Utsidan räknas, insidan avgör!

BYTT!

Publicerad 2014-01-17 18:11:00 i Allmänt,

Ja, jag skrev ju tidigare att jag var sugen på att byta bloggportal. Det har jag gjort nu. Jag har bytt till devote. Den portalen tycker jag är mycket bättre, jag förstår inte allt än men den är mycket tydligare än blogg.se. Lättare att sätta dit en header o.s.v.

Här är min nya blogg som jag kommer försöka vara ännu mer aktiv: http://amandagustaafsson.devote.se/ 

Byta eller inte?

Publicerad 2014-01-17 10:59:11 i Allmänt,

Jag vet inte men jag har lite tröttnat på blogg.se! Jag vet inte varför men den ger typ inte samma reklam som devote.se jag tror jag ska byta bloggportal i helgen redan. Men om jag gör det kommer jag att skriva det och ge er länken :)

Träning

Publicerad 2014-01-16 20:45:06 i Allmänt,

Ikväll så har jag tränat, jag verkligen ÄLSKAR att träna. Jag har blivit träningsgalen nu på sista tiden. Jag längtar en hel dag på att det ska bli träning. Men det kan också bero på att det blir närmare och närmare operation. Dock vet jag att själva operationen kommer gå bra. Vet också att rehabiliterings tiden kommer ta cirka 6 månader. Så jag kommer förmodligen spela höstsäsongen om jag blir uttagen. Vilket jag inte lyckades så bra med förra säsongen, eftersom jag opererade mig 5 september 2013. 



Tror det här är när vi vinner DM flickor 15 2012 om jag inte missminner mig :)

Äntligen tillbaka :)

Publicerad 2014-01-16 09:41:34 i Allmänt,

Åhhhh nu är mitt liv på "banan" igen, men jag kan säga att det inte varit lätt. Dock blev det inte en så lång bloggpaus eftersom allt kunde lösa sig på ett bra sätt. Jag tänker inte gå in på vad som hände, det vill jag hålla "privat" jag menar mdet är väl inget som intresserar er ?!? ;)
 
I alla fall ska jag berätta vad som hänt undertiden som jag ej har bloggat. 
 
* MIndre dagar kvar till min opreration. 
* Tränat på så mycket jag kan. 
* Försökt fortsatt gå i skolan, vilket har gått ganska bra faktiskt :)
 
Uppdaterar er mer ikväll, dock blir det via mobilen för jag tänker inte ta med datorn eftersom vi har idrott idag sista lektionen.

Paus!

Publicerad 2014-01-05 17:41:04 i Allmänt,

Just nu händer mycket i mitt liv och det känns som jag inte orkar att jag måste blogga. Så jag tar en bloggpaus på obestämd tid.

Kevin Walker!

Publicerad 2014-01-04 21:00:08 i Allmänt,

En klasskompis till mig var i Vällingby idag och kolla på årets idoler när dom uppträdde och signera :) hon hälsade från mig till Kevin och han hälsade tillbaka till mig :) gissa vad glad jag blev! Hihihi
Gubben ❤️

Grattis juniorkronorna :)

Publicerad 2014-01-04 20:35:56 i Allmänt,

Vi är i final och gissa vad spännande det var i matchen. Det var inte någon målfest det var när Ryssland och Sverige möttes i "grundomgången". Denna gång blev det 2-1 till Sverige men o slutet på 3:e perioden så hade dom farliga målchanser. Eftersom jag är från Gävle och är Brynäsare så tycker jag det är kul att en fd brynässpelare som nu är i Amerika :) och dessutom är Elias Lindholm som jag menar är väldigt snygg ;)
Dessutom har han en kusin som också spelat i Brynäs. Och jag tycker dom är så jäkla lika prat och stil. Det kanske inte syns på bilden men kolla på intervjuer :)


Jag vill uppleva...

Publicerad 2014-01-03 23:00:27 i Allmänt,

Här har jag gjort en lista på olika länder/städer/?byar? som jag vill besöka. Och jag hoppas att jag någon gång kommer till dessa ställen:

Längesedan

Publicerad 2014-01-03 15:25:49 i Allmänt,

Nu har jag varit och fikat/ätit lunch på stan med gamla klasskompisar från högstadiet. Det var så himla mysigt att träffa dom igen. Vi har nästan inte haft någon kontakt sedan i slutet på förra sommaren. Dom var/är mina absolut bästa vänner under högstadietiden.

Nu har alla fått nya vänner så även jag. Men det som är så roligt är att min gamla klasskompisar från låg och mellan stadiet går i samma klass. Men det brukar ju vara sådär. Alla splittras till högstadiet och sedan samlas alla samman i gymnasiet typ :) jättekul tycker jag. 
Just nu sitter jag på bussen hem till mamma, det blev lite tidigare hem från pappa än vad som var tänkt.

Något jag minns från 2013 :)

Publicerad 2014-01-02 19:00:00 i Allmänt,

Det som jag minns bäst från året som har gått är min tatuering jag gjorde på långfredagen. Jag kom ihåg att jag var så jäkla nervös men när maskinen kom fram så blev jag helt plötsligt jättelugn :) Jag hade frågat mamma och pappa om jag fick en tung eller navel piercing men det fick jag inte. Men före det hade jag också frågat om jag kunde få göra en tatuering. Allt detta sa dom ju nej till men när jag sedan tjatade på en navelpiercing så sa dom att jag istället fick göra en tatuering och jag blev så himla glaaaaaaaad :)
 
Work in progress :)
Dags att börja.
Tatueringen tog 50 minuter att göra. Detta är efter när jag kommit hem ca.2 timmar.
På kvällen när svullnaden gått ner lite.
När tatueringen läkt HELT :)
 

Vad hände på nyår?

Publicerad 2014-01-02 16:08:08 i Allmänt,

Oj, jag älskar nyår det är typ den enda gången då man kan klä upp sig lite extra, locka håret sminka sig lite extra än vanligt. Helt ärligt så gjorde jag bara hälften av det här den enda make-up jag hade var lite mascara haha :) Men jag hade i alla fall jättetrevligt med min morbror, mormor, mamma och min syster. Vi fixade en tre-rätters-middag vilket var hur mysigt som helst :)
 
Det här var våran nyårsmeny:
 
* Förrätt - Vitlökssopa med timjans toast
* Varmrätt - Helstekt oxfilé med postatiskaka och kantarellsås
* Efterrätt - Daimglass med varma hallon
 
 
Instagram

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela