Utsidan räknas, insidan avgör!

Jag är lite nervös...

Publicerad 2013-10-31 16:19:47 i

...Jag vet inte men jag har varit så nervös dom senaste dagarna. Jag tror det kan vara för att jag ska på återbesök hos min läkare som opererade mig i början av september. Jag är rädd att operationen kanske inte har lyckats. Jag hoppas självklart att den har lyckats jag vill bara ut och spela fotboll igen, och om jag vet med mig själv så kommer jag stå på plan till sommaren och spela.

Jag vill också ha en bättre säsong spel-mässigt, jag har ju bara spelat med en lägre division. Min tränare sa att det inte spelar någon roll division men innerst inne så betyder det faktiskt väldigt mycket. Det är ungefär som att vissa lag spelar i superettan och vissa lag spelar i allsvenskan, alla har som mål att nå allsvenskan. Exakt så har jag också, jag har som mål att spela i högsta divisionen. Jag gör allt i träningar men det verkar inte funka riktigt bra. Jag tycker det är lite tråkigt att det är samma personer hela tiden som få starta och avsluta en match! Jag tycker det är lite pinsamt också eftersom jag är 97:a och dom andra är 98:or, det är liksom som om dom kanske inte riktigt litar på mig på planen. Vi har också en 96:a men hon får inte spela någon annanstans än i den högsta divisionen. Men jag försöker se framåt och jag hoppas verkligen att jag kommer med till nästa säsong.

Ett måste!

Publicerad 2013-10-30 20:25:54 i

För alla er som är sugen på att gå på en bio men vet inte vilken bio ni/du ska gå på så vet jag en helt underbar och sorglig film! Jag skrev ju tidigare att jag skulle på IRL. Den filmen var helt fantastisk men den var också så fruktansvärt sant. Det handlade ju om en kille som blev mobbad, men han berättade det aldrig för hans pappa han höll det som sin lilla hemlighet (vilket man naturligtvis INTE ska göra). Pappan hade inte upptäckt att han blev mobbad om inte hans lillebror hade sett en massa tabletter som han snott från sjukhuset som han skulle ta som hämd på dom som mobbade den här killen. Jag tänker nog inte berätta mer för då kommer ni förstå allt som händer med honom och det är inte meningen! Men jag vill bara säga: GÅ OCH PRATA MED EN LÄRARE OM NI PÅ NÅGOT SÄTT KÄNNER ER MOBBADE, JU TIDIGARE DESTO BÄTTRE!!
Just nu spelar Brynäs match mot Linköping, jag tycker dom spelar en ganska tråkig hockey. Ställningen just nu är 2-1 (både 1-1 och 2-1 gjort av Thuresson och båda målen i POWER PLAY) och inget av lagen spelar en speciellt bra hockey. Det var annat dom två tidigare matcherna där dom gjort 12 poäng men släppt in 6 mål. Men jättebra matcher dom tidiga. På söndag är det ett derby mot Leksand, det ska bli jättekul och jag och mamma har två biljetter. Det ska bli så jäkla kul. Synd bara att det är en söndag klockan 18:00 om den hade varit på en lördag klockan 16:00 eller något tror jag att det hade kommit ännu mer folk. I och för sig vet jag inte hur många biljetter som är sålda till söndagens match heller, hoppas alla biljetter är sålda och det blir bra drag ihallen :)
 

Tyvärr kan jag inte ladda upp några bilder för att jag sitter på min morbrors dator för den har varit lite knepig på den sista tiden. Man har behövt intallera om den varje gång man öppnat den! Som tur var så funkar den helt perfekt nu. Det är jättebra annars hade jag nog behövt åkt ner på stan med den!! Förresten kan jag ladda upp några gamla bilder som jag har i "ARKIVEThahahaha.
 
 

Bioooo

Publicerad 2013-10-30 12:04:47 i

Idag ska jag och tre till klasskompisar gå på bio, det kommer verkligen bli hur kul som helst! Jag älskar att gå på bio! På något vis tycker jag att et är avslappnande och det är ju inte som att kolla på en DVD-film hemma ensam...Vi ska i alla fall gå på en film som heter IRL.

På www.sf.se`s hemsidan står det såhär om filmen:
 
 
IRL (In real Life) är en film om ondska bland tonåringar i en värld av sociala medier. 
Elias kommer inte undan sina plågoandar. De finns överallt, i skolan, på tunnelbanan och spyr sitt hat över honom på nätet. 
Han flyr in i The Secret World, ett onlinespel med tusentals spelare där Elias ikläder sig den oövervinnerlige krigaren S:]iles skepnad. 
I spelet möter han Sc4rlet, en skicklig och vacker tjejsoldat. Tillsammans erövrar de sin våldsamma digitala värld. 
Sc4rlet vill träffa Elias IRL (In Real Life). Tveksamt går han med på att ses men väl på mötesplatsen, där en alldeles vanlig flicka står, vågar han inte gå fram. Elias inser att han aldrig mer kommer att möta Sc4rlet och bestämmer sig för att ta sitt liv samma kväll. 
På väg mot undergången i en tom krängande tunnelbanevagn flyter världarna samman. I vagnens vita stroboskopiska ljus tänjs verklighetens gränser och Sc4rlet träder in i hans värld. 

 
 

Vad har jag gjort idag?

Publicerad 2013-10-29 19:57:55 i

Idag har jag flängt en hel del fram och tillbaka. Tänk när man får körkort vad enkelt livet blir! Men i alla fall åkte jag först till stan och gick in på Konsum och handlade lite till mitt bullbak!

Sedan klockan 13:00 bjöd mormor mig på lunch, sedan behövde hon lite hjälp med datorn som inte funkade som den skulle!

Jag blev lite stressad för när klockan blev ca 14:00 fick jag lite panik eftersom jag skulle åka buss och den går ju inte när jag vill...haha. När bussen kom var den ca 14:35 och det tar ca 20 minuter. Närmat kom hem så började jag baka bullar, inte vanliga bullar utan fyllda knytten. Jag valde att fylla min knytten med BLÅBÄR, HALLON OCH VANILJ. 
Såhär blev dom:




Det drabbar alla!

Publicerad 2013-10-28 23:25:28 i

Ikväll gick "Tillsammans mot cancer", jag tycker det är väldigt rörande och kolla på programmet men samtidigt tycker jag att det är spännande. Man få lära sig hur dom ser på cancer eller vill se på cancer. Hur dom kämpar är helt fantastiskt. Många gånger var tårarna på väg men jag höll dom inne. Jag har själv erfarenhet av cancer då jag vet två stycken i min närhet som har haft cancer, båda personerna har tyvärr förlorat sin kamp mot cancer.
 
Idolerna var med och sjöng på denna galla vilket var hur fint som helst! Dom hade fått ett uppdrag av Laila Bagge Wahlgren att fortsätta på en låt som en kille som heter Edvin Berg. Han fick en cancersjukdom som heter LEUKEMI (blod cancer) han gick tyvärr bort 18 år gammal. Han hade börjat på en låt för musik var hans hobby. Han var grym på att sjunga, en helt otrolig röst. Hans bror berättade att två veckor innan han fick sitt cancer besked så träffade han sin flickvän. Hon betydde mycket i hans sjukdomsperiod.
 
Idolernas hyllning till Edvin Berg.
 

Dagens träning!

Publicerad 2013-10-28 13:42:39 i

Fotbolls träningen börjar inte förrän nästa vecka. Jag som trodde att den skulle börja denna vecka, jag var verkligen as taggad! Men jag är ändå glad att tiden har gått fort från det att vi hade avslutning. Idag i alla fall var jag ute och gick/sprang, det blev alltså lite intervallträning. Jag vet inte men jag vågar inte köra maxlöpningar, jag hade tänkt att jag ska fråga läkaren när jag ska på återbesök på fredag :)
 
 
 
 
Nu sitter jag och käkar lite lunch och jar precis städat hela mitt rum det vill säga:
* Plockat undan grejer.
* Dammsugit
* Torkat golv :)
 
Min målsättning är nu att jag ska försöka städa varje tisdag, alltså 4 ggr i månaden. Det gör nog att jag aldrig kommer ha dammigt eller kläder lite överällt i mitt rum. Jag hoppas att jag kan hålla detta så jag inte bara skiter i det efter 2 tisdagar.
 
Ett ungefärligt schema på mina veckor framöver: 
 
 

Verkligen?

Publicerad 2013-10-27 22:00:36 i

Är dom här mössorna verkligen snygga?! Själv tycker jag dom är fula. Vissa kanske passar i dom men vissa ser ut som jag vet inte vad i dom!


En riktig gråtfilm enligt mig...

Publicerad 2013-10-27 21:05:37 i

Jag älskar filmen EGO! Den gör verkligen sitt namn. Filmen är verkligen ego. Det föll en och annan tår när jag kollade på den här filmen men det var nog också för hans olycka han gick igenom, med alla operationer och så vidare.


Såhär säger handlingen på den här filmen:

För 25-årige Sebastian handlar allt om yta och utseende. Livet är fyllt av party, pengar och one-night stands. Han har aldrig utmanat sig själv, vare sig det gäller drömmen om en musikkarriär eller kanske framförallt den riktiga kärleken.
När allt går som bäst i hans ytliga liv råkar han ut för en olycka som leder till att han blir blind. En helt ny värld öppnar sig, eller rättare sagt stänger sig.







Att vara....

Publicerad 2013-10-27 10:00:17 i

Igår började en as kul serie/program som heter "Att vara". Programmet går ut på att en person i det här fallet heter han Björn Kjellman ska imitera en kändis så mycket som det bara går. Det ska nästan vara så att det blir som en spegel för den riktiga t.ex. Erik Saade som dom hade intervjuat i premiären av programmet. Men det sker ju mycket förarbete för Björn som ska komma på frågor och så vidare. 

Han kommer tillbringa några dagar med kändisen och fråga frågor och sedan göra en hel del tid att söka lite efter olika grejer om personen.

De frågor han har ställt under de dagar han har "hängt" med kändisen så kommer även ställas under själva framförandet (när dom är så lika). Björn kommer även svara så som kändisen har svarat och kommer klä ut sig som han/hon också. En sjukt kul program som jag absolut kommer fortsätta titta på ;)

Otroligt lika men det gäller även och ha röst och stil när man går/sitter :)


Vad har hänt idag?

Publicerad 2013-10-26 19:41:41 i

Imorse när jag vaknade kände jag mig lite förkyld...och gissa! Nu är jag väldigt täppt i näsan! Vi var inne och tog det lugnt till lunch ungefär då vi blev bjuden på lunch hos farmor. Det blev rotmos och ?julkorv?. 

Vi drog sedan ner på stan för pappa hade reserverat 2 biljetter till syrran och mig så jag skulle gå på LasseMajas detektivbyrå - Von broms hemlighet. Jag tyckte den var helt okej. Såklart är den ju anpassad till yngre barn. Men utifrån deras ögon var den nog super bra, kanske till och med lite läskig :) 






På hockey

Publicerad 2013-10-25 18:26:04 i



Brynäs spelar mot Örebro ikväll, det är snart nedsläpp och jag är riktigt taggad! Jag hoppas på 3p. Antingen kommer det bilder imorgon eller sent ikväll. Håll ut kik! :)

Ska SPARA till denna!

Publicerad 2013-10-23 15:00:00 i

Jag gick in på Annica Englunds blogg och såg en helt fantastisk locktång, själv tycker jag inte att det blir snyggs när man lockar med en plattång utan lockar blir sbsolut bäst när man har en locktång.
 
Här visar hon hur man lockar med locktången:
 
 
  
Gå gärna in på hennes blog: http://annicaenglund.se/
 
 

Kan det inte bli fredag?!

Publicerad 2013-10-23 13:00:00 i

Det kommer hända en sjukt rolig sak på fredag och jag håller på och spricker nästan. Det kommer bli så himla kul. Min morbrors företag har blivit ?sponsor/medlem? i brynäs och eftersom han gick med till denna säsong så fick han något special erbjudande. Och det var att man fick komma och kolla på hockey och har "försnack" med Tommy Josson (tränaren) och jag tror eventuellt några spelare ;) Och jag ÄLSAR hockey och är fruktansvärt taggad!
 
Självklart hoppas jag på vinst men först och främst måste dom vinna dagens match som är mot Skellefteå

No stress!

Publicerad 2013-10-22 09:37:01 i

Att jag har sovmorgon alla dagar utom fredag den här veckan gör så himla mycket! Jag behöver inte stressa på morgonen och jag kan ta det lugt. Jag tycker det är perfekt såhär en vecka innan det är höst lov! Som en liten mjukstart!
 
Det kom inte ut några bilder igår från helgen, jag vet! Men det var såhär, jag satt hos tandläkaren i 1 timme vilket i vanliga fall brukar ta 20 min ! Det gjorde så jävla ont i mun så jag kände inte för någonting. Jag lyckades i alla fall träna mitt vanliga rehab-pass men det gick mycket sakta! I söndags fick jag en bra nyhet också, jag får äntigen börja vara med på skol-idrotten och sedan på fotbollsträningarna ;) Gissa om jag blev GLAD!
 
 
 

God morgon!

Publicerad 2013-10-21 08:39:19 i

I morse åkte mamma till Stockholm (bara mån tis) för att göra något med facket tror jag ;) Så idag lämnade jag syrran på skolan och sedan gick jag hem igen för idag börjar jag klockan 10.55 ;) Nu sitter jag och käkar frukost och kollar på nyhetsmorgon men snart ska jag gör och sminka mig och fixa frillan ;)

Imorgon

Publicerad 2013-10-20 22:30:00 i

Det kommer förmodligen komma ut en 5 och 6 del om helgen som har varit helt underbra! Men nu ska jag kolla vidare på Hillenius Hörna! Idag var det säsongs strt för solsidan vilket var sjuk jäkla bra! Älskar att dom är tillbaka. Det sägs att det kommer flera säsonger än i alla fall en säsong till ;)

Söndag.

Publicerad 2013-10-20 11:00:00 i

Ja idag är det stänga-stugnings-dags, det är tråkigt men sant. Men då får jag hoppas att det snart blir vår. Hoppas vintern går fort. Jag tror det kan bli en sväng upp hit i slutet av vintern när man kan komma ner med skidor. Men idag står mycket på schemat.
 
* Städa ur kylen/frysen.
* Städa allmänt.
* Ta ner TV antenen.
* Lägga ut lite råttfällor.
* Torrbollar.
* Blåsa ur rören. 
* Ta in altan möblerna.
 
Mycket som ska hinnas på kort tid. Men det jag skrev ovan är bara några få saker, det är lite trädgårdsarbete som också ska göras. Sedan ska vi såklart mysa lite också, tända i brasan och bara har det gott. 
 
Vinter VS Sommar? vad är bäst? Själv säger jag nog sommar ;)
 

Nike air forcera

Publicerad 2013-10-19 12:00:34 i

Skit snygga skor, men jag funderar. Jag har sett en kille på skolan haft sådana här skor. Är dom för killiga? 

Lördag.

Publicerad 2013-10-19 10:00:00 i

Idag så åker vi upp till stugan i Lingbo. Det är kul men också väldigt tråkigt. Vi ska stänga stugan för det här året och sedan kommer vi öppna den igen när det blivit vår. I stugan kan jag känna att jag slappnar av helt och jag behöver inte känna stress att jag behöver gör det ena och det andra, det är hemma det kan mn lägga åt sida och bara vara. Jaf tycker det är så jäkla skönt. Tyvärr kommer vi sova där bara en natt då jag helst hade velat åkt upp som igår. Imorgon kommer vi stänga av allt vattten och så vidare allt ska stängas ner det kommer vara helt öde, ingen musik in på småtimmarna. Jag vill att våren/sommaren ska vara här nu!
 
Jag har med mig systemkameran så jag kommer ta många fina höst bilder kan tycka att detär det enda bra med hösten att det är fina färger. Jag hoppas detta kan bli den bästa helgen på länge och att jag kommer att minnas den länge!
 
Såhär kommer det se ut om ca 1-2 månader.
Såhär kommer det se ut om ca 1-2 månader.
 
Stugan och sjön, helt underbart!
Tradition mormor och jag alltid gör, stätta blommor på en stubbe.
Livet hade varit härligt med sommarlov och läsning av tidning upp vid postlådan.
 
 
 
 

Idol.

Publicerad 2013-10-18 23:32:26 i

Har nu kikat på idol och jag tror minsann jag både är lite kär och lite besviken! Jag älskar Jens och Kevin, och jag är besviken på att Sarah åkte ut jag hade hellre sett att Sandra åkte för jag gillade inte hennes framträdande. I år är det lite annrolunda tycker jag. Dom har sin egen stil det är ingen som liksom har den "vanliga" stilen som dom flesta har, vilket jag tycker bara är positivt.
 
 
 
 
Ibland kna jag tycka att juryn kan va lite väl hårda att dom klagar på deras klädstilar. Jag kan bli irriterad på det för de kläder dom väljer ut med stylisterna är ju liksom dom! Kan bli fett lack på det alltså!! Jag kan även bli riktigt irriterad på Bard ibland, vem fan tror han att han är?! Själv tycker jag att Andreas Carlsson var mycket bättre och snyggare är han också;)
 
Från Vänster: Alexander Bard, Laila Bagge Whalgren och Anders Bagge!
 
 
 
Kakan är så jäkla klockren! Jag gillar att hon är så umdomlig på något vis och kan prata och skämta med alla deltagarna!  Ikväll var det ett kul avsnitt när hon gick "bakom kulisserna" och det var sååååååå bra !
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vad är SMA?

Publicerad 2013-10-18 13:07:07 i

Många vet inte var SMA är så det tänkte jag reda ut nu. SMA är en sjukdom som heter SPINAL MUSKELATROFI. Denna sjukdom föds man oftast med. Men det finns olika former utvav den här sjukdomen eller olika grader kan man säga. 
 
* SMA typ II utvecklas sjukdomen gradvis och man kan leva ett lite längre liv, egentligen innefattar sjukdomen muskelsvaghet. S
 
* SMA typ I
Spinal Muskelatrofi är en neuromuskulär sjukdom som är ärftlig. Om man har SMA har man ärvt genen för SMA från både mamma och pappa, som kan vara friska anlagsbärare. Ungefär var 40:e människa bär på anlaget för SMA. Det finns olika varianter av SMA, typ 1 är den allvarligaste. Med SMA typ 1 föds 4-6 barn per år i Sverige. 

SMA orsakar muskelförtvining (atrofi) i alla kroppens viljestyrda muskler, vilket innebär de allra flesta musklerna utom hjärtat. Muskelsvagheten beror på en brist av ett protein som heter SMN1. Det gör att motoriska nervceller i mellanhjärnan, förlängda märgen och ryggmärgens framhorn bryts ner. I sin tur gör det att signalerna som skickas från hjärnan ut till musklerna inte når fram i sin fulla styrka och det orsakar muskelförtvining.

SMA typ 1 märker man inom de 6 första månaderna och den yttrar sig som muskelsvaghet. Barnet är stillsamt och lär sig aldrig att gå, stå eller ens sitta utan stöd. Sug- och sväljfunktionen försvinner ofta fort och barnet får svårt att äta. Problem med andningen är vanligt eftersom bröstkorgsmuskulaturen är försvagad. Därför har barnet inte heller kapacitet att skrika högt, som de flesta andra bebisar. Karaktäristiskt för SMA typ 1 är små darrningar/muskelryckningar i tungan. 

Intellektet är inte påverkat av SMA. Barnet följer vanligtvis normal psykisk utveckling och tar ögonkontakt och ler precis som andra barn. 

Eftersom att andningen är så nedsatt finns det stor risk för lunginflammation och andra infektioner. I kombination med tilltagande muskelsvaghet gör det att många barn med SMA typ 1 avlider i andningssvikt innan tre års ålder, oftast redan under första levnadsåret. 

Vi tycker inte att det är okej att små barn dör av svaga muskler. Vi driver Muskelhjälpen för att hjälpa forskningen framåt så att vi kan stärka de allra svagaste musklerna. Vi vet att de här barnen har så mycket att ge och vi vill att de ska få en chans att leva ett långt liv. 
 
Några påståenden som ni kanske inte visste om SMA.
 
Visste du att det föds ett barn var 12:e timme med SMA i USA?
Visste du att det föds 4-6 barn per år med SMA typ 1 i Sverige?
Visste du att SMA typ 1 även kallas Werdnig-Hoffmanns sjukdom?
Visste du att var 40:e människa bär på anlaget för SMA?
Visste du att SMA typ 1 upptäcks redan när barnet är under 6 månader?
Visste du att SMA är den främsta genetiska dödsorsaken för barn under 2 år?

Hur gott?!

Publicerad 2013-10-17 12:00:00 i

Hur gott ser inte det här ut? Jag tycker cupcakes ser gott ut men jag har aldrig lyckats göra några riktigt fina och goda! Jag tror jag ska göra några till nästa helg då jag ska upp och stänga stugan :)
 
 
 

Plockat svamp !

Publicerad 2013-10-17 09:41:45 i

I söndags var jag, farmor, syrran och pappa ute i skogen och plockade svamp. Vi letade främst efter trattkantareller :) vi hittade ungefär 2 kg! Vilket vi hittade i lördags också :) jag har blivit en riktig svampplockare Hahaha

Längtar redan!

Publicerad 2013-10-16 12:00:00 i

Jag längtar redan till sommaren nu när det redan varit sommar, det är inget fel på hösten och vintern men det är bara det att man kan ha finare kläder när det är sommar och sedan blir så blek när det är höst och vinter...hahahaha
 
 

Desperate housewives

Publicerad 2013-10-15 22:12:22 i

Jag har blivit fast i ännu än serie. Jag orkar inte med mig själv längre hahahaha. Men, men jag är fast, jag har blivit fast i desperate housewives. Det var nämligen en tjej i min klass som hade kommit in några serier och då blev jag också intresserad. Nu ska jag börja med avsnitt 5 eller 6 på säsong. 





Nu kollar jag på fotboll, Sverige mot Tyskland. Sverige började bra med 2 snabba mål, sedan bara 1 min kvar av 1:a halvlek gjorde Tyskland 2-1. Nu i andra halvlek står det 4-3 till Tyskland! 



Vad gör en outfit?

Publicerad 2013-10-15 12:00:00 i

Jag har funderat lite, och det som gör en outfit enligt mig är faktiskt smycken. Stora som små ringar eller armband och så vidare. Nu sägs det att man ska ha jättestora smycken eller jättetunna smycken. Så antingen någon eller ingenting känns det som ;)
 
 

Skor

Publicerad 2013-10-14 12:00:00 i

Jag vet inte men jag är lite beroende av skor. Jag älskar att ha många skor framme men mamma är inte lika glad för det...hahaha. Jag gillar högklackat och sneakers. 
 

Mysigt med höst

Publicerad 2013-10-13 12:00:00 i

Jag tycker det kan vara ganska mysigt med höst, hösten är tycker jag ganska förknippad med regn och kallt. Den här hösten tycker jag har börjat jättemysigt. Det har inte varit sådär jättemånga regndagar vilket är bra, och när det har varit regndagar så har jag varit inne och tänt en hel del ljus och myst i soffan till en bra film! 
 
 
 
 

Idag!

Publicerad 2013-10-12 17:07:24 i

Idag har vi varit i skogen ca 4 timmar. Jag gillar att vara i skogen det ger en fri känsla och då när man kommer hem har man igen ångest att man sitter inne. Vi var till en teambana och jag visade syrran lite grejer min klass och jag hade gjort när vi var där (när jag gick på kryckor). När vi hade hade ätit lite soppa så ville syrran göra något och då så gav jag som förslag att gå in i skogen och kolla lite vilket vi gjorde. Nästan på en gång så hittade jag någon svamp (inte så bra på svampsorter) så jag ropade på farmor. Hon sa att det var en kanarell så vi fortsatte då och leta och tillslut hade vi fått 2kg. Hur kul som helst att leta svamp och så. Men dom var lite kluriga i och med höst löven och så :) Så ikväll blir det lite svamp till kvällsmat. Hur gott som helst, jag älskar svamp.
 

Thomas Sabo.

Publicerad 2013-10-12 12:00:00 i

Nu känner jag mig lite tjatig men det här med kollage tycker jag är lite kul. Som jag skrev för några inlägg sedan så vela jag ha ett armband i Thomas Sabo. Men jag har en fråga. Köper ni grejer för märket (t.ex.Vicktoria Secret, Thomas Sabo, Hollister eller något annat märke) eller köper ni det för att det är fint?
 
 

Bra skrivet !

Publicerad 2013-10-12 00:00:09 i

Jag såg en tweet som det var någon som skrev och jag tyckte den stämde in så himla bra!
Jag är själv en person som sitter och är missnöjd om det är lika läge, sedan sitter jag och säger att dom förlorar när dom ligger under. Men vips så göra tillexempel Zlatan mål och då blir humöret något bättre. Hur konstigt det kan vara?!?!

Såg inte idol ikväll på grund av Sverige matchen men jag läste på Aftonbladet och kollade ca2 min på idol extra :) Jag blev jätteglad att Kevin är kvar ! Jag har hört något om en viktig match han ska spela som går samtidigt med idol...tråkigt om han skulle välja fotbollen men jag tror hans lagkompisar tycker det är mer tråkigt att missa matchen!


VS



Smink

Publicerad 2013-10-11 17:32:17 i

Jag är ingen expert men jag det här märket är det nog många som använder. När jag var i Stockholm på sommarlovet så var jag inne på Åhléns (standard) dom har ju som affärer inne i en affär för dom som inte varit där och sett det :)
 
 

Som lovat!

Publicerad 2013-10-11 16:45:44 i

Som jag skrev tidigare så skulle jag göra ett kollage när jag kom hem till pappa. Nu är jag hemma hos pappa och jag har gjort ett collage. Jag har gjort detta collage med en hel outfit på varje bilder, jag hade gärna harft en del av dom här kläderna men då skulle jag hafr en annan kropp. Jag tänkte att jag skulle lägga ut ett collage varje dag från och med idag då. Min "källa" alltså den hemsidan jag har tagit bilderna ifrån är: http://weheartit.com/registration/sign_up 
 
Jag tycker det är en jättebra sida och man får hur mycket idéer som helst, man kan få inspiration i allt i från mode, bakning, hår eller smink. Det finns mycket fler bilder än så, jag tycker ni kan gå in och kolla på den sidan och även skapa ett konto.  Det finns även en app som man kan ladda ner.
 
här är kollaget:
 

Väntar.....

Publicerad 2013-10-11 15:35:00 i

Just nu ligger och tittar på one tree Hill och väntar på pappa. När jag kommer hem till han ska jag fixa lite kollage som jag kan lägga ut på bloggen! Ses snart!

Favorit appar.

Publicerad 2013-10-10 22:00:24 i

Jag har en hel del favorit appar dom är:
We heart it.
Instagram.
Facebook.


Radio play.
Blogg.se (såklart) ;).

Run keeper.
Twitter.





Tänk om...

Publicerad 2013-10-10 20:29:22 i

...jag har precis laddat ner we heart it. Jag älskar den appen för att man får mycket inspiration. Men jag hatar den också för att det finns så många som lagt ut bilder på vältränade kroppar! Jag är långt ifrån vältränad, jag skulle jättegärna vara bra tränad. Men något jag saknar är långt hår. När jag började 7:an (ca 7 år sedan) hade jag långt hår. När jag sedan gick i 8:an så blev September (Petra Marklund) väldigt populär och jag gillade hennes frisyr. Så jag klippte mig så. Vilket jag idag ångrar djupt. Jag skulle vilja göra så mitt hår ser ut såhär:


Äntligen !

Publicerad 2013-10-09 17:44:32 i

Idag är det äntligen premiär för grey's anatomy! Gud vad jag har längtat efter det här. Den här dagen har jag längtat efter hur länge sedan som helst! Idag är det till och med dubbel avsnitt! 

Nästa datum jag kommer längta till är nog faktiskt jullov ! Hoppas dom här 72 dagarna kommer gå jättefort! 


Thomas Sabo.

Publicerad 2013-10-07 20:46:46 i

Något jag kommer önska mig denna jul är ett Thomas Sabo armband. Jag tycker det är så himla fint. När man även kan köpa berlocker:)










Skulle aldrig våga!

Publicerad 2013-10-07 13:00:00 i

Jag har sagt detta många gånger (att jag aldrig skulle våga) men jag säger det igen. Men jag tycker att hon passar i alla sminkningar hon gör det är helt sick!
 

Läppar

Publicerad 2013-10-07 12:00:00 i

Det är väldigt inne nu att ha målade läppar, jag gillar det också men jag tror inte att jag skulle passa i det och det hade varit ganska konstigt att ha det i skolan, jag hade gärna haft ett lite ljusare läppstift så som Maria Montazamis :)
 

Mer pigmenterade

Publicerad 2013-10-07 11:00:00 i

Den mest pigmenterade behöver inte vara dyrast. Detta visar Linda när hon har provat två olika rouger från olika märken.
 

Linda Hallberg - 7 oktober.

Publicerad 2013-10-07 10:00:00 i

 
Linda har använt sig utav:
NYX HD eyehadow base

NYX Eyeshadow palette C'est la vie

MUS Eyepencil black

No7 Fanomenal lashes

House of lashes Noir fairy

Läppar/lips

MAC Mineralize rich Luxe naturale

Kinder/cheeks

NARS Blush Boys don't cry

MUS wonder powder Sinai

Jag tycker denna människa är helt underbart duktig att hon kan få det att se så himla bra ut. Visserligen jobbar hon med det dagligen men ändå. När jag ska måla mig så vågar jag inte att måla mig med ögonskugga det enda jag målar är eyapencil och sedan mascara såklart! Jag skulle vilja lära mig att skugga jag tycker det är så himla fint, man behöver inte skugga med svart man kan även skugga med bruna o.s.v.

Tidsinställda!

Publicerad 2013-10-06 20:44:00 i

Nu har jag ett litet tema imorgon och det är smink, jag har lagt upp några make up bilder och sagt min åsikt. Jag tycker det är väldigt skönt när man har lagt upp tidsinställda för en hel dag för då slipper man tänka så mycket på det när man är i skolan som att sitta på raster och så vidare. 
 
Just nu sitter jag i soffan och kollar på partiledardebatten, jag sitter typ och as garvar på grund av deras bråk, jag fattar inte hur dom orkar, det är helt sjukt. Programledaren försöker avbryta men misslyckats gång på gång ;)
 
 

Helgen!

Publicerad 2013-10-06 20:12:12 i

Nu i helgen har det hänt en hel del. Jag la ut ett litet inlägg på lördag morgon när jag precis hade vaknat! Jag drog ju som sagt vidare till stugan då när jag hade städat undan lite. Vi tog en chipsfrulle vilket var helt sick, och det var as gott!
 
När vi kommit upp till stugan så var det bara att börja jobba på engång. Jag började lasta in ved i våra vedfack, det var väldigt mycket ved och det var väldigt påfrestande på ryggen. På slutet var jag tvungen att sätta mig ner och packa ved på grund utav att man fick stå böjd med ryggen hela tiden.
 
Nu är jag hemma och jag får en liten sovmorgon imorgon! Väääldigt skönt.
 

Snart hemma

Publicerad 2013-10-06 17:15:56 i

Just nu är vi bara och tankar och sedan ska vi dra hem! Då kan jag lova att det blir uppdatering och denna gång tidsinställda!!



Fotbollsavslutning!

Publicerad 2013-10-05 09:46:47 i

Igår var det fotbollsavslutning, vilket var hur kul som helst ! Vi började med en föräldrarmatch vi vann med 2-1 (såklart) dom hade ingen chans mot oss! Sedan var det bastu och duschning som hägrade. Medans vi duschade fick vi lite frukt och bål! Vi var efter det utsvultna så då hade några föräldrar fixat taco! Shit vad gott det var! Jag tycker taco börjar bli tjatigt men jag tror jag gillade taco denna gång för att jag var så hungrig :) När vi hade ätit och varit ute på fotbollsplanen och skrämt varann så gick vi upp till våran gamla skola och hade en sleepover ! Hur mysigt som helst! 




Hann inte!

Publicerad 2013-10-04 09:29:46 i

Tyvärr så hann jag inte göra några tidsinställda igår men kan försöka göra några snart när jag har håltimme (10:50) till klockan 13:10! Jag har bytt så jag har affärskommunikation istället för spanska. Jag insåg verkligheten på spanskan i onsdags att jag inte kunde nå spanska alls! Allt detta är för att jag inte har haft någon lärare i 9:an (för hon har varit sjuk hela tiden eller har hon varit hemma med sjukt barn) 

Bussen!

Publicerad 2013-10-03 15:55:39 i

Nu sitter jag på bussen hem och jag hoppas verkligen att denna åktur går fort. Det är så pinsamt. Jag sitter mitt-e-mot en granne till mig och han är as skum! När jag kommer hem ska jag skriva några tidsinställda ! 

Header.

Publicerad 2013-10-02 16:31:33 i

Jag har nu gjort ett litet snabbt collage och jag vill fråga er vad ni tycker. Tycker ni jag behöver fixa något? Jag är inte jättebra på det här med att fixa med bloggar och så vidare men jag klarar av att göra en ny header. Jag hoppas att jag kan få lite respons på detta kanske. Kan jag kan få lite förslag på bilder jag skulle kunna ha med.

Skolan!

Publicerad 2013-10-02 15:59:25 i

Äntligen är skoldagenslut! Eller hahahaha jag har haft två lektoner på skolan det är inte sådär jätteanstängande.Jag hade iallafall tänkt att jag kanske borde förnya lite här på bloggen. Jag tänkte fixa lite med headern. Jag tänkte inte avslöja sådär jättemycket men jag kan säga att jag har lite planer. 
Några schyssta header´s:
 
 

Naglar

Publicerad 2013-10-01 22:00:03 i Naglar,

Jag vet inte om jag har visat er mina naglar jag har gjort på mig själv?! I alla fall får ni en till bild här. Dom här har jag haft lite mer än 1 vecka!

Snabb

Publicerad 2013-10-01 20:20:45 i

Jag tänkte berätta snabbt vad som har hänt idag. Vi hade ett ganska stort hål i dag så då bestämde jag och några av mina klasskompisar att käka lunch på stan. Vi kom ner till stan vid 10 så vi passade på att gå och kika på stan och så fick vi och käka vid 11. När ci kommit tillbaka till skolan för att ha tematid (göra klart/fortsätta) hade våran turism lärare hade skrivit till oss att om vi jobbar på våran "Sverige mässa" fick vi sluta 40 minuter tidigare. Man tror inte att 40 minuter gör något men det kan jag säga att det gör skillnad ! När jag kom hem tog jag en löprunda som jag inte gjort på några veckor. Det var verkligen jätteskönt !! När jag kom hem igen var det bara att slänga sig in i duschen och sedan åka till mormor för att hjälpa henne handla (hon kom hem i eftermiddags) 


Imorgon fick vi plugga-hemma-förmiddag! Jag älskar att ha sådana snälla lärare som kan gå med på det. Egentligen så skulle fått plugga utan lärare efter våran första lektion men då var våran svenskalärare så snäll att vi fick göra våran novellanalys hemma! Vilken stjärna! 



Instagram

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela