovan att fotbollen ta en del tid. Men i alla fall idag har det faktiskt inte hänt så mycket harft lektioner (skräll) hela dagen. Vi hade ingen idrott idag för hon som vi har i idrott är i New York och ville inte lägga in vikarie nör det var våran sista letion. Hur snällt var inte det då?!?! Men vi gick ju inte helt vinnande ur striden, vi fick göra något hemma alltså gå på gym eller vara ute och springa jag egentligen vad vi ville men en aktivitet. Jag har en engelska läxa som det egentligen ingen brodska med men det är skön om den är klar så fort som möjligt. Jag brukar tänka så med läxor att jag gör dom så fort som möjligt så när man är klar med sådant kan man hitta på något mycket roligare. Nu boggarna lite och äter lite fil med hemma gjord äppelmos vilket är sjukt gott.
 
 

Minus

Publicerad 2013-09-25 08:23:35 i

Imorse var det inte många grader ute. Det var frost på taken och inte mer ön 0,4 grader. Brrr. Idag går jag till 14:55 så sedan ska jag hem och ta en lång varm dusch! Gud vad skönt om man kunde ta en sån nu.

Idol.

Publicerad 2013-09-24 19:30:00 i

 
 
Erik Grönwall 2009.
Moa Lignell 2011.
 

Det bästa av idol enligt mig!

Publicerad 2013-09-24 19:15:59 i

Strak röst och en stark historia.
Vilken röst :)
 
 Hur snygg är han inte då? Och hur bra sjunger han inte då? Bra på forboll är han också ;)
 
 
 
 

Inte min grej.

Publicerad 2013-09-24 18:20:00 i

 Det är abslout inte min grej att på med geografi.  Vi fick som uppdrag att ladda ner en sida som hette seterra ( http://www.seterra.net/sv/ ). Det är faktiskt en kul grej att göra om man vill träna på världen och sverige och så. Jag har haft en redovisningn idag på ÄTA som jag har jobbat med i några veckor. Det var väldigt kul men ändå lite nervöst. Det var första gången jag stod inför den här klassen och gjorde en redovisning de var ingen jättestor men ändå en liten redovisning. Jag kan tycka att en redovisning är alltid en redovisnig. Vi har fått ett nytt arbetsområde och vi ska tydligen göra ett kollage på något vis. Vi ska sedan återigen redovisa det. Fast egentligen tycker jag det är bättre att göra redovisningar än prov. 

Träning.

Publicerad 2013-09-24 16:00:22 i

Igår tog jag mig ett cykel pass, vilket jag skrev om igår kväll. Jag har fått i uppgift att cykla i 20 minuter varje dag. Så idag när jag kommer hem tänkte jag cykla. Så här cyklade jag igår:

Naglar, hollywoodfruar :)

Publicerad 2013-09-24 14:25:56 i

Två lektioner kvar! Jag började ju klockan 11:50 med något som heter tema och då skulle vi göra klart en grej för redovisning vi ska ha nu om cirka 20 minuter :) Jag har bara turism kvar, den lektionen är upp delad i två. Inte för jag vet varför men så är det :) ikväll händer det inte sådär duper mycket. Far min kommer förmodligen ut för att vara hos oss under tiden mamma går på mitt föräldrar möte. Ikväll är det hollywood fruar också! Jag älskar det programmet så sjukt mycket. Det är kul att se hur dom lever och spenderar pengar på egentligen massa onödiga saker (ibland är som inte onödiga). Jag tycker det är lite synd att Gunilla Persson ska hoppa av hollywoodfruarna, på något sätt gjorde hon det roligt :) visst kanske hon inte beter sig snällt men hon är rolig ;)






Toppen vecka!

Publicerad 2013-09-23 23:04:16 i Naglar,

Jag känner att denna vecka kommer gå sjukt snabbt för att jag var ju ledig idag och imorgon så börjar jag 11:50 men slutar 16:50 jag tycker det känns rätt ok för jag har endast två lektioner och på en av dom så har jag redovisning. på onsdag så känns det som en mellan dag. Ganska skönt och dgen blir extra bra eftersom det är hockey, brynäs möter AIK i läkerolen klockan 19:00. 
 
Ikväll har det inte hänt sådär super mycket jag gjorde nalar på mig själv och sedan har jag bara tagit det lugnt. Jag tycker man ska njuta dagarna man är ledig och inte göra ett dugg nästan. Nu var det så att vi hade hemprov ju så den fick jag ju fixa till men sedan tycker jag att man ska vila kolla på tv. 
 
Lite tips på naglar, lite inspiration för er som vill skapa något fint med naturlig eller konstgjord nagel:
 
 
 
 
 

Dagen!

Publicerad 2013-09-23 18:50:22 i

Oj vad dagen har gått fort och jag har hunnit göra jättemycket. Vi fick ett hemprov i matte som jag har gjort klart, gud vad skönt. Jag har även hunnit med att ta en repa på träningscykeln! Whohooo plus poäng till mig! Nu känns det som en början på en ny fotbolls säsong! Jag älskar den känslan att jag nu har flera månader på mig att rehab träna! Jag har dock inte beslutat mig om hur jag ska träna, om jag ska träna själv eller om jag ska träna hos en sjukgymnast eller varför inte en peronlig tränare. Jag har kollat runt lite och det finns en här i stan som kostar ungefär 300 kronor per gångdå hade jag tänkt mig kanske gå där i gång i månaden. 
 
 
 

Den funkar!

Publicerad 2013-09-23 10:40:00 i

Gud vad skönt!!! Min telefon funkar igen. Jag trodde det var något jätte fel på telefonen. Men jag skulle ladda över ett par bilder om det skulle bli så att jag fick lämna in telefonen. Men då så var telefonen urladdad så jag började ladda den och när det var över 5% så startade den. Gissa om jag blev glad
 
 
 

Helgen.

Publicerad 2013-09-22 23:57:03 i

FREDAG-
Jag la ju ut ett inlägg på fredags eftermiddagen om att hur skönt det var att det äntligen var fredag. Jag slutade egentligen 15:40 men min lärare skulle iväg så vi fick sluta 20 minuter tidigare vilket var bra för mig för att jag skulle i väg och ta mina stygn pappa hämtade mig utanför skolan så fort jag slutade. När jag väl kom till hälsocentralen blev jag ärligt talat lite nervös, jag blev nervös av hur det skulle se ut om jag skulle bli äcklad/ledsen/glad/rädd. Som tur var så gick allt bra, det var bara ett hål som inte läkt ihop riktigt men enligt sköterskan så var det helt ofarligt. Mamma hade varit i Stockholm torsdag och fredag så vi hämtade henne i stan. Vi hade lite bråttom så det var bara hem och käka (pappa hade köpt kina/thai mat medans jag var på hälsocentralen) och sedan åka iväg till sandviken för DM final i flockor 15. Vi vann med 2-0 mot Gefle IF så jäkla bra vi vann för andra året i rad! Hur bra är inte mitt lag då??
 
Lördag-
Syrran hade match klockan 11:00 (dom spelade 4-4) efter det var det bara att packa bilen och sedan dra iväg till efterlängtade stugan dom det kändes som det var år och dagar sedan jag var där. Jätteskänt att se alla stugor, vattnet och mormor som jag egentligen bara har pratat med i telefonen. På kvällen gjorde jag och min morbror något som vi alltid gör och det är wok. Då är det vi som äger köket och vi bara beordrar vad dom andra ska göra. Jag älskar det! Det har blivit som en tradition för varje år! Vi använder bara köket till att koka riset och nudlarna, allt annat gör vi på grillen. Det blev lite kvar så jag ska käka det till lunch imorgon.
 
Söndag-
Idag var det dags för hemfärd, vi åkte lite tidigare för att vårat division 3 lag hade match mot hofors klockan 17:00 och samling 16:00 så måste vi vara hemma i tid. Matchen gick jättebra, vi vann med 6-0. Det var en bra match av oss faktiskt! Men varje gång jag sitter där bredvid vill jag bara vara med och spela men nu är ju säsongen slut och jag få hoppas på en bättre säsong närsta år och då får vi se om vi skaffar damlag eller om vi spelar division 1 än. Jag ska ta till vara på den här tiden nu med rehab träning nu så jag kan komma tillbaka starkare än någonsin ! Jag ska göra allt för att ta mig till div 1 laget eller damlaget hur det nu blir :)
Imorgon har jag studiedag och jag hade tänkt att jag skulle göra mitt hem prov i bråk vi fick i fredags.
 
God natt!!!
 

Sorry!

Publicerad 2013-09-22 23:28:44 i

Jag är så ledsen att jag inte har bloggat men det har varit lite turbolent hos mig. Min telefon har slutat fungera. Den har förmodligen kraschat. Så imorgon ska jag ner till telia butiken för att höra vad dom tror. Jag har ju uppdaterat nya iOS7 (vem har inte?) och när jag uppdaterat den så funkade inte min google översätt app och den behöver jag ganska mycket när jag pluggar spanska så jag tog bort den och installera om den. Då när jag skulle ta upp den för att se hur den såg ut så låste telefonen sig helt och skärmen blev svart. Det har varken gått att stängt av den eller haft på den. Det konstiga är att jag kan köra en screen shot och jag kan använda SIRI till viss del. Sedan kan jag stänga av ljudet och sedan höja och sänka ljudet! Jag blir bara så himla less på sånt här! Telefoner ska fan bara funka!!!!

Det är ju fredag!

Publicerad 2013-09-20 12:40:32 i

Idag fredag lyxar jag till det lite med choklad! Det var jättelänge sedan jag åt marabou choklad!

Brynäs - HV71. 2:a perioden.

Publicerad 2013-09-19 20:34:00 i

Brynäs är bättre än HV71 och det visar sig även på resultatet. 
1-2 William Karlsson, tid 2:50
2-2 Jonas Nordqvist, tid 6:45
3-2 Daniel Brodin, tid 14:07



Brynäs - HV71. 1:a perioden.

Publicerad 2013-09-19 19:43:07 i

Efter en period står det nu 1-1 efter att dom släppt in ett mål när det var 3 sekunder kvar! Fan va sur jag blev! Borde man inte hålla ledningen när det är 3 sekunder kvar?
Brynäs bästa målgörare än så länge :)

Träning!

Publicerad 2013-09-19 18:04:00 i

Jag blir tokig snart om jag inte kan börja träna snart. Dom här två veckorna har varit dom längsta två veckorna på flera veckor. Jag har aldrig varit så träningssugen som nu! Jag var ner och kollade på träningen igår och ser hur mycket man missar och hur dom utvecklas som spelare. Det är nästan så man känner sig lite utanför när man sitter och kikar! Imorgon ska jag ta stygnen och jag är så spänd och det ska bli så skönt att slippa två stora plåster på knät.

Hockey!

Publicerad 2013-09-19 17:52:00 i

I dag så är det hockey och rynäs kommer att möta HV71. Jag tror att dom har en bra chans. Jag vet inte om jag vågar gissa på något resultat efter matchen i tisdags. Jag hade ju väldigt mycket fel då ha ha. Jag var i alla fall sugen att gå på hockey i dag för att dom hade ett special erbjudande då man fick gå två för en men jag kunde inte gå för att det hade blivit för sent för min lilla syster.
 
 
 
Jag kommer att börja summera matcher såhär i efter hand. Så om en match är på en tisdag kommer jag summera den på en tordag då förhoppnings vis nästa match är :)
 
Jag gillade Brynäs startade starkt och visade i början vem som bestämde, det var liksom dom som gick in i alla situationer till 100%. Skellefteå fick ett bort dömt mål som var lite klurig att se om det är mål eller inte men som Brynäsare så skulle jag säga att det inte var mål men ja kan ju inte se dom kameror som måldomaren har.Den första perioden slutade då 0-0.
 
Andra perioden var det lite mer fart från gästernas sida men brynäs hade ändå lite övertag. brynäs råkade ut för väldigt många utvisningar under i stort sätt hela marchen men framför allt i andra perioden. Andra perioden slutade 2-2 målen av gjorda utav:
- Anton Rödin 1-0 ass Sebastian Lauritzen och Simon Bertilsson.
- P.Petterström 1-1 ass N. Burström och P. Bellemare.
- Daniel Brodin 2-1 ass Ryan Gunderson och Sebastian Lauritzen.
- M. Lunderg 2-2 ass P. Petterström och J. Frögren.
 
Tredje perioden började ungefär liknande som period ett och två. Men endast ett mål gjordes bara i tredje perioden. Målet gjordes utav:
- N. Burström 2-3 ass E. Forsell.
 
 
 
 

Är jag den enda ?

Publicerad 2013-09-19 12:00:38 i

Jag vet inte men det känns som om jag är den enda som gillar iOS7. Jag pratade med min kusin och hon gillade den inte riktigt. Det är ju lite kul när man får lite ombyte ibland. Det blir ju lite tråkigt om det är samma hela tiden. En massa nya funktioner och grejer man måste lära sig men jag tror det löser sig med tiden :)




iOS7

Publicerad 2013-09-19 07:54:51 i

Nu har jag laddat ner iOS7. Det gick inte att uppdatera den igår för mig, det kanske var så många uppdaterade då men nu har jag den. Jag tycker den är skit snygg! 
Före!

Efter! 

Äppelkaka á la Amanda!

Publicerad 2013-09-18 17:06:00 i

Jag har som jag skrev tidigare gjort en äppelkaka. Till denna använde jag inga mått utan jag höftade lite. Varför jag gjorde det var för att det beror på hur stor form man använder. Man kan göra denna kaka i mindre formar också så det blir som en muffins tillexmpel. Men det här använde jag i alla fall:
♦ Äpplen  (spelar ingen roll vilket typ av äpplen du använder, ta det du tycker är godast)
 
♦ Kanel
 
♦ Socker
 
♦ Mjöl
 
♦ Smör
 
♦ Havregryn
 
Såhär gjorde jag:

1. Skar äpplena i bitar och tog ut stjärnhuset (jag valde att ha skalet på men det får man göra som man vill med)

2. La ner äpplena i en form med lite flytande smör på botten.

3. Hällde på kanel och socker och blandade runt det.

4. I en bunke/skål på sidan om blandade jag mjöl, socker och havregryn.

5. Jag hällde sedan en jämt lager med smeten/degen (mjöl, socker och havregryn) över äpplena.

6. Jag skivade lite margarin ovan på allt och sedan ställde jag in kakan i ugnen på 225°C i 20 minuter, sedan är den klar.

7. Låt den svalna och servera med vaniljsås eller vaniljglass det är en smak sak.

 
Lycka till!
 
 

Bakar mig en liten kaka!

Publicerad 2013-09-18 16:14:37 i

Jag blev så jäkla sugen på äppelkaka när jag såg att min mormor hade gjort en uppe i stugan så då åkte jag hem och gjorde en också. Den står i ugen nu så jag kommer lägga upp lite bilder på hur jag gjorde och så sedan när den är klar!
 
Dagen idag i skolan har faktiskt varit helt OK! Vi har haft svenska, turism,morderna språk (spanska) och matte. Jag tycker jag faktiskt har kommit in i min klass jättebra! Det är inte för många utan det är en lagom klass vilket jag gillar eftersom jag kan bli lite blyg att stå inför hela klassen, det är jätte bra! Herregud vad det lukar gott, det luktar äpple kanel och massa annat gott!
 
Vi hörs senare nu måste jag  fortsätta att ladda ner bilder för iOS7

Inga problem!

Publicerad 2013-09-18 14:00:24 i

Det var inga problem att blogga ! 
Jag har två lektioner kvar, språk och matte. Ganska chilla lektioner ändå ;) jag är glad att det inte är så dåligt väder som dom sagt att det skulle vara. Men jag är även lite sur för att Brynäs förlorade igår! Med 3-2 förlorade dom, jag tyckte det inte var rättvist men det är lätt att slappna av om man känner att man har kontroll fast man inte egentligen har kontroll. Skärpning BRYNÄS! 



Skola !

Publicerad 2013-09-18 12:17:56 i

Har skit tråkigt i skolan vi har rast och snart spanska förhör! Vill inte !!!!

Svårt med bloggningen.

Publicerad 2013-09-17 18:00:00 i

Imorgon släpps iOS7, vilket jag är as taggad till. Jag tycker det ska bli kul med lite ombyte. Jag menar att det är så tråkigt med den gamla jag vill har något nytt. Jag är nyfiken på hur det blir några mer emojisar eller som dom är dom gamla. Men jag kommer inte kunna blogga något för att dom har imorgon problem med appen men dom jobbar så det, det kan ju även bli så att dom löser det. Man vet ju aldrig!
Här är direkt länken till hur iOS7 (om någon har missat):
http://www.apple.com/se/ios/ios7/ 
 
 
Här är en liten del men inte hur allt ser ut men ett litet smak prov.
 

Helt slut!

Publicerad 2013-09-17 17:14:01 i

Jag har varit hemma ett tag men jag har gjort lite läxor som är bland annat till imorgon då jag har mitt första läxförhör i spanska. Det är i futurum (framtid) jag har:
Futurum - framtid
Voy a - Jag.                   
Vas a - Du.
Va a - Han/hon/ni.
Vamos a - Vi.
Vais a- Ni.
Van a - De/ni.
 
Futurum (ska, kommer att, tänker) kan uttryckas i spanska med presens av ir + a + infinitiv. :)
 
Tillexempel:
 
¿Qué vas a hacer esta tarde?
 
Nu är jag grymt taggad till MATCH!

Premiär !

Publicerad 2013-09-17 12:00:40 i

Nu är det äntligen dags, Brynäs har dig premiär på hemma plan mot svenska mästarna Skellefteå gud vad jag längtar. Jag vill att klockan ska bli 19:00 nu! 

Jag tippar på Brynäs vinst (såklart) med 2-1 till Brynäs. Jag tror att dom vinner för att deras målvakt skadade sig på matchen i lördags. Han kanske kommer tillbaka till idag men han är en riktigt bra målvakt. Det är svårt att göra mål på honom. 

T.R.Ö.T.T.

Publicerad 2013-09-16 22:38:29 i

Så jäkla trött nu, jag höll nästan på att somna när jag låg i soffan och kikade på tv:en. 

Såhär efter att gått på gymnasiet i några veckor tycker jag det är super kul! Vi har inte fått så mycket läxor än men det kommer nog så småningom. Visst är det längre dagar men det kan jag faktiskt ta jag tycker det inte är sådär jättejobbigt! 



Mat!

Publicerad 2013-09-16 20:25:08 i

Äntligen mat, Gud vad jag är hungrig :)


Internet

Publicerad 2013-09-16 15:45:41 i

Yes nu har jag internet igen! Det var något som hade hakat upp sig så nu funkar allt som vanligt. Man känner sig lite handikappad när man varken kan ringa eller smsa någon. I all panik skapa jag en grupp chatt med mamma och pappa så man kunde ha kontakt. Jag sitter på bussen hem nu och jag sitter och åker bakåt hur hemskt är inte det då? Mår as illa :(

Blogginlägg

Publicerad 2013-09-16 09:31:09 i

Tyvärr kommer jag inte kunna göra några inlägg för att det är något fel på min telefon. Det står att det är ogiltigt SIM! Shit vad sur jag blir, jag har provat att ta ut sim kortet och så....

Shopping från idag!

Publicerad 2013-09-15 19:48:06 i

Som jag skrev tidigare så har jag varit på stan med pappa och syrran. Vi kom ner någongång under eftermiddagen och gick där max två timmar. Min pappa gillar inte att gå i massa affärer och helst skulle han slippa det helt och hållet, I alla fall så hittade jag inte något sånt där jätteWOW som man bara tänker det där måste jag ha! Jag har faktiskt börjat att kolla mer grejer från internet och är inte så jätteintresserad av att gå i affärer. Jag tycker det finns finare saker på internet.
 
Det här schoppade jag idag:
 
 
 
 

Mys söndag !

Publicerad 2013-09-15 10:32:47 i

Idag ska jag bara mysa och kolla på lite olika serier :) Men först måste jag kolla på svenska Hollywood fruarna som jag missade det i tisdags på grund av att jag tittade på Anna Lindh. 

Leksand - Brynäs. 3:e perioden.

Publicerad 2013-09-14 18:29:35 i

Så jäkla bra! Brynäs vann vilket jag redan visste att dom skulle göra. Jag och pappa har tippat på matchen bara vi två. Jag tippade då 1-3! I tredje perioden gjorde nykomlingen Bill Sweatt ! Det var så jäkla härligt när han gjorde 1-3 målet. 
Nästa match är mot Skellefteå 17/9.


Leksand - Brynäs. 2:a perioden.

Publicerad 2013-09-14 17:40:56 i

Ja nu visar vi vart skåpet ska stå! Brynäs har verkligen kommit igång nu efter en tveksam start. Men nu så efter 7:55 gjorde Andreas Thuresson 1-1! Jag tycker Brynäs haft den bästa pressen. Lite senare in på perioden gjorde Andreas Thuresson 1-2. Super glad och Brynäs går definitivt mot vinst!

Leksand - Brynäs. 1:a perioden

Publicerad 2013-09-14 16:40:50 i

Ja då var dom första 20 spelade i SHL. Båda lagen började lite tveksamt men efter cirka 4 minuter åkte Brynäs på sin första utvisning för säsongen, den stod Gunderson för! Efter 7:21 minuter spelade så gör Johan Svedberg 1-0 till Leksand men ju längre tiden fick kom Brynäs in i perioden och dom började bli mer fysiska! Nu hoppas jag att Brynäs får in en puck i andra !

Det är dags!

Publicerad 2013-09-14 15:57:12 i

Jag kommer uppadatera om mål och vilka som gör målen. Jag skriver ett inlägg efter varje period!

SHL !

Publicerad 2013-09-14 15:45:58 i

Äntligen startar SHL (förra Elitserien) jag är så sjukt jävla taggad! hoppas det kommer gå bra men jag är ju nästan 100% på att dom kommer vinna. Wikegård trodde ju inte Brynäs skulle vinna men han har fel! Han kommer få en stor jävla käftsmäll känns det som! Min ned räkning har börjat nu 5 min kvar till sändning! 15 min kvar till nedsläpp
 

Linda Hallberg

Publicerad 2013-09-14 15:32:00 i

 
Linda har använt:
NYX HD eyeshadow base

MAC Eyeshadow Retro Speck

MAC Eyeshadow Shale

MAC Eyeshadow Smut

MAC Eyeshadow Honesty

MUS Cake eyeliner black

MAC eye kohl Facinating

Eldora false eyelashes B194

No7 Fanomenal mascara

Läppar/lips

MUS lipstick Exit

Kinder/cheeks

Apolosophy Rouge Divine Coral

MUS Wonder powder Sinai

God morgon!

Publicerad 2013-09-14 10:43:06 i

Idag är det shl premiär ! Jag är så jäkla taggad! Inte nog med det så börjar Brynäs med en match borta mot Leksand. Niklas Wikegård tror att Leksand kommer vinna. Vilket jag tror inte stämmer! Såklart blir det en tänning för dom! 




Nu tar jag helg!

Publicerad 2013-09-13 16:40:13 i

Ja nu har jag slutat och jag sitter hemma hos pappa och kollar på tv och surfar runt lite. I helgen blir det inte så mycket att göra. Vi har inte bestämt något speciellt vi ska gör utan det blir nog mest spontana grejer som att ta  en promenad kanske. Nästa vecka har jag en plan att börja träna (cykla) lite lätt. Jag hoppas att jag snart får ta mina stygn snart för jag börjar bli less på mina två stora plåster så jag vill gärna har bort dom nu. Mitt knä ser ut såhär men det är liksom genomskinligt plåster men med en lapp för att dölja stygnen.
 
 

Hej !

Publicerad 2013-09-13 13:45:59 i

Är i skolan och har inte haft så jättebra internet idag, jag har i alla fall hål nu. Jag har det i lite mindre än en timme till :)
Skriver mer när jag kommer hem, i helgen är det pappa helg.

Mitt lag <3

Publicerad 2013-09-12 21:04:23 i

 
 
 
 
 
 
Man sviker aldrig sitt lag. Även fast det går dåligt. Man måste alltid stötta sitt lag! Jag kommer alltid stötta brynäs, det spelar ingen roll vad som händer. Även om brynäs åker ner i allsvenskan.

Äntilgen hemma!

Publicerad 2013-09-12 20:49:12 i

Nu är jag hemma efter att ha varit på en släktings café och fikat lite. Dom firade 10 år med trubadur och så. Dom har även byggt om där så det var kul att se ett resultat! När jag gick i 8:an så praktiserade jag på det caféet och då var det väldigt litet och folk satt nästan mitt upp på varnadra. Nu kan man sitta ensam prata om saker man kanske inte pratar om när man sitter tätt in på varandra.

Grymma låtar!

Publicerad 2013-09-11 18:30:00 i

Tracy Chapman - Fast Car.
Passenger - Let Her Go.
Miley Cyrus - We Can´t Stop.
Bruno Mars - When I Was Your Man.
 
 

Första inlägget från....

Publicerad 2013-09-11 17:22:30 i

...skolans dator! Gud vad jag har längtar efter att få en egen dator i skolan för när det var att man skulle ha en dator i högstadiet då var det att man skule skriva en lapp på vilket nummer man hade och den var liksom inte personlig men det är däremot den här. Idag sista lektionen hade vi matte-förhör ärligt talat så vet jag faktiskt inte hur det gick jag känner inte att det gått sdär jättebra men inte jättedåligt heller. Jaja vi får väl se. Nu pluggar jag lite, för nu har skolan kommit igång på riktigt jag har haft ett läxförhör och på fredag kommer det ännu ett i Hotell/logi (HOTLOGO)och det är dom 5 boendeformerna man ska kunna alltså:
- Camping
- Stuga
- Hotell
- B&B
- Vandrarhem
 
Eftersom jag var ledig torsadag fredag och i måndags så hade vi teambuildning i Hemlingby så har jag missat två spanska lektioner vilket resulterade i att jag fick ta hem lite arbete idag och jobba i kapp lite. Men jag har inte missat sådär jättemycket så det var ingen fara. Nu är jag klar med det och nu står faktiskt en dusch på schemat. Gud vad skönt med en dusch jag har längtat efter den hela dagen idag! hahahaha
 
 

Skönt med kort dag!

Publicerad 2013-09-11 12:00:39 i

Äntligen får vi sluta lite tidigare för både måndag och tisdag var det sena dagar. Idag slutar jag 14:55 och det är så skönt. Ikväll så kommer kära mormor hem till oss. Under sommaren bor hon i stugan i lingbo men nu ska hon hem på provtagning för hon ska opereras den 27 september. Jag har inte sett henne på några veckor jag hat bara pratat med henne men det blir inte samma sak.
Idag har har jag en skön hoddie, ett par blåa jeans och vita låga converse :)

Nästa köp jag gör blir...

Publicerad 2013-09-11 08:30:56 i

...Nästa köp jag gör blir det nog några/någon body mist från Vicktoria secret faktiskt. Jag har inte bestämt vilka/vilken body mist jag ska köpa än bara. Om ni har några förslag får ni gärna kommentera :)

Love spell, 119kr (250 ml)
Love Spell Body Mist är en kroppsspray. Love Spell doftar gott av persika, körsbärsblomma och vit jasmin. Den kan användas dagligen & gärna tillsammans med Love Spell Body Lotion.


Strawberries champagne 119kr (250 ml)

Victoria´s Secret Strawberries & Champagne är en frestande och fruktig doft. Skäm bort dig med jordgubbar och champagne samt en flirt med smultron som tillsammans ger en lyxig fruktig doft. Den snabb absorberande formulan innehåller närande aloe, havre och druvkärneolje extrakt samt vitamin C och E.

Hjääääälp!

Publicerad 2013-09-10 21:00:47 i

På torsdag är det skolfoto, och jag har seriöst paniiik jag vet inte riktigt vad jag ska ha på mig. Antingen ska jag ha en stickad tröja eller så ska jag ha en volangtröja. Jag har värsta panik/beslutsångest. För i en stickad tröja har man en viss förmåga att se tjock ut i (min åsikt). Det återstår att se vad det blir för någon :)

Heja Sverige !

Publicerad 2013-09-10 19:26:46 i

Nu när det gått 69 minuter och Sverige leder med 1-0. Zlatan gjorde mål efter 27 sekunder! Hur bra är inte han då :)

Kazakstan-Sverige

Publicerad 2013-09-10 17:39:32 i

Ligger och kikar på uppsnacket till Kazakstan-Sverige. Jag hoppas att det verkligen går bra för dom. Det är ju ett par viktiga matcher för att komma med till VM i Brasilien. 

Två lektioner kvar!

Publicerad 2013-09-10 14:21:13 i

Ja då var det äntligen bara två lektioner kvar! Själv skulle jag kunna sluta nu för jag känner mig helt virrig i huvudet. På matten jag hade för en stund sedan borrade jag till det helt! Jag satt med nummer 2028 men sitter och räknar ett tal på 2027 alltså jag orkar inte, och sedan säger jag till min matte lärare att dom måste gjort något fel i facit! Gud vad jobbigt! Hoppas blir en bättre turism lektion och vi har dubbla så att det känns ju lite sådär. Hahahaha 

Här är mitt schema som kommer gälla till fredag! Jobbigt, bytt schema 7000 gånger känns det som.


Tips!

Publicerad 2013-09-10 12:00:33 i

Jag har lite tips angående hudlotion. 
1. 
Jennifer Lopez.

En ”sötsexig” doft skapad av Jennifer själv. Inspirerad av gnistrande, skimrande hud och läckert, frestande godis. En fruktig, blommigt rik doft med inslag av körsbär, jasmin och krämig ambra. 65kr och butikspris 225kr.

Jennifer Lopez.

Härligt frisk doft av mango, apelsin och tranbärs blomma, lilja, ros, vanilj orkidé och härligt brusande vatten noter.För att sedan avslutas med en blandning av cederträ, sandelträ, mahogny, mossa och tonka böna. Den kostar 85kr och i butik 225kr.


Nordicfeel

Publicerad 2013-09-10 10:12:55 i

Jag skulle vilja köpa lite body lotion och en jättebra sida är nordicfeel.se jag var någon body lotion därifrån (2 tror jag) :) men jag skulle vilja prova lacoste lotion men verkar lukta jättegott. 
Doften är:
Lacoste Dream of Pink är en parfym som är full av energi och passion. Parfymen inleder med toppnoter av röda bär och te för att sedan övergå i hjärtnoter av ros och lotus. Avslutningsvis avrundas Lacoste Touch of Pink i basnoter av mysk och sandelträ.
Den kostar 65kr och butikspris är 195kr. Det brukar alltid vara lite billigare på internet sidor vilket är jättebra :)

16:20!

Publicerad 2013-09-10 10:00:17 i

Ja idag är det en lång dag. Vi går till 16:20. Jag blir så less på alla ändringar på schemat som vi får typ varje vecka! Ikväll händer det inte mycket ska ta hem och plugga till ett hotell/logi förhör på fredag. Oh herregud, på torsdag har jag fan skolfoto! Jag måste på stan och köpa någon ny tröja men när fan ska man hinna det då? Och inte fan har jag gratis busskort heller. Fan. Nä, det där måste jag kolla upp! 

Hur snyggt!?

Publicerad 2013-09-10 09:53:09 i

Hur snyggt är inte den nya uppdateringen av blogg.se ? För mig blev den här mycket bättre! För ny kan jag lägga till kategorier och lägga ut mer bilder med telefonen :) jippie super kul :)

 

Hål!

Publicerad 2013-09-10 09:34:28 i

Ja men då kör vi ett litet hål då! Asså jag är så jäkla less på dom här hålen som finns i mitt schema! Inte nog med det så ändras schemat hela tiden !

Ridskor vs primeboots

Publicerad 2013-09-10 08:30:38 i

Jag har sett en hel del människor som går runt i ett par primeboots. Jag vet faktiskt inte om gillar dom eller inte! Men jag tycker det är snyggt på vissa personer! Men det jag inte gillar är dom höga skaften, jag vet att det är själva grejen med det hela men jag tycker det verkar skit jobbigt och varmt om inte annat! Sedan om man kollar på priset är ju det chockerande bara det, ett par primeboots kan man få betala 3000kr för. Är det ens värt det? Asså jag tror nog inte det är värt dom pengarna! Nu kommer jag säga som min farmor säger men "man kan ju göra så mycket ner och roligare saker för dom pengarna" men hon har ju faktiskt väldigt mycket sant i det hon säger !






Innan jag dör...

Publicerad 2013-09-09 21:46:27 i

...innan jag dör vill jag uppleva New York, deras gator och deras utbud av olika restauranger och butiker! Men även gå på olika caféer tänk vad mysigt att sitta och kolla på folk som är går där på gatorna och på väg på möten/luncher och andra evenemang ! 

Bilderna är tagna utav http://andreahedenstedt.se/ 

Uppdateringen!

Publicerad 2013-09-09 21:29:59 i

Jag älskar blogg.se. Dom har gjort det möjligt att blogga nästan helt från mobilen. Det passar mig ypperligt! På onsdag får jag äntligen min skoldator, gud vad jag längtar då kan jag äntligen skiva och äga en egen dator. Eftersom pappa inte har en dator så fick han min. Eller han har haft en dator men när jag satt och kollade på film när jag och min syrra var hos honom började den typ ryka lite och sedan gick en propp typ så jag känner mig lite skyldig :/

Hemlingby...

Publicerad 2013-09-09 21:24:53 i


Såhär satt jag en hel dag och knappt inte gjorde något alls. Inte kul! Jag hade gärna varit med men jag kan typ inte gå långa bitar utan att det ska göra ont! Jag hoppas att det snart blir bra för att jag orkar verkligen inte gå på kryckor länge till! Jag hoppas jag snart kan börjar cykla på en motionscykel!


Mobilförbud!

Publicerad 2013-09-09 21:19:20 i

Lite kortfattat kan jag säga att vi inte haft så många raster och därför inte hunnit blogga! Jag var bara med som stöd och gav tips och råd till dom som utförde teambuildning övningarna och under övningarna fick man typ inte ens ha telefonen i handen. Den skulle vara undan stoppad! 

Vi har även spelat match dig mot Gefle IF vilket slutade i vinst med 2-1 så jäkla skönt! Vi började inte sådär jättebra som vi brukar men sedan ordnade det upp sig!

Helvete!

Publicerad 2013-09-09 21:10:50 i

Faaaaaan! Hela jävla inlägget jag skrev alldeles nyss försvann! Helvete! Kommer strax ett nytt!

Är ni intresserad av skönhet?

Publicerad 2013-09-08 12:45:00 i

Kommer ni ihåg big brother deltagaren Annica Englund och Marcelo Peña som klev in i huset och blev störtkära i varandra?! I början av programmet spelade nog båda lite svår men jag tror att dom ganska på engång blev kära. Dom förlovade sig inne i big brother huset och idag så lever dom tillsammans och ska faktiskt nästa sommar gifta sig.
 
Jag tycker kanske att det är ett annorlunda sätt att träffa pojkvän/flickvän på. Det finns ju fler deltagare som har träffats i bigbrother som Sara Jönsson och Martin Granetoft även dom blev tillsammans i Big brother huset.
 
Gå in och läs på deras bloggar där dom bloggar om mode/skönthet/vardag:
Annicas blogg: http://annicaenglund.se/
Marcelos blogg: http://marcelos.se/
Saras blogg: http://sassys.devote.se/
Martins blogg (inte så jätteaktiv): http://blogg.martingranetoft.com/
 
Sara Jönsson och Martin Granetoft.
 
Annica Englund och Marcelo Peña
 

God middag!

Publicerad 2013-09-08 12:02:51 i

Ja jag har bara tagit det lugnt nu på morgonen och inte gjort något speciellt. Syrran ska snart åka till hemlingby och vara med en släkting till oss. Det roliga är att syrran har fixatallt detta själv! Hon har sms:at och fixat tid och sådant. Jag tycker det är lite kul, men hon tjatar och tjatar att hon vill åka snart fast det typ är 1 timme kvar!

Naglar!

Publicerad 2013-09-07 23:30:29 i

Jag tycker att vad man har för färg på naglarna är viktigt nu såhär under hösten! På sommaren kan dom gärna vara naturliga (alltså ingen färg alls) men för att piffa till en "vanlig" höst-outfit är det fint att ha antingen mörka naglar eller eller färg som verkligen sticker ut! Om man går på H&M och kollar på nagellack's hyllan så finns alla möjliga färger ! Om man ska måla ska det inte vara något trams utan målat rakt av bara !

Vad händer ikväll?

Publicerad 2013-09-07 19:38:13 i

Mamma har åkt iväg på min tränares 40-års fest och pappa kommer hit och är hemma med oss tills syrran ska sova och sedan åker han förmodigen hem till sig! Jag som har suttit vid tv:en torsdag fredag och sedan sett hur mycket reklam som helst vet ju att körslaget har säsongs premirä idag. Jag tror det kan bli en bra säsong för att det är många olika artister med olika musikstilar som är med i år som tillexempel Sonja Aldén och Dogge Doggelito! (stavning)
 
 
 
 

På benen igen....

Publicerad 2013-09-07 19:29:56 i

....Ja då var man på benen igen efter en operation som tog typ 20 minuter! Jag tror jag aldrig mått så dåligt som jag gjorde efter den operationen. Ett tag där när jag har vaknat var jag seriöst helt borta, jag svamla och jag sov samtidigt hur nu det kan gå till men så var det i alla fall! Men nu känner jag mig som vanligt igen! SKÖNT. Kruxet är nu hur man ska sova på kvällarna och hur jag ska kunna gå normalt för jag menar jag har världens största plåsterlapp på knät och man vet ju hur svårt det är att böja på armar/knän eller vart man nu har plåster någonstans. När jag bara är hemma går jag utan kryckor men om jag är ute och går så använder jag mig utav kryckor!

Linda Hallberg- Dagens look

Publicerad 2013-09-05 16:00:00 i

 

 

Hon använde sig utav:

NYX HD eyeshadow base

MUG eyeshadow Shimma Shimma

MUG eyeshadow Homecoming

MUS Cake eyeliner black

Loreal miss manga mascara

Depend lösögonfransar nr 8

Läppar/lips

Yves Rocher Mousturizing lipstick Rouge Galicia

Kinder/cheeks

Apolosophy Rouge divine coral

MUS Wonder powder sinai

Linda Hallberg- Perfym

Publicerad 2013-09-05 15:00:00 i

 Toppnoter: Vilda bär och saftig mandarin

Hjärtnoter: Kaprifol, gardenia och jasmin

Basnoter: Amber, Kola, vanilj, sandelträ och praliner

Linda Hallberg-Naglar

Publicerad 2013-09-05 14:00:00 i

Linda Hallberg visar inte bara upp sitt smink utan hon visar även perfymer, naglar och andra tips inom skönthet!
 
 

Linda Hallberg-Smink

Publicerad 2013-09-05 13:00:00 i

 Hon använde sig utav:

NYX HD eyeshadow base

MUG eyeshadow Sensous (lila)

MUG eyeshadow Drama queen (Mörklila)

MUG Eyeshadow Mango tango (laxrosa)

Da vinci Mineral Eye shadow Palette La Citta i färgen "Pink Azalea"

NARS larger than life long-wear eyeliner Rue Bonaparte

MUS Cake eyeliner black

Loral miss manga mascara

House of lashes Noir fairy

Läppar/lips

MUG lipstick redwood

Kinder/cheeks

MUS wonder powder Sinai

Apolosophy rouge Divine Coral

Operationsdagen är här!

Publicerad 2013-09-05 09:25:41 i

Ja idag är det dags för operation. Jag är faktiskt inte sådär jättenervös utan jag är mest hungrig men jag tror att nervositeten kan komma närmare jag är sjukhuset! Jag ska i alla fall duscha en gång till med ett medel som heter "descutan"
Om ni har tagit handsprit någon gång så vet ni hur et luktar för att det är typ exakt så det luktar. Jag ska snart duscha för mamma kommer hem klockan 11 någongång. Sedan har vi inte sådär jättebråttom utan jag ska ju vara där 13.00 så tidsmässigt är det lugnt :)
 

Recept

Publicerad 2013-09-04 15:14:00 i

Nu är den godaste kladdkakan klar. Jag är alltid lite osäker på tid för den brukar ta bara någon minut längre än vad det står i receptet vilket gör det klurigt, för det är ju inte lurigt att blanda alla ingredienserna i den ordning som det står i receptet :)
 
Kladdkaka
 
 
100 g smör.
 
2 ½ dl strösocker.
 
2 ägg.
 
1 ½ dl vetemjöl.
 
3 msk kakao.
 
1 tsk vaniljsocker.
 
Garnering:
florsocker
 
Till servering:
Frukt, grädde eller glass.
 
Gör så här:
 
Sätt på ugen på 175°. Smält smöret i en kastrull. Lyft av kastrullen från plattan. Rör ner socker och ägg, blanda väl. Rör ner övriga ingredienser så att allt blir väl blandat. Häll smeten i en smord och bröad form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Grädda mitt i ugnen ca 20 min. Kakan blir låg med ganska hård yta och lite kladdig i mitten. Låt kakan kallna. Pudra över florsocker. Servera med grädde eller glass det funkar även med frukt till kakan.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bakar

Publicerad 2013-09-04 14:45:43 i

Nu har jag satt in kladdkakan i ugnen så om cirka 20 minuter från ni se vad jag har använt och och recept. Jag tror jag har lagt upp ett inlägg förr om kladdkaka. Det blir samma recept :) Men vem bryr sig om det ;) Den som jag gör är godast av alla olika som finns. Igår hade ju mamma sin tjejkompisar på middag och då blev det äppelkaka till efterrätt och jag tror minsann att jag ska ta mig en bit äppelkaka :)
 
 
 
 
 

Inte mycket kvar!

Publicerad 2013-09-04 12:29:54 i

Nu har jag bara en lektion kvar för dagen sedan ska jag cykla hemåt :) När jag kommer hem ska jag baka som jag skrev imorse. Älskar korta dagar! Idag är det också semifinal i F-15 DM motståndet står huge för. Jag tror vi har en bra chans mot dom. Dom här matcherna är vinna och försvinna matcher så det krävs att vi är på tå direkt!
Nu har jag:

God morgon!

Publicerad 2013-09-04 08:31:56 i

Jag har lite sovmorgon idag :) hur skönt som helst. Idag slutar jag 13:40 så när jag kommer hem ska jag hem och baka kladdkaka till mammas jobb :) ni får mycket bilder då:)

Prova på det här tal testet :

Naglarna klara :)

Publicerad 2013-09-03 21:33:49 i

Ja det tog lite längre tid än vad jag trodde men det blev helt ok. Inte alls sådär jättebra jag trodde att det skulle bli men det blev ändå helt ok. Det viktigaste är ju att "kunden" i det här fallet min kusin blev nöjd :)
Här är resultatet tyvärr blev det ingen före bild.

Just nu!

Publicerad 2013-09-03 17:31:22 i

Sitter och väntar på att kusin och hennes kompis ska komma. Jag fördriver tiden med att kolla på grey's anatomy.

Jag tror jag har världens snällaste svenska lärare! Vi fick sluta typ 50 minuter tidigare än vi skulle! Hur snällt var inte det då!?!

Anton Hysén!

Publicerad 2013-09-03 13:30:00 i

 
Jag tycker Anton är skit modig, att han gick ut med att han gillar killar tyckte jag var skit modig. En sportsman som går ut med sitt "privata". Han är väldigt possitiv och alltid glad hur kan han vara så hela tiden, han verkar aldrig ha en dålig dag. Jag själv tycker han är skit snygg ;)

Linda Hallberg- Molly Sandén

Publicerad 2013-09-03 12:00:00 i

 
Hon använde sig utav:
 

NYX HD eyeshadow base

MUG eyeshadow Envy (mörkgrön)

MUG eyehsadow Pixie dust (limegrön)

MUG eyehsadowBada bing (brun)

MUG eyeshadow Chickadee (orange)

MUS eyepencil black

MUS Cake eyeliner black

MUS glitter northern lights

Loreal miss manga mascara

läppar/lips

MUS Maria Montazami Pink

Kinder/cheeks

MUS MS Smog

MAC mineralize skinfinish Adored

NARS blush Boys don't cry

Lång dag!

Publicerad 2013-09-03 12:00:00 i

Ja då var det en lång dag idag igen! Vi går till 16:40 vilket är mindre lockande! Men någon klass måste ju gå så länge också. Det spelar ingen roll vilken dag det är i veckan så är jag aldrig riktigt trött alltså sov trött utan det är bara sådär jag längtar hem till mig och göra det man gör på fritiden liksom men det hämder bara på dom där extra långa dagarna.
 
 
 
 

Linda Hallberg- Festligare make up!

Publicerad 2013-09-03 10:00:00 i

 
Hon har använt:

NYX HD eyeshadow base

Isadora eyeshadowpalette Highlands

Anastasia covet waterproof eyeliner Azure

MUS Eyeshadow Chickadee (orange)

MUS Cake eyeliner black

Depend lösögonfransar nr8

Loreal miss manga mascara

Läppar/lips

MUS Lipstick Redwood

Kinder/cheeks

Apolosophy rouge divine coral

MAC Mineralize skinfinish Lightscapade

MUS Wonder powder Sinai

Ikväll!

Publicerad 2013-09-03 08:55:29 i

Ikväll kommer kusin och hennes kompis hem till mig för att göra naglar! Så i kväll kommer jag lägga ut lite bilder på deras naglar. Jag tycker det är super kul. Det har varit ett tag då typ mamma och jag och dom som är mig närmast har gjort naglar. Men nu tror jag det kan komma fler eftersom min kusin tar med sig sin kompis :)

Några naglar jag gjort: (jag har lagt in dom här tidigare tror jag)


Linda Hallberg- Dagens look

Publicerad 2013-09-02 19:00:00 i

 
Hon har använt:
 
Isadora twist up metallic eye pen 54 Dark brown

Lumene Cloudberry Volume Serum mascara

Läppar/lips

Yves Rocher Moisturizing cream lipstick Rose Galicia

Kinder/cheeks

MAC Mineralize skinfinish Adored

NARS Blush Boys don't cry

 

Träning!

Publicerad 2013-09-02 16:42:40 i

Ännu en skoldag har gått och jag är en dag närmre min operation. Men dagen idag har varit ganska chill faktiskt. Man märker nu att skolan börjar komma igång på riktigt för att nu har vi böcker i nästan alla ämen och det börjar bli läxförhör och så. Vi har fått ändringar i schemat igen ! Men nu får jag hoppas att det här är den sista ändringen för vi får längre dagar och typ ingen sov morgon alls!!
 
Nu ska jag lägga in lite snygga tidsinställda sminkningar från Linda Hallberg!
 
 
 

Just nu!

Publicerad 2013-09-02 12:27:20 i

Tänkte bara komma med en uppdatering vad jag har nu. Jag har Hotell och logi alltså olika typer av boendeformer osv :)

Jag har också fått ett nytt schema och där har jag inte sovmorgon till 12:05, kommer dö då vi börjar 09:00 och slutar 16:40!!

God morgon :)

Publicerad 2013-09-02 08:21:24 i

Fy vad kallt det är ute nu idag fick jag till och med ha fingervantar när jag cykla. Det är inte ok! Jag vill ha varmt längre! Ja ja hösten är på väg kan man konstaterar !

Vad som händer idag är väl som en vanlig måndag! Först nu skola jag har inte fått det nya schemat?!?!? Ja det kommer väl. Sedan när jag kommer hem så ska jag cykla 5km för att jag inte tränar fotboll nu fram till operation!

Raymond och Maria!

Publicerad 2013-09-01 18:11:27 i

 
Jag har fått kärlek till den här låten igen. Den här låten är väldigt gammal men jag tycker den är så bra. Jag tror det var Alice mamma Linda känner dom som sjunger den här låten. Jag kom ihåg det ganska väl för att vi satt i stugan i Lingbo framför skansen och dom satt och kollade med oss vilket jag inte vet varför men så var det i alla fall. Helt plötsligt ropar Linda ut att hon känner dom som sjunger (Raymond och Maria). Jag blir då helt fast vid låten från första gången låten liksom fastnar i huvudet och jag trallar på den hela tiden. Men låte blir tids nog lite tråkiga i längden och jag tröttnade på den men äntligen gillar jag den igen! TUMMEN UPP FÖR DET!!

Babblarna - Första Låten

Publicerad 2013-09-01 17:58:08 i

 
Den här låten går på högvarv här hemma syrran verkligen älskar den. Jag tror hon lyssnar på den bara för att det var Alice favoritlåt. Det var nämligen den här musikvideon/låten som spelades upp på begravningen. Jag tyckte den var jättefin :)
 

Underbar helg!

Publicerad 2013-09-01 17:30:26 i

Denna helg var fan väldigt nice. Pappas kompis från han var ung kom upp hit för han hade en son som spelar i distriktslaget för Stockholm syd om jag inte miss minner mig. Så istället för att han (pappas kompis) skulle betala hotel så bodde han hos oss! Det var sjukt nice, vi hade jättetrevligt igår så det var där för det inte blev att blogga något förrän jättesent :) Han är en person som reser jättemycket i jobbet så nästa gång han åker till USA ska han köpa en Washington capitals keps till mig! Hur grymt är inte det då. Sedan så jag jag hittat något hemma hos pappa som är spännande, ett par underbara Ray ban! Dom blir skitsnygga till en keps ;)

Sorry!

Publicerad 2013-09-01 00:25:44 i

Idag har det varit fullt upp och jag har inte haft tid att blogga. Jag gick upp tidigt som satan typ 07:45 och käka frukost. Sedan bar det ut till Haga för att Alma skulle spela match klockan 10:00 och samling klockan 09:00. Sedan efter det åkte vi till furuvik och gick där någon timme. Vi vann ingen choklad eller dylikt, vissa går med 2-3 stycken det är as jobbigt! Nu har vi besök i alla fall, trevligt trevligt :)

Instagram

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela